Keşke 350TL daha koyup iPad Mini alsaydın..
Hayırlı olsun yine de..![]()
hocam ogrenci adamim 350 daha nerden bulayim ha deyince 
Tabi hemen bulunmaz ama biriktirerek de alınabilir yanihocam ogrenci adamim 350 daha nerden bulayim ha deyince
![]()
almışken en iyisini almak önemli ondan dedimperformansı iyi değil mininin beni tatmin etmediKeşke 350TL daha koyup iPad Mini alsaydın..
Hayırlı olsun yine de..![]()
iOs 6 mı 7 mi yüklüydü?performansı iyi değil mininin beni tatmin etmedi
Valla ben bilmiyorum denemedim bunuda cok denemedim saha sadece antutu yapabildim sarjda9dan beri sarjdayken kullaniyolar dolmadi dolunca bakicam bir iki oyun denoycem normal kullanimda akici gibi geldi ama ipad kullanmadigim icin ona yorum yapamamperformansı iyi değil mininin beni tatmin etmedi
ipad mini o ekranla beni alma diye yalvarıyo zatenValla ben bilmiyorum denemedim bunuda cok denemedim saha sadece antutu yapabildim sarjda9dan beri sarjdayken kullaniyolar dolmadi dolunca bakicam bir iki oyun denoycem normal kullanimda akici gibi geldi ama ipad kullanmadigim icin ona yorum yapamam
İps degilmi bu bile ipsipad mini o ekranla beni alma diye yalvarıyo zaten
201++ 20k skor aldi facebook falan yuklu benim bekledigimden fazla aldi ful hd ips panel 1 gb ram 1 ghz 4 cekirdek islemci Pover Sr 544 GPU VARMİS İYİMİ SİSCE YALNİZ NASİL SS ALCAM BİLMİYORUM
allah razi olsu ama bi sorunum var tv de hdmi sectigi halde baglanmiyogpu ile cpu su iyiymiş ram düşük ama olsun sıkıntı yaratmaz bunun rakibi olarak tab3 7 vardı hayırlı olsun tekrardan güle güle kullan
201++ 20k skor aldi facebook falan yuklu benim bekledigimden fazla aldi ful hd ips panel 1 gb ram 1 ghz 4 cekirdek islemci Pover Sr 544 GPU VARMİS İYİMİ SİSCE YALNİZ NASİL SS ALCAM BİLMİYORUM
Cok saol daha iyisi senin olsunHayirli olsun dostum.