Karşılaştırma General Mobile Discovery mi ? Samsung Galaxy SIII Mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

bilo45

bilo45

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery mi ? Samsung Galaxy SIII Mini mi?
Arkadaşlar ben bu iki telefonu da çok karşılaştırdım. Nerdeyse bütün yorumları okudum, bütün karşılaştırmalara baktım sonucunda ise fiyat olarak ikisinin yaklaşık olarak aynı fiyatta olduğunu özellik olarak ise General Mobile Discovery nin birkaç özellik dışında daha üstün olduğunu farkettim. Ama hala karar veremedim hangi telefonu alacağıma!
Bu telefonlardan Discovery i arkadaşımdan alarak biraz inceledim ancak SIII mini yi pek inceleme fırsatım olmadı.
Eğer ki aranızda bu iki telefonu kullanan veya inceleyen varsa bana tavsiye konusunda hangisini önerir. Sadece özellik olarak değil garanti olsun kullanışı olsun hangisini tavsiye edersiniz. Lütfen bunları inceleyen ve kullanan arkadaşlar yardımcı olsun...!
Sonradan alıpta pişman olmak istemiyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Discovery.
2si de çevremde olan cihazlar, zaten özellikleri de belli. Ben olsam kesinlikle diskavriyi seçerdim.

andezitt

andezitt

Üye
S3 mini kendim kullanıyom diskavri tanıdık da var diskavri her türlü iyidir kardeşim s3 mini deki taunch (yanlış yazmış olabilirim) arayüzü telefonu boğuyo kastıriyo tavsiyem gmd. Ama kısa süre içinde moto g gelicek oda aklında bulunsun derim

• Beğen
Tepkiler: bilo45
Invoke

Invoke

Üye
touchwiz hacı.

• Beğen
Tepkiler: andezitt
Hasand.

Hasand.

Üye
en ıyısı s3(ikinciel) veya lumıa 625 secım senın

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardesim ben iki cihazida kullanıyorum bende kesinlikle ve kesinlikle diskavri diyorum discavrinin artilari:ekranin kalitesi, ekraninin boyutu çok daha iyi oyun performansı kamera hemen hemen ayni seste yükseklik olarak s3 mini temiz ses olarak ta diskavri

Invoke

Invoke

Üye
Diskavri akımını da ben başlattım :pro: (yazılış olarak yani =P)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Invoke

Invoke

Üye
Bence çok güzel oluyor :D :pro:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

MaxipmaN

Üye
s3mini alınır mı bea :nargile:

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Alınmaz.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bunu en iyi ben bilirim
:D :(

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
diskavri ne abi ya ;D discovery desen anlarım keşif desen gene anlarım diskavri yazılış Türkçe okunuş ve anlam İngilizce yeni bir devrim yapmıssın sen :D bu arada iki telefonu da incelemiş biri olarak general mobil discovery öneririmdiskavri ne abi ya ;D discovery desen anlarım keşif desen gene anlarım diskavri yazılış Türkçe okunuş ve anlam İngilizce yeni bir devrim yapmıssın sen :D bu arada iki telefonu da incelemiş biri olarak general mobil discovery öneririm

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bu arada duyurulur s3mini takas discovery olur :D

Invoke

Invoke

Üye
Devrim yaptım :pro:

bilo45

bilo45

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar son bir sorum olacak s3 mini deki ve discovery deki video kayıt formatları nedir ?

Invoke

Invoke

Üye
bilo45

bilo45

Üye
    Konu Sahibi
yok o anlamda değil mesela .mp4 olarak mı kayıt yapıyor yoksa başka bi formatta mı ?

Üst Alt