Z1 dokunmatik ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
Z1 dokunmatik ekran sorunu
Merhaba,
Z1 ile bir süre oyun oynadıktan sonra telefon ısınıyor ve dokunmatik ekran parmak hareketlerini kesik kesik algılamaya başlıyor. Telefonun ısınması sorun değil ama dokunmatikteki sorun sinir bozucu olnaya başladı. Acaba sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı

Never Back Down

Never Back Down

Üye
donanımsaldır bence

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
Servise göndermeli miyim ne dersin, 4.3 gelse bir de onda denemek istiyorum belki yazılımsaldır

Invoke

Invoke

Üye
4.3 yakında gelir zaten. Onu beklemeden pc comp. ile "onar" seçeneğini dene.
Sıcaklığı da cpu-z ile ölç, tekrar yaz. Donanımsal sorun olacağını sanmıyorum.

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
Eve gidince bir bakıyım

forcerecon

forcerecon

Üye
Sorun oyundandır bence.Isınınca oyunda hafif kasmalar oluyordur dokunmatik işlemler geç gidiyordur veya arada kesiliyordur.

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim sorun ne donanımsal ne de yazılımsal telefon ısınınca ekran sıcacık oluyor ve senin parmağındaki statik elektriği sıcaklığı hissetmesi geç oluyor nedeni bu hiç bi sorun yok yani.

Benim nokia telefonumda da böyle oluyor du ordan bililyorum serviste kaç gün yattı ama hep geri geldi :)

MaxipmaN

Üye
elin terliyese olabilir şahsen c6 sapıtyor

0MG90

0MG90

Üye
Kardeşim sorun ne donanımsal ne de yazılımsal telefon ısınınca ekran sıcacık oluyor ve senin parmağındaki statik elektriği sıcaklığı hissetmesi geç oluyor nedeni bu hiç bi sorun yok yani.

Benim nokia telefonumda da böyle oluyor du ordan bililyorum serviste kaç gün yattı ama hep geri geldi :)
vay be :DBence sıcaklıktan dolayıdır CPU-Z ile ısındığında bir bak kaç derece diye

esmeran3

esmeran3

Üye
vay be :DBence sıcaklıktan dolayıdır CPU-Z ile ısındığında bir bak kaç derece diye

Kardeşim yalana gerek yok telefonunu zorla ve ısınan yerlere dokun bakalım hemen algılayacak mı :)

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
Isındığında diagnostics ile dokunmatik ekran testini yaptım gayet güzel algılıyor. Sorun oyun kastığı için olabilir belki

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
o zaman oyun kasıyor oyun ne kardeşim ?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
arkadaşımda da z1 var gerçekten telefon felaket ısınıyor. real racing 3 ü hem bnm telefonda hemde z1 de aynı sürede çalıştrdık. bnm cihaz sadece ılıdı z1 ise cayır cayır yanıyodu :D
tamamen donanımsal kardeşim. ısınınca zamanında x6 da oluyodu bu senin dediğin durum. sen en iyisi soğuk suya at 2 dk sonra oyuna devam et :p

• Beğen
Tepkiler: merveeğ ve Invoke

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
:D gta vice city oynuyorum, Sony nin açıklamasına göre arka taraf cam olduğu için ısıyı hızlı iletiyormuş yoksa çok ısınmıyormuş ama pek inandırıcı değil :D

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
Invoke

Invoke

Üye
:D gta vice city oynuyorum, Sony nin açıklamasına göre arka taraf cam olduğu için ısıyı hızlı iletiyormuş yoksa çok ısınmıyormuş ama pek inandırıcı değil :D

Hayır, gayet mantıklı. Dediğimi yapıp, cpu-z ile kaç derece olduğunu ölçersen daha iyi olur. Ayrıca sorun sadece gta'da ise fazla kafana takma. Genelse de yapacak bir şey yok. =P

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
geçsin bunları :nono:

Invoke

Invoke

Üye
arkadaşımda da z1 var gerçekten telefon felaket ısınıyor. real racing 3 ü hem bnm telefonda hemde z1 de aynı sürede çalıştrdık. bnm cihaz sadece ılıdı z1 ise cayır cayır yanıyodu :D
tamamen donanımsal kardeşim. ısınınca zamanında x6 da oluyodu bu senin dediğin durum. sen en iyisi soğuk suya at 2 dk sonra oyuna devam et :p

x6'nın ekranı büyük rezaletti ama her türlü hava değişiminde pert :p
Evet bak suya atabilirsin. :pro: @SeNHoR

coss ediyomuş :ehe

• Beğen

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
Suya atmaya cesaret edemedim daha :D o kadar para verdikten sonra bozulursa vicdan azabından ölürüm :D

Üst Alt