İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
AT-T için dağıtımına başlanmıştı.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Türkiye için güncellemeyi alan yok.

skynet

Üye
Biz daha o güncellemeyi çook bekleriz :destere:

• Beğen
Tepkiler: n000k
YkPkY

YkPkY

Üye
güncelleme mi.peaaahhh

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar konu açmak için zamanım yok, ancak bunu sizlerle paylaşmak istedim.
YANDEX DISK bugün PC üzerinden 2014 Mb. alan hediye etti. Daha önceden bana 200 Gb. hediye etmişlerdi, belki sizlere daha büyük alan verebilirler. İlgilenen arkadaşlar bir baksınlar derim. Benim şuan telefonda 247 Gb. oldu ...

• Beğen
Tepkiler: n000k
Dejavuex

Dejavuex

Üye
YANDEX DISK bugün PC üzerinden 2014 Mb. alan hediye etti. Daha önceden bana 200 Gb. hediye etmişlerdi, belki sizlere daha büyük alan verebilirler. İlgilenen arkadaşlar bir baksınlar derim. Benim şuan telefonda 247 Gb. oldu ...
nasıl oldu ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ballı adamsın vesselam abi. :)

• Beğen
Tepkiler: skynet ve n000k
hookword

hookword

Üye
Bunun için konu açmak istemedim her şeyi aynı sadece birinin ekranı tft diğerinin ips olan iki cepten hangisinin şarjı daha uzun dayanır yani ips mi tft mi daha az şarj yer

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
en kotu yılbaşı hediyenizin böyle olması dileğiyle sevgili maxicep Lumia kullanıcıları kulübü üye ve takipçilerimize nice mutlu yıllar.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, sekajmer, n000k ve 8 diğerleri
beats

beats

Üye
Bunun için konu açmak istemedim her şeyi aynı sadece birinin ekranı tft diğerinin ips olan iki cepten hangisinin şarjı daha uzun dayanır yani ips mi tft mi daha az şarj yer
eğer tft lcd den bahsediyorsan; ips 8 bitlik, tft 6 bitlik pixel başına derinlik sunuyor ve tftde her pixel başına bir transistör düşerken ipsde bu sayı ikiye çıkıyor bu ikinci transistörün görevi o pixelin yaydığı ışığı diğer görüş açılarında da sağlamak, ikisi de aydınlatmaya ihtiyaç duymasına karşı ips daha fazla harcar tabi bunlar monitör incelemelerinden elde edilmiş bilgiler cep telefonlarında ise ipsin daha fazla harcadığı genel bilgi bir de ipsin geniş açısını da unutmamak gerekir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet
hookword

hookword

Üye
Çok teşekkür ediyorum

kartal-78

Üye
lumia kullanıcılar kulübü ve maxicep ailesinin yeni yılını kutlar sağlık ve mutlu ve başarılar dolu bir yıl geçirmeleri dileğiyle yeniyılınız kutlu olsun saygılarımla KARTAL-78

• Beğen
Tepkiler: PureFood, YkPkY, Dejavuex ve 1 kişi daha
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
lumia kullanıcılar kulübü ve maxicep ailesinin yeni yılını kutlar sağlık ve mutlu ve başarılar dolu bir yıl geçirmeleri dileğiyle yeniyılınız kutlu olsun saygılarımla KARTAL-78
Mesaj alındı merkez :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
NİCE HUZURLU SAĞLIKLI YILLARA HERKESE.2014 HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
sekajmer

sekajmer

Üye
herkesin yeni yılı Kutlu olsun:)
Hiç bir şey istemiyorum biz yeni yıldan bir şey istemeyiz, istersek Allah'tan isteriz. :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
:bottom:BLACK İSTİYOM BEN YA

skynet

Üye
Artık gelsin bee

sekajmer

sekajmer

Üye
bu gelen kutusu ve bildirimler neden açılmıyor :(

Üst Alt