Senyor Keş
Kapalı Hesap
Benim 8-9 saattir açık hâlâ 68
ekran süren kaç?
Benim 8-9 saattir açık hâlâ 68
1 saat 29 dakika.ekran süren kaç?
Ya hiç kullanmazsam benimki 50 yıl gider ama o sorun değilki asıl sorun oyun falan oynarken 2,5 dakikada %1 şarj gidiyor asıl sorun burdaBenim 8-9 saattir açık hâlâ 68
1 saat 29 dakika.
Ya hiç kullanmazsam benimki 50 yıl gider ama o sorun değilki asıl sorun oyun falan oynarken 2,5 dakikada %1 şarj gidiyor asıl sorun burda
50 yıl gitmicek heralde abartma yaptım ciddiye mi aldın sen?abartma
oyunda her zaman hızlı bitiyor sarj mesela 1 saat küsür gta san Andreas oyna çok rahat en az %20 gider sarj
50 yıl gitmicek heralde abartma yaptım ciddiye mi aldın sen?
Beyler bişey sorucam şarjı artırmak için ekran parlaklığını kıstım güç tasarrufunu açtım bluetooth wifi gps falan hepsini kapattım görev yöneticisinden kullanmadığım ve açık olan uygulamaları kapattım ama yinede su gibi bitiyo şarjı başka ne yapabilirim?
Aferin sana. Başka YARDIMCI OLABİLECEK biri var mı?ben demiştim![]()
Sen öyle dedinya bende sırf senin o sözün yüzünden telefon almaktan vazgeçicektim zaten..haksız mıyım
Sen öyle dedinya bende sırf senin o sözün yüzünden telefon almaktan vazgeçicektim zaten..
Nerden biliyosun? Belki de aldığım ilk gün pişman olucaktım? Ben S4 ü geçen yıldan beri bekliyodum o yüzden LG G2 almıcaktım zaten.. Ama LG G2 kağıt üzerinde daha iyi onu da biliyorum.. Ona bakarsan kağıt üzerinde s3 mini iphone 5s le aynı gibi bişey????belki de daha hayırlı olacakti?
Sana göre öyle.. 4.4 kitkat güncellemesiyle şarj sorunu çözülürse bu lafın hatırlatırım...Samsung Pişmanliktir
Asabi Geliştirixi
Nerden biliyosun? Belki de aldığım ilk gün pişman olucaktım? Ben S4 ü geçen yıldan beri bekliyodum o yüzden LG G2 almıcaktım zaten.. Ama LG G2 kağıt üzerinde daha iyi onu da biliyorum.. Ona bakarsan kağıt üzerinde s3 mini iphone 5s le aynı gibi bişey????
Sana göre öyle.. 4.4 kitkat güncellemesiyle şarj sorunu çözülürse bu lafın hatırlatırım...
Seviyeli konuş.. Ayrıca sanane samsungun ne yaptığından? Madem bu kadar istemiyodun gidip LG G2 alsaydın??? Nasıl olsa daha ucuzkagit üzerinde olup olmadığı kimin umrunda? 4.4 ile çözülse bile samsung çok büyük ayıp yaptı note 3 e önem verdi S4 e nah dedi artık bu iflah olmaz istediği kadar güncelleme versin baya bi kullanıcı kaybetti
Nah diyen bendim zaten...Kötü bişey solemedim