Evet :) lapdock ve hd dock kullananlar için
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Evet lapdock ve hd dock kullananlar için Genişletmek için tıkla ... tamam bana yaramıyo zaten kilit ekranı çok dandik stabil değil mesela kilidi çekerken gelmiyo donuyomuş gibi aynı
Metalci Melek' Alıntı: Evet lapdock ve hd dock kullananlar için Genişletmek için tıkla ... tamam bana yaramıyo zaten kilit ekranı çok dandik stabil değil mesela kilidi çekerken gelmiyo donuyomuş gibi aynı
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Yok geliyoda görünmüyo Genişletmek için tıkla ... tamam parmak kilidi sorunsuz birazdan vendoru denicem bakalım
Metalci Melek' Alıntı: Yok geliyoda görünmüyo Genişletmek için tıkla ... tamam parmak kilidi sorunsuz birazdan vendoru denicem bakalım
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Gaaps da ekledim konuya Genişletmek için tıkla ... yükleyim mi gappsıda
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Gaaps istiyorsan evet ayrıca morelocale 2 uygulamasıyla türkçe yapabilirsin internete bağlanabiliyor musun
Gaaps istiyorsan evet ayrıca morelocale 2 uygulamasıyla türkçe yapabilirsin internete bağlanabiliyor musun
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Gaaps istiyorsan evet ayrıca morelocale 2 uygulamasıyla türkçe yapabilirsin internete bağlanabiliyor musun Genişletmek için tıkla ... dur vendori flasladım açılsın bi bakcaz
Metalci Melek' Alıntı: Gaaps istiyorsan evet ayrıca morelocale 2 uygulamasıyla türkçe yapabilirsin internete bağlanabiliyor musun Genişletmek için tıkla ... dur vendori flasladım açılsın bi bakcaz
UpOneTR Üye wifi çalıştı tamamdır gapps yüklemedim ama gmail google play felan var o.Oçok dandik bir klavyesi varmış bu arada: D
wifi çalıştı tamamdır gapps yüklemedim ama gmail google play felan var o.Oçok dandik bir klavyesi varmış bu arada: D
UpOneTR Üye ekledim ekledim Metalci Melek' Alıntı: İnternet tarayıcıdan giremiyosun dimi hat ne Genişletmek için tıkla ... bimcell yani avea evet girmiyo internet bağlantısı yok gibi bişey diyo
ekledim ekledim Metalci Melek' Alıntı: İnternet tarayıcıdan giremiyosun dimi hat ne Genişletmek için tıkla ... bimcell yani avea evet girmiyo internet bağlantısı yok gibi bişey diyo
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Biraz bekle Genişletmek için tıkla ... yok gelmiyo no network connection diyo