Valla nokia ağzıyla kuş tutsa boş gibi geliyor. Al 41 mp kamera yaptı büyük bi sükse mi yaptı ülkemizde, hayır. Yine iphone götürdü malı ardından samsung note 3 le. Arkadaşın dediği gibi 1520 gelse millet lan bu ne büyük telefon diyecek şöyle eline bi alacak aman puff dicek ana menü de bi yukarı bi aşağı yapcak sıkılıp iphone a samsunga yönelcek. Bi yerden sonra sen ne kadar şekil telefon yaparsan yap insan oğlu alışıyor daha iyisini isteiyor kaliteyi yakalamak istiyorsan işletim sistemin iyi olacak. Eksiklerin olmayacak. Eksikler dediğim göreceli bir şey tabi biri derki bana eksik diğeri derki bu özellikler bana fazla bile. Ama genel anlamda bakarsak bi android ios kadar özelliği olsun istiyoruz yani. Dandirik 500 tl lik androidli telefonlar bile okulumdaki eduroam internetinin istediği eap ttls güvenlik sertifikası desteğine sahipken yepyeni windows phone da bu destek yok. Bence bu MS yakışmayan bir şey çünkü Ms nin çok iyi bildiği bi alan ve bunu telefonuna entegre etmiyorsun. (bahsettiğim şey VPN sanırım)

Ya niye hatırlatıyorsunDaha black güncellemesi hafta ya çinde dağıtılıyormuş,oda 1020 ve 925 içinmiş.
peeaaaah

Abi Microsoft ve Nokia bu kadar yavaş kalamaz, mutlaka çok büyük planları vardır.
Ortaklığa bakın ya biri Microsoft, diğeri Nokia. Artık bunlar da 2 elleriyle bi işletim sistemini düzeltemiyorlarsa diyecek bir şey kalmıyor![]()

Abi Microsoft ve Nokia bu kadar yavaş kalamaz, mutlaka çok büyük planları vardır.
Ortaklığa bakın ya biri Microsoft, diğeri Nokia. Artık bunlar da 2 elleriyle bi işletim sistemini düzeltemiyorlarsa diyecek bir şey kalmıyor![]()
öncelikle Windows Phone 8.1 ile androidi yakalamazsa başka sistem alırım bu son şansı diyenler varsa ki var bence hiç beklemeden imkanları değerlendirsinler. Çünkü Windows Phone 8.1 ile sisteme ne katılırsa katılsın burada kısa bir zaman sonra aynı serzenişler başlayacak ve ben bu mesajı o zaman yine hatırlatacağım
evet mobil alanda özellikle Microsoft'un çok büyük planları var. Bunlarla ilgili elimize somut bilgileri geçenleri zaten paylaşmıştık. Nokia'nın mobil cihazlar departmanının satın alınması da bu planların bir parçası.
Microsoft mobil platformuna çok önem veriyor çünkü mobil desteği olmayan platformlar masaüstü sistemlerde de geriye düşecek. Yapılan bir araştırma Windows Phone platformunun çok daha hızlı gelişmemesi durumunda 2016 yılı sonunda masaüstü işletim sistemlerinde Apple ve Microsoft aynı yüzdeyi paylaşır konuma gelicek. Bunu tabi ki Microsoft da biliyor.
öncelikle Windows Phone 8.1 ile androidi yakalamazsa başka sistem alırım bu son şansı diyenler varsa ki var bence hiç beklemeden imkanları değerlendirsinler. Çünkü Windows Phone 8.1 ile sisteme ne katılırsa katılsın burada kısa bir zaman sonra aynı serzenişler başlayacak ve ben bu mesajı o zaman yine hatırlatacağım
evet mobil alanda özellikle Microsoft'un çok büyük planları var. Bunlarla ilgili elimize somut bilgileri geçenleri zaten paylaşmıştık. Nokia'nın mobil cihazlar departmanının satın alınması da bu planların bir parçası.
Microsoft mobil platformuna çok önem veriyor çünkü mobil desteği olmayan platformlar masaüstü sistemlerde de geriye düşecek. Yapılan bir araştırma Windows Phone platformunun çok daha hızlı gelişmemesi durumunda 2016 yılı sonunda masaüstü işletim sistemlerinde Apple ve Microsoft aynı yüzdeyi paylaşır konuma gelicek. Bunu tabi ki Microsoft da biliyor.
Nisanda yada mayısta göreceğiz bakalım ne verecekler bize 
Abi sen bu sistemi Windows Phone 7'den beri biliyorsun. Gelişim nasıl 8'de ? Yani buradaki abilerimizden birisin, tecrüben var. Paranı bir telefona yatırıyorsun dünya devi diye iki markaya güveniyorsun. Adamlar General Mobile ya da Exper değil biri Nokia biri Microsoft. Bunları belki yazan 896554.kişiyim ama hiç mi serzenişte bulunmadın ? Burada bir seneyi aşkın süredir sistemi destekliyoruz savunuyoruz, ilk Asphalt 7 geldiğindeki açtığın konunun başlığını bile hatırlıyorum; ''Kemerlerinizi bağlayın: Asphalt 7 mağazada'' ne büyük muhabbetler dönerdi ortam çok güzel burada, yazık değil mi bu kadar insana ? Kaldı ki dev forum sitelerinde insanlar kim bilir nasıl ? En basitinden kaynağınız wpcentral.com. Oradakiler nasıl hayatlarından çok mu memnunlar bu sistemle ?
Hadi tamam adamlar uzun vadede plan yapıyor Nokia'yı boşuna almadılar elbet, ancak biraz açıklık getirsinler, geçecek olan insanları soğutuyorlar, şu sisteme aşkla bağlanmış insanları uzaklaştırıyorlar. Kasım 2012'den beri buradayım, en basitinden @ardacumhur sisteme aşkla bağlı olan abilerimizden biri. Ya da @bulutsuzgece Özgür abi. Emek veriyor çeviri yapıyor, geliştiricilerle irtibata geçiyor, veya sen Ali Kemal abi. Basın toplantılarına gidiyorsun, ışık hızında haber yayınlıyorsun. Bunları biz düşünüyoruz geleceği tahmin ediyoruz/etmeye çalışıyoruz ama bu büyük insanlar ne yapıyor Allah aşkına ? Nokia TR genel müdürü Çiçek Uyansoy ve ekibi daha ne zaman getirmeyi düşünüyor mesela 1520'yi ? Arkadaşım Note 3 almış açıkçası hayran kaldım yalan değil, biz anca Youtube'dan reklamları, incelemeleri izleyelim...
Son umut 8.1 diyoruz evet, temel özelliklerin tamamı giderilsin, ben telefonumu en az 2 yıl daha kullanırım...
klavyeme süt dökme pc çökeröncelikle Lumia 1520'nin Türkiye'ye gelmemesinde Nokia Türkiye'nin veya Çiçek hanımın en ufak bir ihmali veya ilgisizliği olmadığına ben şahidim. Hatta bütün güçleriyle Nokia Globale bastırıyorlar bir an önce cihazı getirtmek için. Fakat hem tedarik sıkıntısı hem de henüz Avrupada tam olarak satışa çıkmamış olması nedeniyle gelemiyor.
wpcentral'ın forumlarını pek takip etmiyorum fakat bir çok portal ve blog sayfasında insanlarda hala daha ilk günkü gibi heyecan var. Tabi bunda aktifliğin de etkisi var. Mesela Türkiye'de bir habere 10-20 yorum gelene kadar adamlar 200-300 yoruma ulaşmış oluyor. Mesela Wpcentralin Nokia World konusu 1milyon+ hit almış. Yani buradaki konularla ve tartışmalarla karşılaştırmak biraz ayıp olur.
. yabancılar wp8 e daha ilgili.
.