5800 bağlantı gerekiyor sorusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
5800 bağlantı gerekiyor sorusu
Sa arkadaşlar
Benim telefonda bazı programlar direk pakete bağlanmaya çalışıyor. Programı açıyorum bağlantı gerekiyor diyip avea internete bağlanmaya çalışıyor wifiye bağlanmak içinde altta küçük "başka erişim noktası kullan" var ona tıklamak lazım,ama öylede hangi wifiye bağlancağını bana sormuyor,kafasına göre birine bağlanıyor,ayrıca eğer paket bağlantısı varken programı açarsam bu sefer hiç bişey sormadan direk paketten yemeye başlıyor. Ama örneğin operadan girerken bağlantı seçin diyor:"wlan ağı ara","avea internet" falan hepsi çıkıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.
Sormuşken bunu da sorayım bari wifiye otomatik bağlantı yapabilirmiyim yani bildiğim bi wifi olunca bana bişe sormasın direk bağlansın.
Soruları aradım ama bulamadım gereksiz açtıysam kusuruma bakmayın.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zaten normalde çoğu program etrafında bilinen bir WiFi varsa direk ona bağlanır. Senin yüklediğin uygulamalar direk olarak Paket veri ile çalışıyor. Wireless içeriği yok. Hedeflerden Operatör'ün internet bağlantısına şifre koymayı dene.

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
Şifre koydum işe yaramadı yine aynı şey çıkıyo.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bilinen bir WiFi var mı peki ?

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
Var.başka erişim noktası kullan diyince genelde ona bağlanıyor ama bazen başka birine bağlanmaya çalışıyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şimdi kardeşim ilk olarak WiFi'ya bağlanır fakat uzaklığından dolayı çekmeyebilir yani WiFi'yı görmeyebilir işte bu sırada farklı erişim noktasına bağlanır.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
ayarla>bağlantı>hedefler seenekler> varsayılan bağlantı internet yap

thenumber23

Üye
    Konu Sahibi
ayarla>bağlantı>hedefler seenekler> varsayılan bağlantı internet yap

Sağol kardeşim düzeldi.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler herkese

- - - Eklendi - - -

yalnız ordan varsayılan bağlantıyı internet değil her zaman sor yapmak gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt