Samizel Destan
Üye
Yeniden rom yüklemen lazım
Avea inTouch 2 Rom da CM 11 Android 4.4.2telefon modeli ve rom sürümü yazarsan dha iyi yardımcı olurlar
şu dosyayı cwm den kur belki düzelirAvea inTouch 2 Rom da CM 11 Android 4.4.2

Bunun yerine kendi kurduğum rom a ait gapps dosyasını tekrar kursam sorun olurmu? Çünkü bundan önce de yine aynı rom u kullanıyordum ve böyle bir sorunum olmamıştışu dosyayı cwm den kur belki düzelir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilmiyorum ama şöyle yap o zaman önce kendinin kini kur olmazsa bunu kurarsınGoogle Uygulamalarının olduğu dosya değilmi bu?
Bunun yerine kendi kurduğum rom a ait gapps dosyasını tekrar kursam sorun olurmu? Çünkü bundan önce de yine aynı rom u kullanıyordum ve böyle bir sorunum olmamıştı
ve bu arada sen hangi gapps i kullanıyorsun ki ?CWM den wipe dalvik cache yapmıştım ancak sorun düzelmedi ve benim kurduğum 4.4.2 nin gaapps dosyası sadece 22 Mb bu senin verdiğin ise 124 mb neden öyle acaba ?evetdosyayı baştan kuracan mecburen wipeleri yaparak
![]()
Orjinal gappss ımı kurayım yoksa arkadaşın verdiğinimi? Bir de cm dosyasını flashlamadan direk bunu flashlasam üzerine bir sorun olurmu?tipik gapps vakası![]()
bilemiyorumCWM den wipe dalvik cache yapmıştım ancak sorun düzelmedi ve benim kurduğum 4.4.2 nin gaapps dosyası sadece 22 Mb bu senin verdiğin ise 124 mb neden öyle acaba ?
en fazla half brick olur zaten kur gitsin fazla birşey kaybetmezsin
ve bu arada benim verdiğim orjinal gapps cm nin sitesinden alıntı yaptım linki 
Bendebilemiyorumen fazla half brick olur zaten kur gitsin fazla birşey kaybetmezsin
ve bu arada benim verdiğim orjinal gapps cm nin sitesinden alıntı yaptım linki
![]()
Ve şimdi baştan kurup tekrar ayarlarla uğraşmaya da üşeniyorum açıkçası
bilmiyorum ama şöyle yap o zaman önce kendinin kini kur olmazsa bunu kurarsınve bu arada sen hangi gapps i kullanıyorsun ki ?
hmm tmm anladım sen sadece google play ve hizmetlerinin olduğu gapps i kurmuşsunBendeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdakini kurmuştum 1 hafta önce hiçbir sorun yoktu öyle bir hata almamıştım bugün telefon çok yavaşladı en baştan temiz bir kurulum yapayım dedim Sd kartıda temizledim ve ayno rom dosyalarını tekrar kurdum ve böyle bir sorunla karşılaştımVe şimdi baştan kurup tekrar ayarlarla uğraşmaya da üşeniyorum açıkçası
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indirdim kurdum 22 mb boyutu sadece
orjinal gapps lerin içinde gmail,google+,maps falan da oluyo ne yazıkki ondan öyle boyut farkı var
+ super sıkıştırma 
Bir de Apollo FM radio falan var bunda daha önce ki romlarda titanium ile bunları siliyordum ancak bu rom da sistem uygulamaları bir türlü silinmiyor neden ki acaba ?hmm tmm anladım sen sadece google play ve hizmetlerinin olduğu gapps i kurmuşsunorjinal gapps lerin içinde gmail,google+,maps falan da oluyo ne yazıkki ondan öyle boyut farkı var
+ super sıkıştırma
![]()
bilmiyorumBir de Apollo FM radio falan var bunda daha önce ki romlarda titanium ile bunları siliyordum ancak bu rom da sistem uygulamaları bir türlü silinmiyor neden ki acaba ?
ben hep siliyorum onları halen öyle sorunlarla karşılaşmadım 
Bende bugüne kadar hep siliyordum tüm cm romların da ancak bu cm 11 de ne denediysem olmadı silinmiyorbilmiyorumben hep siliyorum onları halen öyle sorunlarla karşılaşmadım
![]()
22 mb olan gappss dosyasını tekrar flashladım ancak sorun yine aynı şimdi bir de senin verdiğini flashlıyorum bakalım ne olacak
İntallallation Aborted. diye hata verdi 
Bende bugüne kadar hep siliyordum tüm cm romların da ancak bu cm 11 de ne denediysem olmadı silinmiyor22 mb olan gappss dosyasını tekrar flashladım ancak sorun yine aynı şimdi bir de senin verdiğini flashlıyorum bakalım ne olacak
İntallallation Aborted. diye hata verdi
![]()
sizin romlar biraz enteresanmış cidden 
İlk defa bu kadar enteresan olanla karşılaşıyorum bendesizin romlar biraz enteresanmış cidden
![]()
full format attım ve rom u komple baştan kuruyorum bakalım bu sefer ne olacak