Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

sadikdalma

Üye
kardeşim ekran görüntüsünü verdim şu telefon ikonunun altında yazan phone veya diğerlerini türkçe yapamadım ikonları değiştirebilirim onları buldum transpran yapmışlar var ama isimleri bir türlü değiştiremedim. saygılar telefon s3

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakarım

sadikdalma

Üye
teşekkür ederim saygılar iyi çalışmalar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bulamadım belki kodlamasında yönlendirme kodu vardır phone alıyor ismi

sadikdalma

Üye
yardımların için teşekkür ederim bunu yapabilecek başka biri var mı tanıdığın aklım buna takıldı yapmasam olmaz veya yol gösterebilir misin nerelere bakmam lazım ben go locker in içine bakmak istedim ama açılmıyor neden olabilir bir fikrin var mı arkadaşım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu carnival ne?

kral425

Üye
windows 8.1 64 bit kullanıyorum ne yaptıysam java yı görmüyor ya :// burdan indirdim yanlış mı yaptım acaba
Windows x64125.46 MB
[TBODY] [/TBODY]

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikisinide kuracaksın development o kadar önemli değil önemli olan se runtime dir

Shadown08

Shadown08

Üye
sadikdalma dosyayı bi inceleyyim dedim value nin içinde arrays.xml dosyası var

<string-array name="notifiction_dialers_array">
<item>dialer</item>
<item>Dialer</item>
<item>android.intent.action.DIAL</item>
<item>DialtactsActivity</item>
<item>com.jbapps.contact/.ui.MainEntry</item>
<item>com.jbapps.contactpro/.ui.MainEntry</item>

bu şekilde kodlar mevcut yanlış anlamadıysam bi dialeri çağırıyor burdan. iç adı koyu işaretlediklerim gibi bi apk dosyası olması lazım. her uydulamanın çakışma olmaması için bi iç adı bulunur. örneğin senin türkçeleştirmek istediğin uygulamanın iç adı "vnd.jiubang.goscreenlock.theme.carnival.getjar" . yani ismi kendi içinden değil başka bir uygulamadan alıyor. Hatta yapımcı garanti olsun diye kullanılan bir kaç programı birden atamış aynı bölüme sorun çıkmasın diye. Sonuçta herkes aynı uygulamaları kullanmıyor.Bu çok normal sonuçta bir tema bu.

Son düzenleme:

sadikdalma

Üye
hım kardeşlerim çok teşekkür ederim de bunu nasıl istediğim gibi cevirebileceğim o kadar uzman değilim ki. bu siyah ile belirttiğin getjar uzantılı dosyayı telefonun içinde bulup onu mu değiştirmem lazım ? Google play storede go locker kurunca program içinden temalarda Carnival GO Locker Theme(WP8) diye çıkıyor .

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cok gicirtili is elleme bence

alonzo22

Üye
Merhaba!

Birkaç denemeden sonra APK paketimi sorunsuz düzenleyebildim. noss_bar arkadaşıma çok teşekküt ederim.

Arada başka versiyonlar denediğim için olabilir, ....\apktool\framework içindeki apk1.apk dosyasını silmeden netice alamadım.

Radyo 3'ü dinleme imkanı sunan olmazsa olmaz programım, Radyo dinle uygulamasını, özellikle daha yüksek çözünürlüklü logolar kullanarak, istasyon sıralamasını değiştirerek vs.. vs.. TRT Radyo adıyla yeniden düzenledim.

Google reklamlarını da kaldırdım ama aşağıda resimde göründüğü gibi hâlâ daha izleri var.

Bunun da bir çözümü var mı acaba? ( daha önce anlatıldıysa özür dilerim, eski sayfalara da bakacağım )

Çok teşekkür ederim.

Sevgiler.

Kaldırdığım satır aşağıda görünüyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman şanslı paketler ile kaldır o daha etkili hatta kesin gibi konuda yazıyor ikinci yöntem diye

alonzo22

Üye
Şanslı paketler'i dün akşam denemiştim, root sorununu haletmek gerekiyor.
Ama yine de bu 2. yöntemi deneyeceğim.Denediğim Luck Patcher eski versiyonmuş. Lucky_Patcher_v3.9.6_TR.apk ile deneyince sonuca ulaştım.

Teşekür ederim.

Sevgiler.

.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
reklamsız apk yapmak için root gerekmiyor ki

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu anlatımı ve programlar güncellendi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anlatım güncellendi

mürteza16

mürteza16

Üye
Eline sağlık hocam :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
v6 ile gelen yenilikler (07.02.2014)
-classes.dex toplamadaki hatalar düzeltildi (%100 çalışıyor)
-dil düzenlemeleri yapıldı
-build klasörü otomatik silinecek şekilde ayarlandı

Üst Alt