tek elle kullanmak biraz zor ama kullanılabiliyor, kabul iphone güzel telefon ama arayüz bana biraz sıkıcı geliyor tabi stabilitesi başkaNote 3 ? Tek elle kullanılabiliyor ?
Note 2 şuan performans cihazı olarak üstlerde yer almazken iphone 5 hala zirvelere oynar kardeşim bu faktörü göz önüne al ve geleceği düşün
Hadi eyvallah..
Öncelikle kullandığım telefon Nokia N8 Belle, objektif bir biçimde analiz edicem
hızlı, akıcı, stabil, piyasası yüksek, ekranı büyük demişsiniz;
Iphone 5s- Hızlı, akıcı, stabil, piyasası yüksek
Note 3- Ekranı büyük
Ayrıca şarj konusunda Iphone 5s daha iyi ve Iphone 5s i tek elle kullanabiliyorsunuz. Note3'ün ekranı daha büyük tek elle kullanamaycaksınız ama oyun, film vs daha fazla haz alıcaksınız.
Burada Iphone 5S kişisel kararımca daha ağır basıyor. Tabi tercih sizin.
Donanım olarak kıyaslama yapmayalım çünkü işletim sistemleri farklı dolayısı ile işletim sistemlerinin donanımdan istedikleri de farklı olacaktır. İşletim sistemi konusunda kıyaslama yapıcak olursak ben android'i seçerdim. Çünkü sürekli telefonu kurcalayan birisiyim. İOS çok kapalı bir sistem Android ya da Symbian'dan aldığım hazzı İOS ya da Windows'tan alamam. Bu da sizin kararınızı etkileyecektir.

tek elle kullanmak biraz zor ama kullanılabiliyor, kabul iphone güzel telefon ama arayüz bana biraz sıkıcı geliyor tabi stabilitesi başka
Haklısınız ama galaxy note 3 yaptığım incelemelere göre gayet hızlı ve akıcı piyasası çabuk düşüyor ama zaten böyle bir telefonum olursa 3 yıldan önce değiştirmeyi düşünmüyorum tek elle biraz zorda olsa kullanabiliyorum ayrıca bende telefonumu kurcalamayı severim sanırım tercihim değişmeyecek![]()
evet önceden iphone 4 kullanmıştım 2 ay zor dayandım gerçekten giriş ekranı witgetlar filan olmadan olmuyor aslında benin istediğim hem akıcı hem hızlı sorunsuz bir android![]()

Aveadan aldım 24 ay taksitle aslında biraz pahalı oldu (yaklaşık 2600 ₺) ama gerçekten değerGuzel telefon kazasiz belasiz rootsuz romsuz kullanmak dilegiyle...
Bu arada Kampanya ile mi aldiniz fiyati ne sekilde aldiniz merak ettimde![]()

Hayirli olsunAveadan aldım 24 ay taksitle aslında biraz pahalı oldu (yaklaşık 2600 ₺) ama gerçekten değer![]()

Kendi arayüzünde kasma yok geçişler akıcı ama bazen ara sıra takılma yaşanıyordu bende neredeyse mağzadaki bütün launcher'ları denedim ve sonunda asla takılmayan ve mükemmel görünen bir launcher yükledim, adı tfs launcher, bana kalırsa note 3 satın al yanına birde bu launcher'ı yükle bak keyfineKardeş hayırlı olsun.Avedan paketli falan aldın galiba.Bende almayı düşünüyorumda önümüzdeki aylarda sorum olucak ben şuan iphone kullanıyorum androide geçicem ve büyük ihtimal note 3 olucak.Telefonda herhangi bir yerde kasma var mı ? Beni en çok korkutan şey o kardeş.