Yardım Wifi desteği

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Wifi desteği
Arkadaşlar resimde gördüğünüz üzere benim ağ bağdaştırıcım realtek...

Ama wifiye bağlanmada çok yavaş ve ağ bağlantısı kopmaları olmakta yoğun ağlarda.
Arkadaşımın bilgisayarında atheros var ve çok sağlam bağlanmakta. Ben 5 dakikada giriyorum ağa o 1 dakikada girmekte.

Benim sizden ricam duyduğuma göre wifi adaptörleri varmış. Onlardan alsam wifim daha hızlı olur mu, olursa bana önerir misiniz birkaç model? Şimdiden teşekkürler.

Takıldığın şeye bak buda sorun mu demeyin. Yurtta kaldığımdan geceleri nete bile giremiyorum arada..

0MG90

0MG90

Üye
Biz sony dvd player için almıştık youtube uygulamasından video izlemek için baya hızlı ama artık satılmıyor bizim ki sana şunu önerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Biz sony dvd player için almıştık youtube uygulamasından video izlemek için baya hızlı ama artık satılmıyor bizim ki sana şunu önerebilirim.

yani bu pcye takılmakta değil mi kardeşim.bide sağlam mıdır bu marka güvenebilir miyiz ki buna :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
yani bu pcye takılmakta değil mi kardeşim.bide sağlam mıdır bu marka güvenebilir miyiz ki buna :)
evet bütün hepsinde cihazlar için farklı kabloları olması lazım pc yede takılır yani
marka sağlamlığını bilmiyorum ama bir kaç tane daha bakıyım istiyorsan :)

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
evet bütün hepsinde cihazlar için farklı kabloları olması lazım pc yede takılır yani
marka sağlamlığını bilmiyorum ama bir kaç tane daha bakıyım istiyorsan :)
mesela bu fiyatı hakeder mi bu özelliiklerle

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
mesela bu fiyatı hakeder mi bu özelliiklerle
hak eder asus hemde ama senin kullandığın internet hızına da bağlı yani
düşükse bunun pek yararı olmaz

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
hak eder asus hemde ama senin kullandığın internet hızına da bağlı yani
düşükse bunun pek yararı olmaz
geceleri saniyede 2 mb görüyorum :) yani desteklediği veri 50mbit olsa yeter :)@0MG90 dostum ben diyelim aldm bu adaptörlerden. bu adaptörler interneti toplar mı yani demek istediğimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum bu adaptörler bende varsa olmayan birine göre daha hızlı girebilir miyim :)@L-LumieRe Hasan sende bildiğin bişi varsa bu konuda söyler misin :tebessüm:

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
geceleri saniyede 2 mb görüyorum :) yani desteklediği veri 50mbit olsa yeter :)@0MG90 dostum ben diyelim aldm bu adaptörlerden. bu adaptörler interneti toplar mı yani demek istediğimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum bu adaptörler bende varsa olmayan birine göre daha hızlı girebilir miyim :)
bunlar wi-fi ağlarını görmeni ve onlara bağlanmanı sağlıyor,interneti de hızlandırır belki ben youtube uygulamasında 1.5mbit yazısını görmüştüm video yüklenmişti hemen

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
bunlar wi-fi ağlarını görmeni ve onlara bağlanmanı sağlıyor,interneti de hızlandırır belki ben youtube uygulamasında 1.5mbit yazısını görmüştüm video yüklenmişti hemen
yani bu konuda tam bilgi sahibi değilsin sende :) benim amacım o modemin sınırlarını görmek çok kişi bağlanmış olsa bile :)

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
ama bunlara çok fazla para vermemek lazım ilk önerdiklerime bak derim
yani bu konuda tam bilgi sahibi değilsin sende :) benim amacım o modemin sınırlarını görmek çok kişi bağlanmış olsa bile :)
evet pek bilgi sahibi değilim :) ama amaçları o yani mesela bir cihazın var ve wifi destekli ama kablosuz internetlere bağlanamıyorsun bunu takarak bağlanabilirsin

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
ama bunlara çok fazla para vermemek lazım ilk önerdiklerime bak derim
evet pek bilgi sahibi değilim :) ama amaçları o yani mesela bir cihazın var ve wifi destekli ama kablosuz internetlere bağlanamıyorsun bunu takarak bağlanabilirsin
anladım kardeşim ben yurtta kaldığım için öncelik yaratabilirse nete bağlanma konusunda kesin alırım :)

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
driver güncelleyin :)
bu tür pahalı cihazlara vs gerek yok :oke:

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
driver güncelleyin :)
bu tür pahalı cihazlara vs gerek yok :oke:
Hasan 40 lira zatende driverlerim güncel ama nete bağlanma yavaş demin gene koptu :) kopma çok aşırı değil günde 3kez falan oluyo :D
Hasan benim asıl merakım şu yurtta internete girmek için 10 dakika uğraşıyorum arkadaşım ağa bağlanıyo hemen kyk sayfası geliyo ve nete giriyo.
eğer onun gibi olmasını sağlıcaksa hemen alacağım yarın öbür gün :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Hasan 40 lira zatende driverlerim güncel ama nete bağlanma yavaş demin gene koptu :) kopma çok aşırı değil günde 3kez falan oluyo :D
Hasan benim asıl merakım şu yurtta internete girmek için 10 dakika uğraşıyorum arkadaşım ağa bağlanıyo hemen kyk sayfası geliyo ve nete giriyo.
eğer onun gibi olmasını sağlıcaksa hemen alacağım yarın öbür gün :)
başka driver sürümü dene o zaman. bağlanma sorunu illaki driver nedeniyle uzun sürer veya kopmalar olur :oke:

• Beğen

Üst Alt