bir sürü go sms var hangisi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bu uygulama pro olduğu halde reklam mı çıkıyor bende adfree reklam engelleme uygulaması var o yüzden çıkmıyor
bunu bir dener misin
hımmm tamam
Şunu bir dene bakalım olmuş mu az biraz türkçe de yaptım bu son sürüm
orjinal imza yemedi neyse bunu kur bakalım ama sendekini kaldır ondan sonra bunu kur bu benim tablete kuruldu test key imzası var ve bu uygulamanın türkçe paketi varmış galiba ayrı iniyor o yüzden çevirdiğim kısımlarıda geri aldım
bende launcher falan yok direk uygulamayı kuruyorum açıyor sorun yok
O simgeyi kullanan apk'yi winrar ile aç (kapatmadan) resim düzenleme proğramı ile Simge ismini düzenle ve tekrar kapatırken değişime onay verarkadaşım anlattığın yöntem ile nihayetinde yapamadığım daha doğrusu diğer formlarda yarım yamalak anlatıldığı için yapamadığım şeyi gayet güzel anlattığın için yaptım teşekkür ederim . benim elimde go locker teması var türkçe yaptım yanlız simge üzerindeki Phone yi telefon olarak değiştirmek istiyorum ama resim olarak kayıt yok xml lerin hepsinin içine baktım ama yapamadım dosyayı sana gönderiyorum bir zahmet bakıp bana acıklama yapar mısın şimdiden çok teşekkür ederimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızapk nin uzantısını zip yaptım yoksa kabul etmiyordu dosya paylaşma