kullandığınız tv uygulaması varmı arkadaşlar şöyle adam gibi. Star Show kanald atv yani ana kanalları adam gibi gösteren
bildiğim kadarıyla powervr 3 çekirdek eğer değilse bile adreno 305'i ezer kesinlikle
PowerVR SGX 544mp ile Adreno 305 kıyaslarsak hangisi daha güçlü olur?
PowerVr SGX 544mp 1 çekirdek PowerVR SGX 544mp3 3 çekirdek heralde.bildiğim kadarıyla powervr 3 çekirdek eğer değilse bile adreno 305'i ezer kesinlikle

Hafta içinde mi yoksa Çin'demi anlayamadım ?Black güncellemesi hafta çinde dağıtılıyormuş,oda 1020 ve 925 içinmiş.
peeaaaah
Şu ülke için güncelleme başlıyor yada tarih belli oldu tarzı haberlerde konuya girdiğinizde bahsi geçen ülkenin asla ve asla Türkiye olmayışı tam hayal kırıklığı belkide diğer ülkeler için olan bu güncelleme haberlerini paylaşıp herkesi heyecanlandırmamak gerek Çin'den varmıdır ki bizim foruma giren ?ya " yı yazmamışım, ;D
iki harf nelere kadir.
haftaya Çinde

Aha ben şuraya yazıyorum şubat başı anca gelir black güncellemesi. Sözde kasım sonu gelir deniliyordu. Ah ahh biz anca güncelleme alırız. Yazık..Şu ülke için güncelleme başlıyor yada tarih belli oldu tarzı haberlerde konuya girdiğinizde bahsi geçen ülkenin asla ve asla Türkiye olmayışı tam hayal kırıklığı belkide diğer ülkeler için olan bu güncelleme haberlerini paylaşıp herkesi heyecanlandırmamak gerek Çin'den varmıdır ki bizim foruma giren ?![]()
Şubat başı gelirse öpüp başımıza koyalım çünkü bana o kadar yakınmış gibi gelmiyor. Bakınız ocağın ilk günlerindeyiz hala ses soluk ayrıntı yok.Aha ben şuraya yazıyorum şubat başı anca gelir black güncellemesi. Sözde kasım sonu gelir deniliyordu. Ah ahh biz anca güncelleme alırız. Yazık..
Aynen gerçi artık beklemiyorum.bu black ile sanki çok büyük özellikler eklencekte wp8 e adapte edemidilerde bu kadar uzattılar. Yazık yani bu kadar insanı bekletiyorlar..Şubat başı gelirse öpüp başımıza koyalım çünkü bana o kadar yakınmış gibi gelmiyor. Bakınız ocağın ilk günlerindeyiz hala ses soluk ayrıntı yok.
Nokia neden bu sefer nss sunucularına yüklemedi ki güncellemeyi

merhaba arkadaşlar tv izlemek için kullandım program global tv yi öneririm gayet güzel ben kullanıyoru yada smartv ye bakkullandığınız tv uygulaması varmı arkadaşlar şöyle adam gibi. Star Show kanald atv yani ana kanalları adam gibi gösteren
Ahh be dostum ben aldığımdan beri ekran koruyucusuz kullanıyorum. Ondan gözümü boyadı benim. Ama gözüm açıldıMat ekran koruyucu ile kullanmaya o kadar alışmışım ki, sökünce telefonumun canlılığını fark ede kaldım. Benim gibi mat kullanan arkadaşlar derhal sökün ve hemen ultra ince koruyucuya geçin.![]()

bana onu aldığımın 2. Ayı engrü pasajındaki aksesurcı arkadaşım ayıktırdı.Mat ekran koruyucu ile kullanmaya o kadar alışmışım ki, sökünce telefonumun canlılığını fark ede kaldım. Benim gibi mat kullanan arkadaşlar derhal sökün ve hemen ultra ince koruyucuya geçin.![]()
bide benlemi yaşıycak.zaten gelişmiyor yazılımı.