İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
ben kocaeli üniversitesindeyim öğrencinumarası@kocaeli.edu.tr'li bir e posta adresim var her üniversitede vardır sanırım böyle bir uygulamaWindows Phone 8 Developer Unlock
bu konudan yeterli bilgiyi alabilirsn

jepaq

Üye
ayrılan bellek miktarının artacağı ve böylece oyun geliştiricilerinin işlerinin daha kolay olacağı söyleniyor. 1gb isteyen oyunlar 512 mb'da oynanabilecek. bu bellek artırımı multitasking'i de etkiler mi? şu an 512 mb'li cihazlarda bellek yetersizliğinden internette açılan sekmeler yeniden yükleniyor veya arka plandaki uygulamalar yeniden başlıyor. bu sorun güncelleme ile çözülebilir mi ?

serecans

serecans

Üye
arkadaşlar birisi beni aradığı zaman telefon arayanın ismini söylüyor onu nasıl kapatabilirim

YkPkY

YkPkY

Üye
isminimi söylüyor :zong:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar birisi beni aradığı zaman telefon arayanın ismini söylüyor onu nasıl kapatabilirim
ayarlar konuşma sesli oanyları çal var onu kapatın birde telefon kitliyken konuşmayı kullan kısımlarını kapatın sorun olmaz diye düşünüyorum bunu yaptıktan sonra bir kontrol ederseniz iyi olur

luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaşlar bu alttaki tuşların titreşimini kapatmak için Ms in herhangi bir girişimi yada bir söylenti haber falan yok dimi hala ? Ms in sitesinde 4bin oy almış saçma sapan istekler onaylanmış 9bin oy almış bu özellik için hala tık yok : ) Yani tamamen kullanıcının kişisel tercihine bırakılması gereken bir özellik aslında

underzero21

Üye
sesin karsiya az gitmesi sorunu ile karsilasan cok kisi vardir nasil hallettiniz?ben Bi kere servise verdim ama yapamamislar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 ile takas etem 925 alsam üste kaç para veririm tahmini

YkPkY

YkPkY

Üye
920nin 2.el piyasası 500 liraya alıyolar,700e satıyolar.sıfırı 900-1000 arası olmuş.gerisini düşün

yunusiyunus

Üye
wifi arka planda nasıl açık bırakabilirim ekran kilitlenince wifi kapanıyor ya yapabileceğim bişey var mı

yunusiyunus

Üye
teşekkür ederim

Üst Alt