------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
eminde

eminde

Üye
Aynen öyle...Peki ben bişey daha sorucam hafif kasmaları nasıl engelleyebiliriz? Madem şarj konusunda yapabileceğimiz bişey yok bari bunu düzeltme şansımız olsun..
Ayarlar menüsünde daha fazla bölümünde geliştirici seçenekleri diye bi satır var sende aktif mi cihaz hakkında satırının hemen üstünde

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap

dondu telefon

eminde

eminde

Üye
İlaveten sırasıyla yazıyorum ayarlar, daha fazla kısmı uygulama yöneticisi kısmından hepsi bölümüne gel flipboard, hangouts,google play,google müsic, google play dergiler,google+, dropboxx,chat on, anı albümü,trip advisör,yaho finance , yaho news hepsini devre dışı bırak ben bıraktım menü geçişleri gereksiz uygulamalardan sonra gayet iyi başlatıcı olarak da smart launcher ı kurdum sorun yok pilde hallolursa deyme keyfime

crazy_knght

Üye
Admin benim sorun ne oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
İlaveten sırasıyla yazıyorum ayarlar, daha fazla kısmı uygulama yöneticisi kısmından hepsi bölümüne gel flipboard, hangouts,google play,google müsic, google play dergiler,google+, dropboxx,chat on, anı albümü,trip advisör,yaho finance , yaho news hepsini devre dışı bırak ben bıraktım menü geçişleri gereksiz uygulamalardan sonra gayet iyi başlatıcı olarak da smart launcher ı kurdum sorun yok pilde hallolursa deyme keyfime

google playi engelliyince afedersiniz ne halt yicez :)

eminde

eminde

Üye
Marketi sömürüyorum emin ol

KD1907

KD1907

Üye
Ayarlar menüsünde daha fazla bölümünde geliştirici seçenekleri diye bi satır var sende aktif mi cihaz hakkında satırının hemen üstünde
Aktif evet.
Tamam Teşekkürler.. Zaten pil sorunu 4.4 de çözülürse 3 yil kullanırım ben bu telefonu.. Sensörler falan çok hoş..

Uhops

Uhops

Üye
PowerVR SGX 544MP3 , PowerVR SGX 544MP'den üç kat daha mı güçlü?

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar bişey sorucam. "Bir uygulama, cihazınızda sistem öğesine yetkisiz erişme teşebbüsünde bulundu. Bu teşebbüs engellendi." diye uyarı alıyorum her gün. Bunun sebebi ne olabilir? Yani telefona virüs bulaştı falan desek, play store haricinde bi most wanted yüklemiştim apkmania dan. Ordan da virüs bulaşmaz demişlerdi, ayrıca 3 farklı virüs programıyla tarama yaptım virüs de çıkmadı. E madem virüste yok neden bu uyarıyı alıyorum her gün?

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bişey sorucam. "Bir uygulama, cihazınızda sistem öğesine yetkisiz erişme teşebbüsünde bulundu. Bu teşebbüs engellendi." diye uyarı alıyorum her gün. Bunun sebebi ne olabilir? Yani telefona virüs bulaştı falan desek, play store haricinde bi most wanted yüklemiştim apkmania dan. Ordan da virüs bulaşmaz demişlerdi, ayrıca 3 farklı virüs programıyla tarama yaptım virüs de çıkmadı. E madem virüste yok neden bu uyarıyı alıyorum her gün?
Normal çünkü eskiden o dosyalara izin veriliyordu herhangi bir uygulama tarafından ancak knox ön çalışma dosyaları ve sistem artık böyle bir girişim olduğunda yada buna benzer yetki dışı okuma böyle bir uyarı veriyor.Korkmanıza gerek yok virüs falan değil :)

• Beğen
Tepkiler: KD1907
KD1907

KD1907

Üye
Normal çünkü eskiden o dosyalara izin veriliyordu herhangi bir uygulama tarafından ancak knox ön çalışma dosyaları ve sistem artık böyle bir girişim olduğunda yada buna benzer yetki dışı okuma böyle bir uyarı veriyor.Korkmanıza gerek yok virüs falan değil :)
Ha iyi o zaman.. Bende korktum bi an telefona bişey olur falan diye.. Teşekkürler :)

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
aynı uyarıyi bende de veriyor bu knox gerçekten çok saçma birsey bazen düşünüyorum samsung aklını mı kaçırdı diye

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar şey diyolar.. 4.4 kitkat güncellemesiyle 8 çekirdek aynı anda kullanılabilecekmiş. Yine 1,2 dört çekirdek müzik resim gibi düşük enerji tüketen uygulamalarda kullanılacakmış. Ama 3D oyunlarda yani yüksek enerji tüketen uygulamalarda 8 çekirdek birden kullanılabilecekmiş.. Ne diyosunuz?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Arkadaşlar şey diyolar.. 4.4 kitkat güncellemesiyle 8 çekirdek aynı anda kullanılabilecekmiş. Yine 1,2 dört çekirdek müzik resim gibi düşük enerji tüketen uygulamalarda kullanılacakmış. Ama 3D oyunlarda yani yüksek enerji tüketen uygulamalarda 8 çekirdek birden kullanılabilecekmiş.. Ne diyosunuz?

zaten suanda 8 çekirdek kullanilabiliyor

KD1907

KD1907

Üye
zaten suanda 8 çekirdek kullanilabiliyor
Aynı anda kullanılmıyor. Birisi az şarj tüketen uygulamalarda diğeri çok şarj tüketen uygulamalarda kullanılıyor. Yani ikisi asla aynı görevde kullanılmıyor. Yeni gelen güncellemeyle 8 çekirdek aynı anda kullanılabilecekmiş öyle diyolar ama bilemem. Samsung ilk önce şu şarj sorununu halletsin de o zaman 8 çekirdeğe bakarız..

Üst Alt