çalışıyor 0 gözükcek sonra yarışa başla sonra anında milyonlarca olucaknova 3 güncellendi kırık link vasa yazın yada mesaj atın lütfenhayday yok sebebi onu yapan firma supercell yani clash of clans gibi serverleri var çok sağlam o yuzden kirilmiyor hile olmuyorHill climb racing hileli değildir.Oyuna girince 0 coins yazıyor.![]()
merhaba ;
aspalth 8 indirdim google playden ve data obb de de dosyası var fakat oyun açılmıyor yardımcı olun simgeye basıyorum masaüstüne geri atıyor Telefonum Samsung Galaxy s2

Aynı sorun farklı oyunda bende de vardı. Ama ben internetten data dosyasını indirmiştim. İndirdiğim data ile apk uyuşmadığı için bu sorunla karşılaştığımı anladım.oyunun sürümü ile data dosyalarının uyuşması lazım.telefon modelim s4 mini. Oyunun minimum gereksinimleri senin telefonunda uyuyor. Arkdaşın dediği gibi antivirüsü sil. Ram inin hafızasını da sil. Telefonunda en az 500mb yer bırak.merhaba ;
aspalth 8 indirdim google playden ve data obb de de dosyası var fakat oyun açılmıyor yardımcı olun simgeye basıyorum masaüstüne geri atıyor Telefonum Samsung Galaxy s2
Aynı sorun farklı oyunda bende de vardı. Ama ben internetten data dosyasını indirmiştim. İndirdiğim data ile apk uyuşmadığı için bu sorunla karşılaştığımı anladım.oyunun sürümü ile data dosyalarının uyuşması lazım.telefon modelim s4 mini. Oyunun minimum gereksinimleri senin telefonunda uyuyor. Arkdaşın dediği gibi antivirüsü sil. Ram inin hafızasını da sil. Telefonunda en az 500mb yer bırak.
)Dediğin programı duymuştum. Ama hiç kullanmadım. Eğer satın aldığın içerik data dosyası olarak telefona kaydediliyorsa bu dayayı başka cihaza atıp kullanabilirsin. Lisans isteyen uygulamalarda ben lucky patcher kullanıyorum. Bu programla yamalanmış(içeriği değiştirilmiş) apk de oluşturabiliyorsun. Ama apk konusunda pek etkili olduğunu söyleyemem.Hocam ben sana farklı birşey sormak istiyorum. Telefonum rootlu. Aviary programını (resim duzenleme) kurdum ve freedom programı ile tüm içerikleri satın aldım (!)
Şimdi bu uygulamayı ve İçerikleri rootsuz bir telefona nasıl kurabilirim. Uygulama ve İçerikleri tek apk yapmam mümkün mü acaba?
Şu programı ben bir araştırıyım. İsteğini yapabilirsem sana haber veririm.Data olarak kaydetmiyor sanırım çünkü telefonu didik didik ettim ve farklı bir dosya bulamadım açıkçası. Ayrıca bulsamda o dosyayı rootsuz olan telefona atamam. Lucky patcher programı ile apk'yı değiştirsem bile datalarini nasıl alabilirim ki?
Oyunlarda yaptığınız gibi uygulama ve dataları tek apk yapabilirmiyiz rootsuz telefona kurabilmek için?
Kardeş fazlasıyla ram var 290 mb a kadar indirebiliyorum. Telefon rahat rahat çalışıyor. Onda sorun yok. Bakalım şimdi yeniden deneyeceğim. Çok güzel oyun olmasa bırakırdım peşini şunun)
Daha programa bakamadım dostum. Bu aralar yoğunum. Ama bir şey bulursam haber veririmDört gözle beklemekteyim dostum