Öneri En Kötü Diz Üstü Bilgisayar Markası ?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Bence Acer kötü değil.
En kötüsü Casper ve Exper

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Türe

Türe

Üye
Casper , acer , exper.

İyi olarak ; monster , msi , dell , asus ve lenova. Ha bir de alienware

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve GDDR5

MaxipmaN

Üye
Casper , acer , exper.

lenovo doğrusu türkler niye lenova diyor bilmiyorum samsung da iyi söyliyim kullanıyorum ekran 1366x768 ama masaüstünden(bu da 1366x768) daha iyi diyebilirim

.caner.

.caner.

Üye
Casper , acer , exper.

En kötü:
Casper
Exper
Beko
Arçelik
Vestel

En iyiler
Monster
Msi
Asus
Alienware

Monster kral ya 2. Notebook um. :ehe

Türe

Türe

Üye
lenovo doğrusu türkler niye lenova diyor bilmiyorum samsung da iyi söyliyim kullanıyorum ekran 1366x768 ama masaüstünden(bu da 1366x768) daha iyi diyebilirim
Fiyatina gore guzel cihazlar.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve .caner.
asdf4236

asdf4236

Üye
En kötü:
Casper
Exper
Beko
Arçelik
Vestel

En iyiler
Monster
Msi
Asus
Alienware

Monster kral ya 2. Notebook um. :ehe
ben en iyi en kötü diye ayırmak hata olur önemli olan içindeki parçaların uyumluluğu. bende exper var daha servis yüzü görmedi ama başkasında mesela samsung iyi der kötü çıkar. teknoloji şans işi

• Beğen
Tepkiler: .caner., ANIL ve Mad EagLe

erkan811

Üye
Hocam ne kadar şans işi olursa olsun marka elektronikte referansdir ben bunu bilirim bilgisayar servisinde çalışıyorum nerdeyse her marka laptop tamirati yaptım. Müşterilerin alipta pişman olduğu markaların başında gelir exper ve Casper

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben en iyi en kötü diye ayırmak hata olur önemli olan içindeki parçaların uyumluluğu. bende exper var daha servis yüzü görmedi ama başkasında mesela samsung iyi der kötü çıkar. teknoloji şans işi
kesinlikle öyle. Ancak bunlar genel yorumlar. Msi çok iyi deniyor bence de öyle ama şans işi benimki garanti gördü. Bayağıda ilgilendiler sorun yok şuan.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ne kadar şans işi olursa olsun marka elektronikte referansdir ben bunu bilirim bilgisayar servisinde çalışıyorum nerdeyse her marka laptop tamirati yaptım. Müşterilerin alipta pişman olduğu markaların başında gelir exper ve Casper
Aynen biz bu isimlero genelleme olarak soyluyoruz. 1-2 tane bilgisayar icin degil.

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
En iyileri Asus, Apple, Sony (Vaio serisi), Dell en kötüleri Acer, Casper, Samsung

ozakin70

ozakin70

Üye
Yorumlarda Alienware yazılmış. tmm güzel cihalar da.
küçük bi hatırlatma Dell üretimidir yani arkası sağlam oyun pcleri Dell sınıfında incelenebilir

MaxipmaN

Üye
En iyileri Asus, Apple, Sony (Vaio serisi), Dell en kötüleri Acer, Casper, Samsung
samsung iyi bi marka sayılır 1539a samsung laptop aldım eylül ayında o fiyata 710mli asus almaktan iyidir asus alsam 4gb ramli falan olurdu

Üst Alt