Öneri En Kötü Diz Üstü Bilgisayar Markası ?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
En Kötü Diz Üstü Bilgisayar Markası ?
Arkadaşlar sizce en kötü ve dandik diz üstü markası sizce hangisi? Ben yüzlerce bilgisayar tamiri yaptım bugüne kadar ve ayrıca yeni bilgisayar mühendisiyim. Bu güne kadar o kadar marka ile uğraşmama rağmen ''CASPER'' kadar dandik bir marka görmedim. Sizin görüşleriniz nelerdir?

ismail

ismail

Üye
casper ve acer :D

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan
Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
Ölümüne exper.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Tabikide kötü. Adamlar bilgisayar satıyorlar internette doğru dürüst destek sayfaları yok. Sonra vay efendim yerli markalar neden kullanılmıyor.
Valla bende Exper kullanıyorum açıkçası. 2 tane bilgisayarım var biri Exper yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum bilgisayar mühendisi olduğum için yapmadığım yüklemediğim şeyde kalmadı ancak hala sapasağlam ve ısınması olmuyor hiç orası güzel. Ancak favorilerim Sony, Dell ve Samsung.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
Valla ben mühendis değilim ama bugüne kadar teknik servis işi yaptım. Sony ve Apple başta olmak üzere Dell, Lenovo falan bunlar iyidir fakat expermiş caspermış bunlar tırt, tartışması bile olmaz.Exper Casper aynı şey zaten experi de casper üretiyor.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben mühendis değilim ama bugüne kadar teknik servis işi yaptım. Sony ve Apple başta olmak üzere Dell, Lenovo falan bunlar iyidir fakat expermiş caspermış bunlar tırt, tartışması bile olmaz.Exper Casper aynı şey zaten experi de casper üretiyor.
Seni yanlış bilgilendirmişler.

Uhops

Uhops

Üye
En iyi Asus MSI(+) Apple Sony Toshiba en kötü Casper bence. Bide Samsung'u hiç sevmemişimdir :)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70, mehsevim ve -Börteçine-
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
caspera bilgisayar demiyorum ben şahsen, elimi sürmem hatta.
neresini tutsan orası elinde kalır. :ehe

• Beğen
Tepkiler: GDDR5, doqukans2 ve -Börteçine-
Archonn

Archonn

Üye
caspera bilgisayar demiyorum ben şahsen, elimi sürmem hatta.
neresini tutsan orası elinde kalır. :ehe
exper i bilmem ancak casper a tüketiciler oldukça önyargılı yaklaşıyorlar bence.
Sorunsuz f/p modelleri de var Casper'ın. Kaldı ki yerli yatırımcı.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
exper i bilmem ancak casper a tüketiciler oldukça önyargılı yaklaşıyorlar bence.
Sorunsuz f/p modelleri de var Casper'ın. Kaldı ki yerli yatırımcı.
yerli yatırım falan hikaye tamamiyle çin üretimi bir firma.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
casperin plastik laptop kasası yüzünden kaç kişi ekran düşmesinden şikayetci biliyonmu :) ekran bildiğin düşüyor :ehe uzun lafın kısası casper berbat bir marka

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
öncelikle konu doğru bölüme taşındı. Hep en iyisi sorulurken en kötüsü sorulmuş ilginç :) Bana sorarsanız. Packard Bell, Casper, Exper, Hp, Acer

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle konu doğru bölüme taşındı. Hep en iyisi sorulurken en kötüsü sorulmuş ilginç :) Bana sorarsanız. Packard Bell, Casper, Exper, Hp, Acer
En kötüsünü sormamın sebebi millet bilgisayar alırken en iyisini almaya parası yetmeyebilir bari en kötü olanlarından uzak dursunlar istedim :) Casper zamanında o kadar iyi reklam yapmış olmalı ki bilgisayardan anlamayanlar genelde gidip Casper alıyor. Ve sonra da onca dert. Bana göre Casper'dan uzak durun. Gidin Dell alın hem ucuz hem kaliteli.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
En kötüsünü sormamın sebebi millet bilgisayar alırken en iyisini almaya parası yetmeyebilir bari en kötü olanlarından uzak dursunlar istedim :) Casper zamanında o kadar iyi reklam yapmış olmalı ki bilgisayardan anlamayanlar genelde gidip Casper alıyor. Ve sonra da onca dert. Bana göre Casper'dan uzak durun. Gidin Dell alın hem ucuz hem kaliteli.
Dizüstü bilgisayarlar yokken daha doğrusu masaüstüler revaçtayken, 2000-2005'lerden bahsediyorum. Genel bir yargı vardı casper en iyi marka diye evet o zamanlar iyiydi, zaten pek fazla marka yoktu toplama yapılırdı genelde, ve bence en iyisi buydu. Ama o zamandan süregelen bir alışkanlık var casper çok iyi en iyi marka diye millet tabi casper hala iyi sanıyor. Fiyatları da uygun dandik olduğu için millette alıyor.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Dizüstü bilgisayarlar yokken daha doğrusu masaüstüler revaçtayken, 2000-2005'lerden bahsediyorum. Genel bir yargı vardı casper en iyi marka diye evet o zamanlar iyiydi, zaten pek fazla marka yoktu toplama yapılırdı genelde, ve bence en iyisi buydu. Ama o zamandan süregelen bir alışkanlık var casper çok iyi en iyi marka diye millet tabi casper hala iyi sanıyor. Fiyatları da uygun dandik olduğu için millette alıyor.
Aynen katılıyorum. Masaüstü alacaksan zaten kesinlikle toplama almalısın. Dizüstü alırkende Casper, Exper, Acer gibi markalardan uzak durmanızı öneririm. Benim her zaman sevdiğim bir marka var oda Dell.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Aynen katılıyorum. Masaüstü alacaksan zaten kesinlikle toplama almalısın. Dizüstü alırkende Casper, Exper, Acer gibi markalardan uzak durmanızı öneririm. Benim her zaman sevdiğim bir marka var oda Dell.
Dell iyi evet ama nedense bir türlü ısınamadım herkese tavsiye edebilirim ama almam tasarımlarını sevmiyorum :)

Üst Alt