Android cihazlarda bu tür online oyunların hilesi yok kardeşim.Eğer çıksa bile oyunun yeni sürümünü çıkarıp hileyi fixliyorlar.Eyw kardesm telde root war benm clash of clans in rootlu hilesini yaparmisin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu sitedeki programı bir dene. Umarım oyun çalışır.
Yardımın için teşekkürler ama oyun açıdığı anda kapanıyor sanırım bir fayda vermeyecek..
hay day ı bekliyoruz hocamArkadaşlar ben clash of clans ve hay day hilesini buldum. Ama şu an test aşamasında. Kesin bir sonuca varırsam size haber veririm. Oyunlar online olduğu için oyundan çık gir yapınca altın iksir elmas eski hale geliyor.
Altini arttirdikdan sonra bir esyayi yukseltin o olursa kapatip acinca sifirlansin farkermezArkadaşlar ben clash of clans ve hay day hilesini buldum. Ama şu an test aşamasında. Kesin bir sonuca varırsam size haber veririm. Oyunlar online olduğu için oyundan çık gir yapınca altın iksir elmas eski hale geliyor.

İşte o dediğin gibi olmuyor. Satın aldığın şey de gidiyor. Paran eski haline geliyor. Ben videosunu çekip youtube a koyarım. Üzerinde çalışmak isteyen olur belki. Bir şey bulursa bize de haber verir.Altini arttirdikdan sonra bir esyayi yukseltin o olursa kapatip acinca sifirlansin farkermez![]()
Ben indirmedim kiKısalttıgın şaçma sapan linkler yüzüne açılan siteden bilgisayarıma virüs bulaştı ve windows açılmıyor. şuan bu mesajı telefondan yazıyorum!
benim kisaltilmis linklerimden bulasamaz site tanidigimin sitesi kendisi viruslu reklam almaz reklam turlerinide birlikte belirleriz bende suan cepten yaziyorum windowsumda calisiyor sen baska sitelere hesap sorKısalttıgın şaçma sapan linkler yüzüne açılan siteden bilgisayarıma virüs bulaştı ve windows açılmıyor. şuan bu mesajı telefondan yazıyorum!
Traffic Racer 1.7 Hile Modlusunu Paylaşırmsınız ?