Uygulama Android'ten Anlayan Bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Android'ten Anlayan Bakabilir mi?
Telefona yeni rom kurdum ve facebook google play store gibi bazı uygulamalar da UYGULAMA YÜKLENMEDİ. şeklinde hata alıyorum. Bundan önce de aynı ROM u kullanıyordum onda bir sorun yoktu yine aynı rom u kurdum neden böyle bir sorun çıktı acaba?

1996yb

Üye
Yeniden rom yüklemen lazım

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
ROM'u daha az önce yükledim zaten?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
telefon modeli ve rom sürümü yazarsan dha iyi yardımcı olurlar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Google Uygulamalarının olduğu dosya değilmi bu?
şu dosyayı cwm den kur belki düzelir :)

Bunun yerine kendi kurduğum rom a ait gapps dosyasını tekrar kursam sorun olurmu? Çünkü bundan önce de yine aynı rom u kullanıyordum ve böyle bir sorunum olmamıştı

The Shadow

The Shadow

Üye
Google Uygulamalarının olduğu dosya değilmi bu?
Bunun yerine kendi kurduğum rom a ait gapps dosyasını tekrar kursam sorun olurmu? Çünkü bundan önce de yine aynı rom u kullanıyordum ve böyle bir sorunum olmamıştı
bilmiyorum ama şöyle yap o zaman önce kendinin kini kur olmazsa bunu kurarsın :) ve bu arada sen hangi gapps i kullanıyorsun ki ?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
evet :) dosyayı baştan kuracan mecburen wipeleri yaparak :)
CWM den wipe dalvik cache yapmıştım ancak sorun düzelmedi ve benim kurduğum 4.4.2 nin gaapps dosyası sadece 22 Mb bu senin verdiğin ise 124 mb neden öyle acaba ?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tipik gapps vakası :spr

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
The Shadow

The Shadow

Üye
CWM den wipe dalvik cache yapmıştım ancak sorun düzelmedi ve benim kurduğum 4.4.2 nin gaapps dosyası sadece 22 Mb bu senin verdiğin ise 124 mb neden öyle acaba ?
bilemiyorum :) en fazla half brick olur zaten kur gitsin fazla birşey kaybetmezsin :) ve bu arada benim verdiğim orjinal gapps cm nin sitesinden alıntı yaptım linki :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
shadowa güven shadowun dediğini kur :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan ve The Shadow
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
bilemiyorum :) en fazla half brick olur zaten kur gitsin fazla birşey kaybetmezsin :) ve bu arada benim verdiğim orjinal gapps cm nin sitesinden alıntı yaptım linki :)
Bende burdakini kurmuştum 1 hafta önce hiçbir sorun yoktu öyle bir hata almamıştım bugün telefon çok yavaşladı en baştan temiz bir kurulum yapayım dedim Sd kartıda temizledim ve ayno rom dosyalarını tekrar kurdum ve böyle bir sorunla karşılaştım :) Ve şimdi baştan kurup tekrar ayarlarla uğraşmaya da üşeniyorum açıkçası :)
bilmiyorum ama şöyle yap o zaman önce kendinin kini kur olmazsa bunu kurarsın :) ve bu arada sen hangi gapps i kullanıyorsun ki ?
burdan indirdim kurdum 22 mb boyutu sadece

The Shadow

The Shadow

Üye
Bende burdakini kurmuştum 1 hafta önce hiçbir sorun yoktu öyle bir hata almamıştım bugün telefon çok yavaşladı en baştan temiz bir kurulum yapayım dedim Sd kartıda temizledim ve ayno rom dosyalarını tekrar kurdum ve böyle bir sorunla karşılaştım :) Ve şimdi baştan kurup tekrar ayarlarla uğraşmaya da üşeniyorum açıkçası :)
burdan indirdim kurdum 22 mb boyutu sadece
hmm tmm anladım sen sadece google play ve hizmetlerinin olduğu gapps i kurmuşsun :) orjinal gapps lerin içinde gmail,google+,maps falan da oluyo ne yazıkki ondan öyle boyut farkı var :s + super sıkıştırma :ehe

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
hmm tmm anladım sen sadece google play ve hizmetlerinin olduğu gapps i kurmuşsun :) orjinal gapps lerin içinde gmail,google+,maps falan da oluyo ne yazıkki ondan öyle boyut farkı var :s + super sıkıştırma :ehe
Bir de Apollo FM radio falan var bunda daha önce ki romlarda titanium ile bunları siliyordum ancak bu rom da sistem uygulamaları bir türlü silinmiyor neden ki acaba ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Bir de Apollo FM radio falan var bunda daha önce ki romlarda titanium ile bunları siliyordum ancak bu rom da sistem uygulamaları bir türlü silinmiyor neden ki acaba ?
bilmiyorum :) ben hep siliyorum onları halen öyle sorunlarla karşılaşmadım :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum :) ben hep siliyorum onları halen öyle sorunlarla karşılaşmadım :)
Bende bugüne kadar hep siliyordum tüm cm romların da ancak bu cm 11 de ne denediysem olmadı silinmiyor :) 22 mb olan gappss dosyasını tekrar flashladım ancak sorun yine aynı şimdi bir de senin verdiğini flashlıyorum bakalım ne olacak :)İntallallation Aborted. diye hata verdi :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Bende bugüne kadar hep siliyordum tüm cm romların da ancak bu cm 11 de ne denediysem olmadı silinmiyor :) 22 mb olan gappss dosyasını tekrar flashladım ancak sorun yine aynı şimdi bir de senin verdiğini flashlıyorum bakalım ne olacak :)İntallallation Aborted. diye hata verdi :)
:hmmm sizin romlar biraz enteresanmış cidden :hmmm

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt