İstek Daha Önce Bu Eldivenlerden Kullanan Oldu mu?

Sponsorlu Bağlantılar

aylinseher

aylinseher

Üye
    Konu Sahibi
Daha Önce Bu Eldivenlerden Kullanan Oldu mu?
Merhaba Arkadaşlar;
İlk defa konu açıyorum biraz heyecanlıyım :) Kış günlerinde malum telefon kullanırken ellerim donuyor, bunun için internetten dokunmatik eldivenleri biraz araştırdım, bu göndericeklerimi buldum ama bir türlü aralarından hangisi güzeldir, sağlamdır, uzun ömürlü kullanabilirim karar veremedim. Aramızdan kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa sevinirim kullanmayan arkadaşlarda fikirlerini söylerse mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar :)

Kırmızı Eldiven

Pembe Eldiven

Siyah Eldiven

Pamuklu Kahverengi Eldiven

Pamuklu Siyah Eldiven

Gri Yün Eldiven

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Pamuklu siyah eldiven iyimiş :D link verebilirmisin

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Eski telefonumu yün eldiven ile kullanırken elimden kaydırıp yere düşürmüştüm dikkatli olmanı öneriyorum sana. Eldivenle kullanırken telefon rahatça kayabiliyor. Korkudan 2 elle sarıp kullanıyordum ben :D

aylinseher

aylinseher

Üye
    Konu Sahibi
Pamuklu siyah eldiven iyimiş :D link verebilirmisin
ben bunları şu sitede gördüm
Eski telefonumu yün eldiven ile kullanırken elimden kaydırıp yere düşürmüştüm dikkatli olmanı öneriyorum sana. Eldivenle kullanırken telefon rahatça kayabiliyor. Korkudan 2 elle sarıp kullanıyordum ben :D
Etrafımda kullananlar var bir sorun yaşamamışlar, yine de uyarını dikkate alıcam :)

szqn55

szqn55

Üye
ben kısa parmaklı eldiven kullanıyorum skntı yok

0MG90

0MG90

Üye
Pahalıymış ya, kendi eldivenimi çıkarır kullanırım :P

• Beğen
Tepkiler: Serhan
aylinseher

aylinseher

Üye
    Konu Sahibi
üşüyor ellerimmmmmm :)

szqn55

szqn55

Üye
yarım parmak eldiven yokmu

fatihff

Üye
Ben kullaniyorum gri yun olandan, hassasiyeti gercek parmak gibi degil ama is goruyor, acil durumlarda eldiven cikarmaya useniyorsan tavsiye ederim ama eldivenle uzun uzun mesajlasacam diyorsan konforlu degil

• Beğen
Tepkiler: aylinseher
aylinseher

aylinseher

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullaniyorum gri yun olandan, hassasiyeti gercek parmak gibi degil ama is goruyor, acil durumlarda eldiven cikarmaya useniyorsan tavsiye ederim ama eldivenle uzun uzun mesajlasacam diyorsan konforlu degil
Hımm ben sadece soğuk havalarda kullanmak istiyorum acele arama mesaj filan olduğunda

meg1ddo

meg1ddo

Üye
lumia 520 de bile normal eldivenle kullanıyordum algılıyordu ekran, hiç gereği yok bence, adamlar artık nerden para koparacaklarını şaşırdı

aylinseher

aylinseher

Üye
    Konu Sahibi
lumia 520 de bile normal eldivenle kullanıyordum algılıyordu ekran, hiç gereği yok bence, adamlar artık nerden para koparacaklarını şaşırdı
Hadi yaaaa, o zaman benim iPhone normal eldiveni sevmiyor :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt