Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
google drive da buldum :d

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
codblackops2

codblackops2

Üye
Yahu Allah aşkına bu 4.3u nerden indircez..sammobileden rezalet bir hizla iniyor..baska sitelerden bulamadim..almanya yada polonya :(

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Zaten türkiye sürümünü bekleyende suç :D ingiltere almanya gibi ülkelerin 4.3 sürümünü deneyip kullananlar geri dönüş yaparsa sevinirim batarya hız vs gibi bilgiler. Dn3 rom kullanıyorum eğer stocka dönmek istersem en azından bilgimiz olsun :D

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
GrknYavas

GrknYavas

Üye
Zaten türkiye sürümünü bekleyende suç :D ingiltere almanya gibi ülkelerin 4.3 sürümünü deneyip kullananlar geri dönüş yaparsa sevinirim batarya hız vs gibi bilgiler. Dn3 rom kullanıyorum eğer stocka dönmek istersem en azından bilgimiz olsun :D

aynen dogru dıyosun :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

işte almanya için olan 4.3 link ve daha hızlı iniyor :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: codblackops2 ve serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
:D 4.1.2 de gidiyodu pismanım ama oldu bi kere işte :)
4.1.2 de en iyi şey bataryaydı evet :D ama yeni müzik çalar video oynatıcı kilit ekranı gibi özellikler beni 4.1.2 den soğuttu artık 4.1.2 kurmayacam :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
4.1.2 de en iyi şey bataryaydı evet :D ama yeni müzik çalar video oynatıcı kilit ekranı gibi özellikler beni 4.1.2 den soğuttu artık 4.1.2 kurmayacam :D

zaten bu benı cezbedıyo :D yoksa ah ah gozunu sevdıgımın 4.1.2 sı

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
zaten bu benı cezbedıyo :D yoksa ah ah gozunu sevdıgımın 4.1.2 sı
boşver artık 4.1.2 yi ben dn3 romun son resmi mk9 tabanıyla falan gelecek olan güncellemesini bekliyorum ondada batarya böyle olursa kurarız stock 4.3 geçer gideriz :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Teşekkürler link için. Ama en son baska bir siteden turkiye diye indirmistim .birlesik arap Emirlikleri romu çıktı. Umarim bunda da kotu bir surpriz yoktur :)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
boşver artık 4.1.2 yi ben dn3 romun son resmi mk9 tabanıyla falan gelecek olan güncellemesini bekliyorum ondada batarya böyle olursa kurarız stock 4.3 geçer gideriz :)

Bende sabırla ve buyuk bır arzu ıle turkiyeyi beklıyecegım :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Teşekkürler link için. Ama en son baska bir siteden turkiye diye indirmistim .birlesik arap Emirlikleri romu çıktı. Umarim bunda da kotu bir surpriz yoktur :)
yok DBT kodu var yani almanya sürümü ve mk9 olanı bende kuracam bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2 için diyosan mf3 son sürüm 4.3 kurup bootloader yaptıysan sonra 4.1.2 ye döndüysen romu birleşik arap emirlikleri olarak görüyo :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Takipçi Satın Al

Üst Alt