Püf Noktası Bugun 350 tl ye bu makineyi aldim

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bugun 350 tl ye bu makineyi aldim
4 cekirdek gpu falan bilmiyorum simd antutu yapicam

• Beğen
Tepkiler: Buğra

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Sonuclari yazarmisin ?

Buğra

Buğra

Admin
Bekliyoruz hayırlı olsun :spr

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
201++ 20k skor aldi facebook falan yuklu benim bekledigimden fazla aldi ful hd ips panel 1 gb ram 1 ghz 4 cekirdek islemci Pover Sr 544 GPU VARMİS İYİMİ SİSCE YALNİZ NASİL SS ALCAM BİLMİYORUM

• Beğen
Tepkiler: Buğra
0MG90

0MG90

Üye
Keşke 350TL daha koyup iPad Mini alsaydın..
Hayırlı olsun yine de.. :oke:

0MG90

0MG90

Üye
:D hocam ogrenci adamim 350 daha nerden bulayim ha deyince :D
Tabi hemen bulunmaz ama biriktirerek de alınabilir yani :D almışken en iyisini almak önemli ondan dedim
Bende öğrenciyim iPod için biriktiriyorum az kaldı almama hayırlısıyla

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
performansı iyi değil mininin beni tatmin etmedi
Valla ben bilmiyorum denemedim bunuda cok denemedim saha sadece antutu yapabildim sarjda9dan beri sarjdayken kullaniyolar dolmadi dolunca bakicam bir iki oyun denoycem normal kullanimda akici gibi geldi ama ipad kullanmadigim icin ona yorum yapamam

MaxipmaN

Üye
Valla ben bilmiyorum denemedim bunuda cok denemedim saha sadece antutu yapabildim sarjda9dan beri sarjdayken kullaniyolar dolmadi dolunca bakicam bir iki oyun denoycem normal kullanimda akici gibi geldi ama ipad kullanmadigim icin ona yorum yapamam
ipad mini o ekranla beni alma diye yalvarıyo zaten

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
201++ 20k skor aldi facebook falan yuklu benim bekledigimden fazla aldi ful hd ips panel 1 gb ram 1 ghz 4 cekirdek islemci Pover Sr 544 GPU VARMİS İYİMİ SİSCE YALNİZ NASİL SS ALCAM BİLMİYORUM

gpu ile cpu su iyiymiş ram düşük ama olsun sıkıntı yaratmaz bunun rakibi olarak tab3 7 vardı hayırlı olsun tekrardan güle güle kullan

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye

Kötü değil, işini görür. Hayırlı olsun.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah da tablet kullanan biri su hdmı isini nasıl yapacagımı anlatabilirmi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Kullandigim kablo bozukmus hocam sorun yok full hdb yaziyo

erkan_2034