Telefon Tavsiyesi Note 3'mü İphone 5s mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi? Samsung Galaxy Note 3 vs Apple İphone 5s

• Kullanılan toplam oy
    28
Artles

Artles

Üye
Note 3 ? Tek elle kullanılabiliyor ?
Note 2 şuan performans cihazı olarak üstlerde yer almazken iphone 5 hala zirvelere oynar kardeşim bu faktörü göz önüne al ve geleceği düşün

Hadi eyvallah..

• Beğen
Tepkiler: loneely42 ve hsynkckygcı@

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
Öncelikle kullandığım telefon Nokia N8 Belle, objektif bir biçimde analiz edicem

hızlı, akıcı, stabil, piyasası yüksek, ekranı büyük demişsiniz;

Iphone 5s- Hızlı, akıcı, stabil, piyasası yüksek

Note 3- Ekranı büyük

Ayrıca şarj konusunda Iphone 5s daha iyi ve Iphone 5s i tek elle kullanabiliyorsunuz. Note3'ün ekranı daha büyük tek elle kullanamaycaksınız ama oyun, film vs daha fazla haz alıcaksınız.

Burada Iphone 5S kişisel kararımca daha ağır basıyor. Tabi tercih sizin.

Donanım olarak kıyaslama yapmayalım çünkü işletim sistemleri farklı dolayısı ile işletim sistemlerinin donanımdan istedikleri de farklı olacaktır. İşletim sistemi konusunda kıyaslama yapıcak olursak ben android'i seçerdim. Çünkü sürekli telefonu kurcalayan birisiyim. İOS çok kapalı bir sistem Android ya da Symbian'dan aldığım hazzı İOS ya da Windows'tan alamam. Bu da sizin kararınızı etkileyecektir.

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 ? Tek elle kullanılabiliyor ?
Note 2 şuan performans cihazı olarak üstlerde yer almazken iphone 5 hala zirvelere oynar kardeşim bu faktörü göz önüne al ve geleceği düşün

Hadi eyvallah..
tek elle kullanmak biraz zor ama kullanılabiliyor, kabul iphone güzel telefon ama arayüz bana biraz sıkıcı geliyor tabi stabilitesi başka :)
Öncelikle kullandığım telefon Nokia N8 Belle, objektif bir biçimde analiz edicem

hızlı, akıcı, stabil, piyasası yüksek, ekranı büyük demişsiniz;

Iphone 5s- Hızlı, akıcı, stabil, piyasası yüksek

Note 3- Ekranı büyük

Ayrıca şarj konusunda Iphone 5s daha iyi ve Iphone 5s i tek elle kullanabiliyorsunuz. Note3'ün ekranı daha büyük tek elle kullanamaycaksınız ama oyun, film vs daha fazla haz alıcaksınız.

Burada Iphone 5S kişisel kararımca daha ağır basıyor. Tabi tercih sizin.

Donanım olarak kıyaslama yapmayalım çünkü işletim sistemleri farklı dolayısı ile işletim sistemlerinin donanımdan istedikleri de farklı olacaktır. İşletim sistemi konusunda kıyaslama yapıcak olursak ben android'i seçerdim. Çünkü sürekli telefonu kurcalayan birisiyim. İOS çok kapalı bir sistem Android ya da Symbian'dan aldığım hazzı İOS ya da Windows'tan alamam. Bu da sizin kararınızı etkileyecektir.

Haklısınız ama galaxy note 3 yaptığım incelemelere göre gayet hızlı ve akıcı piyasası çabuk düşüyor ama zaten böyle bir telefonum olursa 3 yıldan önce değiştirmeyi düşünmüyorum tek elle biraz zorda olsa kullanabiliyorum ayrıca bende telefonumu kurcalamayı severim sanırım tercihim değişmeyecek :)

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
tek elle kullanmak biraz zor ama kullanılabiliyor, kabul iphone güzel telefon ama arayüz bana biraz sıkıcı geliyor tabi stabilitesi başka :)

Haklısınız ama galaxy note 3 yaptığım incelemelere göre gayet hızlı ve akıcı piyasası çabuk düşüyor ama zaten böyle bir telefonum olursa 3 yıldan önce değiştirmeyi düşünmüyorum tek elle biraz zorda olsa kullanabiliyorum ayrıca bende telefonumu kurcalamayı severim sanırım tercihim değişmeyecek :)

Ya en başından söyleyeyim telefonu kurcalıyorsanız İOS a falan hiç bulaşmayın, Note3 ne kadar akıcı da olsa Iphone 5s kadar katiyen değildir yanlış anlamayın hantal cihaz falan demiyorum ama 5s ten birazcık geride diyeyim. Siz iyisi mi Note 3 alın keyfinize bakın Iphone 5s kapalı sistem sıkar sizi

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
evet önceden iphone 4 kullanmıştım 2 ay zor dayandım gerçekten giriş ekranı witgetlar filan olmadan olmuyor aslında benin istediğim hem akıcı hem hızlı sorunsuz bir android ;)

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
evet önceden iphone 4 kullanmıştım 2 ay zor dayandım gerçekten giriş ekranı witgetlar filan olmadan olmuyor aslında benin istediğim hem akıcı hem hızlı sorunsuz bir android ;)

Aynen öyle, hayırlısı olsun :)

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Saolun :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Eger bit telefon samsungsa kasar isterse note 10 cikarsinlar

• Beğen
Tepkiler: weesel, frk uzn ve hsynkckygcı@
Ritchie88

Ritchie88

Üye
hızlı: ikiside
akıcı : ikiside
stabil : iphone
piyasası yüksek : iphone
ekranı büyük : note 3

birisinin ekranı küçük digerininki büyük bence sen al bi g2 yada z1 cık işin içinden :)

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Kafam çok karışık :angry:Nihayet bugün avea bayiiden samsung galaxy note 3 aldım ekranı inanılmaz herkese öneririm yardımcı olan herkese teşekkürler :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve UpOneTR

MaxipmaN

Üye
ekranı ilk gördüğüm de büyülenmiştim :)

ozakin70

ozakin70

Üye
Guzel telefon kazasiz belasiz rootsuz romsuz kullanmak dilegiyle...
Bu arada Kampanya ile mi aldiniz fiyati ne sekilde aldiniz merak ettimde;)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Guzel telefon kazasiz belasiz rootsuz romsuz kullanmak dilegiyle...
Bu arada Kampanya ile mi aldiniz fiyati ne sekilde aldiniz merak ettimde;)
Aveadan aldım 24 ay taksitle aslında biraz pahalı oldu (yaklaşık 2600 ₺) ama gerçekten değer :)

mehmettech

mehmettech

Üye
Hayırlı olsun

Never Back Down

Never Back Down

Üye
oo beya pahalı olmuş hayırlı olsun

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Saolun :)

bilinçli

bilinçli

Üye
Kardeş hayırlı olsun.Avedan paketli falan aldın galiba.Bende almayı düşünüyorumda önümüzdeki aylarda sorum olucak ben şuan iphone kullanıyorum androide geçicem ve büyük ihtimal note 3 olucak.Telefonda herhangi bir yerde kasma var mı ? Beni en çok korkutan şey o kardeş.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
biraz pahali olmuş ama hayırlı olsun

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş hayırlı olsun.Avedan paketli falan aldın galiba.Bende almayı düşünüyorumda önümüzdeki aylarda sorum olucak ben şuan iphone kullanıyorum androide geçicem ve büyük ihtimal note 3 olucak.Telefonda herhangi bir yerde kasma var mı ? Beni en çok korkutan şey o kardeş.
Kendi arayüzünde kasma yok geçişler akıcı ama bazen ara sıra takılma yaşanıyordu bende neredeyse mağzadaki bütün launcher'ları denedim ve sonunda asla takılmayan ve mükemmel görünen bir launcher yükledim, adı tfs launcher, bana kalırsa note 3 satın al yanına birde bu launcher'ı yükle bak keyfine :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Takipçi Satın Al

Üst Alt