En büyük hileli modlu android oyunlar !{11.10.15}{Sürekli Güncel}

Sponsorlu Bağlantılar

sedatdante

Üye
Avabel Bunu Yapabilirsen harika bişey olur :D

mhmmtacba

mhmmtacba

Üye
Haydayin sinirsiz elmas modunu apk seklinde yaparmisinz acaba. ? Bilgisayardakini bi turlu yapamadim. Sifre istiyo.simdidn tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: xapex ve Serhan

FouLness

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: MEGASTRY
brkmsal

brkmsal

Üye
Eline emeğine sağlık :tşk:

• Beğen
Tepkiler: MEGASTRY

ahmet0306

Üye
Kardes sen bu isten anliyin rica hayday hileli mod yuklermisibmyada yaparmisin rca etsek

• Beğen
Tepkiler: mhmmtacba

coolrhymer

Üye
doctor who legacy oyununu da çözer misiniz belli bi yerden sonra geçilmiyor oyun ve illaki her oyun gibi para harcamadan olmuyor :D cevabı özelden de atarsanız sevinirim

muratmirhan67

muratmirhan67

Üye
Hill climb racing hileli değildir.Oyuna girince 0 coins yazıyor. :off:

MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
Hill climb racing hileli değildir.Oyuna girince 0 coins yazıyor. :off:
çalışıyor 0 gözükcek sonra yarışa başla sonra anında milyonlarca olucaknova 3 güncellendi kırık link vasa yazın yada mesaj atın lütfenhayday yok sebebi onu yapan firma supercell yani clash of clans gibi serverleri var çok sağlam o yuzden kirilmiyor hile olmuyor

lider63

lider63

Üye
merhaba ;

aspalth 8 indirdim google playden ve data obb de de dosyası var fakat oyun açılmıyor yardımcı olun simgeye basıyorum masaüstüne geri atıyor Telefonum Samsung Galaxy s2

MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
merhaba ;

aspalth 8 indirdim google playden ve data obb de de dosyası var fakat oyun açılmıyor yardımcı olun simgeye basıyorum masaüstüne geri atıyor Telefonum Samsung Galaxy s2

Konumda olmayan bir oyun yardimci olmazdim ama ayni telefon bendede var sizdeki durum telefon uygulanayi tepiyor sebebi ya ram yetmiyor yada kapasitesi dolmaya yakin arkaplandaki uygulamalari kontrol edin kapatin antivirus varsa silin calismasi lazim s2 cok guclu telefon azcik kasar sadece :)

lider63

lider63

Üye
Kardeşim rami 200 mb A. Kadar indiriyorum oyun açılırken birşey dönüyor sonrada atıyor

androfilex

androfilex

Üye
merhaba ;

Aynı sorun farklı oyunda bende de vardı. Ama ben internetten data dosyasını indirmiştim. İndirdiğim data ile apk uyuşmadığı için bu sorunla karşılaştığımı anladım.oyunun sürümü ile data dosyalarının uyuşması lazım.telefon modelim s4 mini. Oyunun minimum gereksinimleri senin telefonunda uyuyor. Arkdaşın dediği gibi antivirüsü sil. Ram inin hafızasını da sil. Telefonunda en az 500mb yer bırak.

xapex

Üye
Hocam ben sana farklı birşey sormak istiyorum. Telefonum rootlu. Aviary programını (resim duzenleme) kurdum ve freedom programı ile tüm içerikleri satın aldım (!)
Şimdi bu uygulamayı ve İçerikleri rootsuz bir telefona nasıl kurabilirim. Uygulama ve İçerikleri tek apk yapmam mümkün mü acaba?

lider63

lider63

Üye
Aynı sorun farklı oyunda bende de vardı. Ama ben internetten data dosyasını indirmiştim. İndirdiğim data ile apk uyuşmadığı için bu sorunla karşılaştığımı anladım.oyunun sürümü ile data dosyalarının uyuşması lazım.telefon modelim s4 mini. Oyunun minimum gereksinimleri senin telefonunda uyuyor. Arkdaşın dediği gibi antivirüsü sil. Ram inin hafızasını da sil. Telefonunda en az 500mb yer bırak.

Kardeş fazlasıyla ram var 290 mb a kadar indirebiliyorum. Telefon rahat rahat çalışıyor. Onda sorun yok. Bakalım şimdi yeniden deneyeceğim. Çok güzel oyun olmasa bırakırdım peşini şunun :))

androfilex

androfilex

Üye
Hocam ben sana farklı birşey sormak istiyorum. Telefonum rootlu. Aviary programını (resim duzenleme) kurdum ve freedom programı ile tüm içerikleri satın aldım (!)
Şimdi bu uygulamayı ve İçerikleri rootsuz bir telefona nasıl kurabilirim. Uygulama ve İçerikleri tek apk yapmam mümkün mü acaba?
Dediğin programı duymuştum. Ama hiç kullanmadım. Eğer satın aldığın içerik data dosyası olarak telefona kaydediliyorsa bu dayayı başka cihaza atıp kullanabilirsin. Lisans isteyen uygulamalarda ben lucky patcher kullanıyorum. Bu programla yamalanmış(içeriği değiştirilmiş) apk de oluşturabiliyorsun. Ama apk konusunda pek etkili olduğunu söyleyemem.

xapex

Üye
Data olarak kaydetmiyor sanırım çünkü telefonu didik didik ettim ve farklı bir dosya bulamadım açıkçası. Ayrıca bulsamda o dosyayı rootsuz olan telefona atamam. Lucky patcher programı ile apk'yı değiştirsem bile datalarini nasıl alabilirim ki?
Oyunlarda yaptığınız gibi uygulama ve dataları tek apk yapabilirmiyiz rootsuz telefona kurabilmek için?

androfilex

androfilex

Üye
Data olarak kaydetmiyor sanırım çünkü telefonu didik didik ettim ve farklı bir dosya bulamadım açıkçası. Ayrıca bulsamda o dosyayı rootsuz olan telefona atamam. Lucky patcher programı ile apk'yı değiştirsem bile datalarini nasıl alabilirim ki?
Oyunlarda yaptığınız gibi uygulama ve dataları tek apk yapabilirmiyiz rootsuz telefona kurabilmek için?
Şu programı ben bir araştırıyım. İsteğini yapabilirsem sana haber veririm.

xapex

Üye
Dört gözle beklemekteyim dostum

androfilex

androfilex

Üye
Kardeş fazlasıyla ram var 290 mb a kadar indirebiliyorum. Telefon rahat rahat çalışıyor. Onda sorun yok. Bakalım şimdi yeniden deneyeceğim. Çok güzel oyun olmasa bırakırdım peşini şunun :))

Bu sitedeki programı bir dene. Umarım oyun çalışır.

Üst Alt