------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
1 saat 29 dakika.

iyiymiş benim şuan 1saat 20 dakika filan olmasi lazim sarj %72

yeni batarya alacadim ama parayi nir türlu denkleştiremedim malum öğrenciyiz söyle 70 80 tl olsa gidip alacam yine olmaz ise MK9 a geçmeyi düşünüyorum

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ya hiç kullanmazsam benimki 50 yıl gider ama o sorun değilki asıl sorun oyun falan oynarken 2,5 dakikada %1 şarj gidiyor asıl sorun burda

abartma

oyunda her zaman hızlı bitiyor sarj mesela 1 saat küsür gta san Andreas oyna çok rahat en az %20 gider sarj

KD1907

KD1907

Üye
Beyler bişey sorucam şarjı artırmak için ekran parlaklığını kıstım güç tasarrufunu açtım bluetooth wifi gps falan hepsini kapattım görev yöneticisinden kullanmadığım ve açık olan uygulamaları kapattım ama yinede su gibi bitiyo şarjı başka ne yapabilirim?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Beyler bişey sorucam şarjı artırmak için ekran parlaklığını kıstım güç tasarrufunu açtım bluetooth wifi gps falan hepsini kapattım görev yöneticisinden kullanmadığım ve açık olan uygulamaları kapattım ama yinede su gibi bitiyo şarjı başka ne yapabilirim?

ben demiştim ;)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
haksız mıyım

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Samsung Pişmanliktir

Asabi Geliştirixi

KD1907

KD1907

Üye
belki de daha hayırlı olacakti?
Nerden biliyosun? Belki de aldığım ilk gün pişman olucaktım? Ben S4 ü geçen yıldan beri bekliyodum o yüzden LG G2 almıcaktım zaten.. Ama LG G2 kağıt üzerinde daha iyi onu da biliyorum.. Ona bakarsan kağıt üzerinde s3 mini iphone 5s le aynı gibi bişey????
Samsung Pişmanliktir

Asabi Geliştirixi
Sana göre öyle.. 4.4 kitkat güncellemesiyle şarj sorunu çözülürse bu lafın hatırlatırım...

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Nerden biliyosun? Belki de aldığım ilk gün pişman olucaktım? Ben S4 ü geçen yıldan beri bekliyodum o yüzden LG G2 almıcaktım zaten.. Ama LG G2 kağıt üzerinde daha iyi onu da biliyorum.. Ona bakarsan kağıt üzerinde s3 mini iphone 5s le aynı gibi bişey????
Sana göre öyle.. 4.4 kitkat güncellemesiyle şarj sorunu çözülürse bu lafın hatırlatırım...

kagit üzerinde olup olmadığı kimin umrunda? 4.4 ile çözülse bile samsung çok büyük ayıp yaptı note 3 e önem verdi S4 e nah dedi artık bu iflah olmaz istediği kadar güncelleme versin baya bi kullanıcı kaybetti

KD1907

KD1907

Üye
kagit üzerinde olup olmadığı kimin umrunda? 4.4 ile çözülse bile samsung çok büyük ayıp yaptı note 3 e önem verdi S4 e nah dedi artık bu iflah olmaz istediği kadar güncelleme versin baya bi kullanıcı kaybetti
Seviyeli konuş.. Ayrıca sanane samsungun ne yaptığından? Madem bu kadar istemiyodun gidip LG G2 alsaydın??? Nasıl olsa daha ucuz

cardanadam

cardanadam

Üye
Lütfen bir birimizi kırıcı sözler sarf etmeyelim arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Kötü bişey solemedim

Üst Alt