ibretlik tespitSonunda -er olan markalardan uzak durun exper acer casper![]()

her modeli tabiki değil her modelin iyisi de kötüsü de var yorumlar genel yorumlarbence acer kötü değil aliminyum kasa olanlarda ısınma sorunuda olmuyor
dellin tasarımları derken dış görünüsünden bahsediyorsun demiher modeli tabiki değil her modelin iyisi de kötüsü de var yorumlar genel yorumlar
bende sevmiyorumveya sermayen iyi olcak msı gaming serisi alcan hep rahatsınCasper alıp dert yanmaktansa tipsiz olsun daha iyi bence![]()

dellin tasarımları derken dış görünüsünden bahsediyorsun demibende sevmiyorum
Param var diyorsan Sony'de alabilirsin. Hem tipi güzel hemde canavar gibi bilgisayarları varveya sermayen iyi olcak msı gaming serisi alcan hep rahatsın![]()

Aynen öyle siyah bi serisi var onlar güzel ama arka kısmı dalgalı gibi böyle onu beğenmiştim o yuvarlak hatlı olanlar var n serisi galiba onları sevmiyorumdellin tasarımları derken dış görünüsünden bahsediyorsun demibende sevmiyorum

Ekranın köşelerini diyorsun demiAynen öyle siyah bi serisi var onlar güzel ama arka kısmı dalgalı gibi böyle onu beğenmiştim o yuvarlak hatlı olanlar var n serisi galiba onları sevmiyorum![]()
o latidute serisinde değilmiydi 
bilmiyorum dellin bi modeli işte o kasaları seviyorum n serisi çok yuvarlak ve kaba duruyor bi de numerik takım yokEkranın köşelerini diyorsun demio latidute serisinde değilmiydi
![]()
Numerik takım yoksa o bilgisayar baştan kaybetti zatenbilmiyorum dellin bi modeli işte o kasaları seviyorum n serisi çok yuvarlak ve kaba duruyor bi de numerik takım yok

yok diye biliyorum arkadaşımda var çünkü onda yokNumerik takım yoksa o bilgisayar baştan kaybetti zaten![]()

Lenovo'dan bahsediyorsun sanırım. Emin ol Lenovo Casper'dan kat kat daha iyiIBM en kötüsü meslektaşım

Bana göre Lenovo çok kaliteli laptoplar yapıyor.Ama casper bilgisayarladan uzak durun!