Evet zip şeklinde attım..zip dimi rom?
6.0.2.8 touch sürümünü kullanıyorumDaha önce aynı sürümden modem flashlamıştım ama romu hiçbişekilde görmüyor. Silip silip tekrar attım ama sonuç negatifcwm sürümüne bak bi

Telefonda sd kart yoktu ben direk telefon hafızasının içine attım herzamanki gibi. Romu görmedi cwm. Ama sd kart takıp ordan kurulumu yaptım. Yaptım yapmasınada cyanogenmod yükleme ekranında kaldı bayadır öyle. Biraz beklettiğini biliyorum ama bu çok fazla bekletti cm simgesinin etrafında ok dönüp duruyor. Bişeyi yanlışmı yaptımki ?Romu direk sd cart içinemi atıyorsun yoksa dcim falan onların içinemi atıyosun ?
Hayır canım brick falan yok mavi bi cm simgesinin etrafında yine mavi bir ok dönüyor. altındada cyanogenmod yazıyor. Fazla bekletti bi 20 dk olmuştur.Normalde ilk yüklediğinde cm de diyerlerine göre az bi farkla daha fazla bekletir yada bende öyle oldu sanırım. Eğer bende öyleyse telefonun açılmadıysa soft olmuş olabilir. Şuan açıkmı telefon ?
CWM girip wipe data sil reboot yap açılırHayır canım brick falan yok mavi bi cm simgesinin etrafında yine mavi bir ok dönüyor. altındada cyanogenmod yazıyor. Fazla bekletti bi 20 dk olmuştur.
AA ben wipe ları yapmadımO kadarda bekletmez ama. Bi yerlerde hata yapmış olabilirsin. Dowload moddan param varsa elinde at bakalım. Büyük ihtimal brick falan olmuştur dun bende cm atarken 2 kez brick ettim birinde düzgün yaptım ama rehber olayı ters oldu 3 - 4 kez bi stock bi cm falan attım 2 kezde brick ettim işte dediğim gibi öyle olmaması gerekir. Param varsa elinde bi flash la açılması gerek.
kafa dalgın tabi. Bide wipe yapıp kurayım 
yine kurmana gerek yok onları yap yeniden aç açılırAA ben wipe ları yapmadımkafa dalgın tabi. Bide wipe yapıp kurayım
![]()
Tamam wipe ları yaptım reboot attım beklemedeyimyine kurmana gerek yok onları yap yeniden aç açılır

Dalgınım bu aralarWipe atmamışsın tabi açılmazAçılır birazdan bekle
![]()
kameram kötü çekmeye başladı :OEvet. Neyse ben bunun için gapps ı nerden bulucam ?Rom attıktan sonramı oldu bu olay ?
Cm 10.2 stable kurdum. Stable olduğu icin bi sorunu cikmaz diyodum ama kamera kotulesti gibiSenin gene iyiBenım kamera çalışmıyordu birde rehberde numaralar yoktu
hangi sürümü kurdun ?
da simdi o sorun degil bana gapps lazim