Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
iste nedense bana da batarya kotu gıbı gelıyo ama :D guzel daha once s2 kullandım ben boyle bataryasının uzun gıttıgını gormedım bu telefonu sevıyorum valla :) her turlu yardımcı bana gerek ekran buyukluguyle gerek bataryasıyla gerek kalemıyle her seyıyle hosuma gıdıyo s3 un ekranı buyuk derdım :D sımdı kucuk gelıyo :)
:)

BurakTura

BurakTura

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Resimler hoşuma gitti 17 saatte 7 saatlik kullanım harika şu an kullandığım romda 1 günde 2 saatlik kullanımda günü anca çıkarıyorum :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Resimler hoşuma gitti 17 saatte 7 saatlik kullanım harika şu an kullandığım romda 1 günde 2 saatlik kullanımda günü anca çıkarıyorum :D
Iste rom yuklememem icin bir bahane daha hazir :D

BurakTura

BurakTura

Üye
bugünde gelmedi...

codblackops2

codblackops2

Üye
Almanya romunu niye yuklemiyorsunuz :hmmm hicbir sıkıntısı da yok..

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam

N. O. T. E. 2

Üye
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
almanya romundan sonra telefona herhangi bir şey oluyormu ..garantiden cıkması gıbı bır daha orgınal rom yukleyememe gibi
Stok rom olduğu için garanti dışı olmuyor cihaz zaten resmi olarak görünüyor.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Ama en sevmediğim yanı klavye değişmiş ve 4x3 klavye şekli yok zor yazıyorum :D

N. O. T. E. 2

Üye
En fazla bölgesel uygulamalar olur veya olmaz ama hangi yapım numarası gelecek belli değil
kullanırken bi sıkıntı vermez demi herhalgi bir sıkıntı felan , k.bkma soru bombardımanına tutuyom seni ama bekleekten sıkıldm artık kurmayı bılmıyorum ama telefoncuya verıp kurdurtabılırım

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
kullanırken bi sıkıntı vermez demi herhalgi bir sıkıntı felan , k.bkma soru bombardımanına tutuyom seni ama bekleekten sıkıldm artık kurmayı bılmıyorum ama telefoncuya verıp kurdurtabılırım
2 gündür kullanıyorum tek sıkıntısı yok ama ben t9 ile yazıyordum şimdi ki klavye de t9 yok benim için bi sıkıntı bu. Artı olarak şarj filanda gayet iyi tek takılma bile yapmadı. Aslında basit kurması

N. O. T. E. 2

Üye
peki nasıl kuracağım
2 gündür kullanıyorum tek sıkıntısı yok ama ben t9 ile yazıyordum şimdi ki klavye de t9 yok benim için bi sıkıntı bu. Artı olarak şarj filanda gayet iyi tek takılma bile yapmadı. Aslında basit kurması

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

işte almanya için olan 4.3 link ve daha hızlı iniyor :)
Burda ki linkten n7100 cihazı için yazılımı indir öcelikle sonra odin programını pc ye indir. Ve inen yazılımı rar dan çıkar ve odin de pda bölümüne yerleştir sonra teli download modunda aç ve flashla cihazı. Bunun resimli anlatımları mevcut

codblackops2

codblackops2

Üye
En basitinden google a note 2 stock rom atma yaz sdn vs birsuru sitede resimli anlatimlari mevcut..youtubeda videolari var.kritik 2 nokta var.dogru yazilimi odinde dogru yere koyacaksin ve yazilimi atarken kablo yerinden bile oynamayacak.aksi haldi ufak bir temassizlik telefonuna ciddi sıkıntılar yaratabilir

docg

Üye
Kardeşim bu 4.3 gelmicek gibi bekle bekle sonuç samsunga tövbe

Takipçi Satın Al

Üst Alt