İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
hediye kartı @osmanmert99 'u deli etti :D

tgoksen1

Üye
arkadaslar l620 tuş kilidim bozuldu sanırım sert basıyorum anca öyle açılıyor ne yapabilrim

YkPkY

YkPkY

Üye
Dostlar aranıza yeniden lumia serüveniyle devam etmekteyim şuan itibariyle.serüven çünkü aksiyon dolu sırlı bir cihaz :) nedenlerine gelince;
1. cihaz satılmıyor alan yok.
2. satılsa bile zor alıcı buldum 500 lira (lumia isteyen yok)
3. Allah çok büyük en son noktamda yine imdadımıza yetişti ailemize,binlerce kez şükür.hiç ummadığım bi yerden para geldi.
Gittim telefonumu arkadaşımın standından geri aldım :D :sukur: şükredişim cihaza kavuşmam değil,Allah'ın yüceliği.demekki sevdiği kuluymuşum.Binlerce kez şükür.sizlerde h,ç bir zaman isyan etmeyin,olduğunca kanaata varıp her zaman gönülden şükredin halinize.

bu arada geri yükleme yapıyodum tele 115 uygulama atmışımya telin içine.yuh dedim kendime.lüzumsuzları kaldırdığım halde oha dedim.ama halen 750ye yakın mp3 , 3 dvx ,resim ve başka mp4 videolarım olmasına rağmen 4küsür GB boş alanım var.

duygularımı paylaştım sadece.çarpışmaya devam ;D

• Beğen
Tepkiler: beats, PureFood, sekajmer ve 5 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ücret ne kadar olur peki
bilmiyorum başıma gelmedi hiç ancak ücret alınmaması gerekiyor bence bende yakınlarda mousumu çift tıklama yüzünden vericem ikiside aşagı yukarı aynı şey dene bilir içindeki küçük buton kısmı çıkartılıp yerine yenisi takılması gerekiyor ücretsiz yaptırıcam ben telde nasıl olur bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1

tgoksen1

Üye
bilmiyorum başıma gelmedi hiç ancak ücret alınmaması gerekiyor bence bende yakınlarda mousumu çift tıklama yüzünden vericem ikiside aşagı yukarı aynı şey dene bilir içindeki küçük buton kısmı çıkartılıp yerine yenisi takılması gerekiyor ücretsiz yaptırıcam ben telde nasıl olur bilmiyorum

yılbaşından sonra vereceğim bakalım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yılbaşından sonra vereceğim bakalım
git bir konuş zaten fazla uzun da sürmez bende burdan geri dönüş bekliyorum senden ücret isteyecekler mi değiştirdiklerinde sıfırmı takıcaklar haber bekliyoruz bu herkezin başına gelicek bir şey bir tuşu uzun süre kullanırsanız bu olur sırf bu olmasın diye yani başıma gelmesin diye telefon çift dokunuşta aç açık ve 30sn de kapanıyor kendiliğinden öyle ayarladım kilidi gün içinde çok nadir birde kapatıp açarken kullanırım daha önceden çok sorun yaşadıgım için tekrar başıma gelmesini istemiyorum açıkçası

tgoksen1

Üye
git bir konuş zaten fazla uzun da sürmez bende burdan geri dönüş bekliyorum senden ücret isteyecekler mi değiştirdiklerinde sıfırmı takıcaklar haber bekliyoruz bu herkezin başına gelicek bir şey bir tuşu uzun süre kullanırsanız bu olur sırf bu olmasın diye yani başıma gelmesin diye telefon çift dokunuşta aç açık ve 30sn de kapanıyor kendiliğinden öyle ayarladım kilidi gün içinde çok nadir birde kapatıp açarken kullanırım daha önceden çok sorun yaşadıgım için tekrar başıma gelmesini istemiyorum açıkçası
en yakın zamanda halledeceğim yardımın için teşekkür ederim.Haber veririm

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
sekajmer

sekajmer

Üye
Dostlar aranıza yeniden lumia serüveniyle devam etmekteyim şuan itibariyle.serüven çünkü aksiyon dolu sırlı bir cihaz :) nedenlerine gelince;
1. cihaz satılmıyor alan yok.
2. satılsa bile zor alıcı buldum 500 lira (lumia isteyen yok)
3. Allah çok büyük en son noktamda yine imdadımıza yetişti ailemize,binlerce kez şükür.hiç ummadığım bi yerden para geldi.
Gittim telefonumu arkadaşımın standından geri aldım :D :sukur: şükredişim cihaza kavuşmam değil,Allah'ın yüceliği.demekki sevdiği kuluymuşum.Binlerce kez şükür.sizlerde h,ç bir zaman isyan etmeyin,olduğunca kanaata varıp her zaman gönülden şükredin halinize.

bu arada geri yükleme yapıyodum tele 115 uygulama atmışımya telin içine.yuh dedim kendime.lüzumsuzları kaldırdığım halde oha dedim.ama halen 750ye yakın mp3 , 3 dvx ,resim ve başka mp4 videolarım olmasına rağmen 4küsür GB boş alanım var.

duygularımı paylaştım sadece.çarpışmaya devam ;D
Allah büyüktür ya :) şükürler olsun adınıza sevindim

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Son zamanlarda windowsphone.com sitesini kullanarak telefonuma uygulama gönderemez oldum. 3G açık, Telefonumu bul özelliği açık ancak bir türlü site üzerinden telefonuma uygulama gönderemiyorum(yeni yüklerken veya tekrar yüklerken).

Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:evet:

skynet

Üye
Ben de gayet iyi çalışıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Son birkaç gündür böyle Ardacım, cihazı bulamadım deyip uygulama linkini mail gönderiyor.

beats

beats

Üye
arkadaslar l620 tuş kilidim bozuldu sanırım sert basıyorum anca öyle açılıyor ne yapabilrim
yan tuşların filmi değişir, ilk aldığım zaman hard reseti tuş kombinasyonuyla yapıyordum kamera ve ses tuşu bozuldu çalışmaz durumdaydı servis ücretsiz yapıp yollamıştı

ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL1020 sahipleri şu an black güncellemesi mi kullanıyor?

Yoksa henüz dağıtılmadı mı?

Üst Alt