bilo45
Üye
General Mobile Discovery mi ? Samsung Galaxy SIII Mini mi?
Arkadaşlar ben bu iki telefonu da çok karşılaştırdım. Nerdeyse bütün yorumları okudum, bütün karşılaştırmalara baktım sonucunda ise fiyat olarak ikisinin yaklaşık olarak aynı fiyatta olduğunu özellik olarak ise General Mobile Discovery nin birkaç özellik dışında daha üstün olduğunu farkettim. Ama hala karar veremedim hangi telefonu alacağıma!
Bu telefonlardan Discovery i arkadaşımdan alarak biraz inceledim ancak SIII mini yi pek inceleme fırsatım olmadı.
Eğer ki aranızda bu iki telefonu kullanan veya inceleyen varsa bana tavsiye konusunda hangisini önerir. Sadece özellik olarak değil garanti olsun kullanışı olsun hangisini tavsiye edersiniz. Lütfen bunları inceleyen ve kullanan arkadaşlar yardımcı olsun...!
Sonradan alıpta pişman olmak istemiyorum.
Bu telefonlardan Discovery i arkadaşımdan alarak biraz inceledim ancak SIII mini yi pek inceleme fırsatım olmadı.
Eğer ki aranızda bu iki telefonu kullanan veya inceleyen varsa bana tavsiye konusunda hangisini önerir. Sadece özellik olarak değil garanti olsun kullanışı olsun hangisini tavsiye edersiniz. Lütfen bunları inceleyen ve kullanan arkadaşlar yardımcı olsun...!
Sonradan alıpta pişman olmak istemiyorum.

(yazılış olarak yani =P)