Öneri Cwm romu görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Cwm romu görmüyor
Telefona romu atıyorum kapatıp recovery moda giriyorum ama rom cwm de gözükmüyor ? Ne yapmalıyım ?

hergeleyim

hergeleyim

Üye
cwm sürümüne bak bi

0MG90

0MG90

Üye
.zip dimi rom?

RowneSM

RowneSM

Üye
Romu direk sd cart içinemi atıyorsun yoksa dcim falan onların içinemi atıyosun ?

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Romu direk sd cart içinemi atıyorsun yoksa dcim falan onların içinemi atıyosun ?
Telefonda sd kart yoktu ben direk telefon hafızasının içine attım herzamanki gibi. Romu görmedi cwm. Ama sd kart takıp ordan kurulumu yaptım. Yaptım yapmasınada cyanogenmod yükleme ekranında kaldı bayadır öyle. Biraz beklettiğini biliyorum ama bu çok fazla bekletti cm simgesinin etrafında ok dönüp duruyor. Bişeyi yanlışmı yaptımki ?

RowneSM

RowneSM

Üye
Normalde ilk yüklediğinde cm de diyerlerine göre az bi farkla daha fazla bekletir yada bende öyle oldu sanırım. Eğer bende öyleyse telefonun açılmadıysa soft olmuş olabilir. Şuan açıkmı telefon ?

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Normalde ilk yüklediğinde cm de diyerlerine göre az bi farkla daha fazla bekletir yada bende öyle oldu sanırım. Eğer bende öyleyse telefonun açılmadıysa soft olmuş olabilir. Şuan açıkmı telefon ?
Hayır canım brick falan yok mavi bi cm simgesinin etrafında yine mavi bir ok dönüyor. altındada cyanogenmod yazıyor. Fazla bekletti bi 20 dk olmuştur.

RowneSM

RowneSM

Üye
O kadarda bekletmez ama. Bi yerlerde hata yapmış olabilirsin. Dowload moddan param varsa elinde at bakalım. Büyük ihtimal brick falan olmuştur dun bende cm atarken 2 kez brick ettim birinde düzgün yaptım ama rehber olayı ters oldu 3 - 4 kez bi stock bi cm falan attım 2 kezde brick ettim işte dediğim gibi öyle olmaması gerekir. Param varsa elinde bi flash la açılması gerek.

0MG90

0MG90

Üye
Hayır canım brick falan yok mavi bi cm simgesinin etrafında yine mavi bir ok dönüyor. altındada cyanogenmod yazıyor. Fazla bekletti bi 20 dk olmuştur.
CWM girip wipe data sil reboot yap açılır

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
O kadarda bekletmez ama. Bi yerlerde hata yapmış olabilirsin. Dowload moddan param varsa elinde at bakalım. Büyük ihtimal brick falan olmuştur dun bende cm atarken 2 kez brick ettim birinde düzgün yaptım ama rehber olayı ters oldu 3 - 4 kez bi stock bi cm falan attım 2 kezde brick ettim işte dediğim gibi öyle olmaması gerekir. Param varsa elinde bi flash la açılması gerek.
AA ben wipe ları yapmadım :( kafa dalgın tabi. Bide wipe yapıp kurayım :D

RowneSM

RowneSM

Üye
Wipe atmamışsın tabi açılmaz :D Açılır birazdan bekle :D

RowneSM

RowneSM

Üye
Rom attıktan sonramı oldu bu olay ?

RowneSM

RowneSM

Üye
Senin gene iyi :D Benım kamera çalışmıyordu birde rehberde numaralar yoktu :D hangi sürümü kurdun ?

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
Senin gene iyi :D Benım kamera çalışmıyordu birde rehberde numaralar yoktu :D hangi sürümü kurdun ?
Cm 10.2 stable kurdum. Stable olduğu icin bi sorunu cikmaz diyodum ama kamera kotulesti gibi :D da simdi o sorun degil bana gapps lazim

RowneSM

RowneSM

Üye
Link vermek yasakmı bilmiyorum özelden atayım ben sana gene ne olur ne olmaz :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt