AVCIUGUR
Üye
siz rom kurun böyle sorunları paylaşın biz de kurmaya korkalımİlk defa bu kadar enteresan olanla karşılaşıyorum bendefu ll format attım ve rom u komple baştan kuruyorum bakalım bu sefer ne olacak

siz rom kurun böyle sorunları paylaşın biz de kurmaya korkalımİlk defa bu kadar enteresan olanla karşılaşıyorum bendefu ll format attım ve rom u komple baştan kuruyorum bakalım bu sefer ne olacak

40 yılda 1 gelen bir şey ben her gün rom kurarım ama daha 1 kez bile rastlamadım nedensesiz rom kurun böyle sorunları paylaşın biz de kurmaya korkalım![]()

Size güzel bir haberim var40 yılda 1 gelen bir şey ben her gün rom kurarım ama daha 1 kez bile rastlamadım nedense![]()
Rom u komple baştan kurdum ve sorun düzeldi şu an modlu google play i yükledim 
iyi bakalım geçmiş olsun o zamanSize güzel bir haberim varRom u komple baştan kurdum ve sorun düzeldi şu an modlu google play i yükledim
![]()

Teşekkür ederim sen anlıyorsun sanırım androidten sana bir sorum daha olacakiyi bakalım geçmiş olsun o zaman![]()
ben bu telefona ext4 okuma desteği vermek istiyorum rom a yani hafıza kartında çok kez ext, ext2 linux swap gibi alanlar oluşturdum ancak telefon görmedi bir türlü ram expander diye birsey var oda görmedi ram takviyesi yapmak için nasıl çözebilirim?a2sdgui destekliyorsa yaparsın ancak ya da terminal komutlarıyla ama oraya hiç girme bence link2 sd ile uyg. linklemek daha yararına olurTeşekkür ederim sen anlıyorsun sanırım androidten sana bir sorum daha olacakben bu telefona ext4 okuma desteği vermek istiyorum rom a yani hafıza kartında çok kez ext, ext2 linux swap gibi alanlar oluşturdum ancak telefon görmedi bir türlü ram expander diye birsey var oda görmedi ram takviyesi yapmak için nasıl çözebilirim?

Bu dediğin uygulamaları hafıza kartına taşımaya yaramıyormu? benim telefon hafızası sorunu yok 4 gb telefon hafıza var zaten benim ram sorunum vara2sdgui destekliyorsa yaparsın ancak ya da terminal komutlarıyla ama oraya hiç girme bence link2 sd ile uyg. linklemek daha yararına olur![]()

cm lerde ramin dolması çok sorun değil hatta telefon daha performanslı çalışır sadece aşırı dolmaması gerekBu dediğin uygulamaları hafıza kartına taşımaya yaramıyormu? benim telefon hafızası sorunu yok 4 gb telefon hafıza var zaten benim ram sorunum var![]()

Evet gayet performanslı şu yeni çıkan GTA San Andreası kurdum mesela rahat oynuyorumRom oyunlarda gözle görülür performans gösteriormu
O tur sorunlar genellikle islemci kaynakli amaAma bazen aşırı takılıyor bir de ben çok uygulama yükleyen biriyimMesela facebook uygulaması çok kasıyor messenger falan hepsini yükleyince çok donuyor
![]()

ben daha hiç kurmadım telefon brick falan olursa elimdeki tek tel yok bilgisayara bağla yok flasla falan ooo...40 yılda 1 gelen bir şey ben her gün rom kurarım ama daha 1 kez bile rastlamadım nedense![]()
tel rootlu ama yaptığım sadece freedomla google playden ücretsiz para çekmek başka tık yok40 yılda 1 gelen bir şey ben her gün rom kurarım ama daha 1 kez bile rastlamadım nedense![]()
O kadar korkmana gerek yok zaten kuruluma gore yuklersen romlari brick olmazsin cok korkulacak bir sey de degilben daha hiç kurmadım telefon brick falan olursa elimdeki tek tel yok bilgisayara bağla yok flasla falan ooo...
tel rootlu ama yaptığım sadece freedomla google playden ücretsiz para çekmek başka tık yok
zaten uzmanlasinca ezbere kuruyon tum islemleri kafadan yapiyon pek dert olmuyo ilerde de 
Aynen Androidi ilk aldığımda bende acemiydim 3 ay önce falan ama şimdi gözüm kapalı kullanıyorum cwm yi falan 3 dakika sürmüyor yeni bir rom kurmamO kadar korkmana gerek yok zaten kuruluma gore yuklersen romlari brick olmazsin cok korkulacak bir sey de degilzaten uzmanlasinca ezbere kuruyon tum islemleri kafadan yapiyon pek dert olmuyo ilerde de
![]()

gözün kapalı cwm kullanmanı önermem bir kere hava atayım dedim cwm touch ı gözüm kapalı kullandım pek iyi şeyler olmadı doğrusuAynen Androidi ilk aldığımda bende acemiydim 3 ay önce falan ama şimdi gözüm kapalı kullanıyorum cwm yi falan 3 dakika sürmüyor yeni bir rom kurmam![]()

Gozum kapali derken yani mecazi amlamda yoksa gozum acikgözün kapalı cwm kullanmanı önermem bir kere hava atayım dedim cwm touch ı gözüm kapalı kullandım pek iyi şeyler olmadı doğrusu![]()
ama ilk baslarda neyin ne ise yaradigini anlamazdim ve cok yavas ve tereddutlu kullanirdim yanliz bisey yapardam diye ama simdi iyice ogrendim korkmadan kullaniyorum 
anladım canımGozum kapali derken yani mecazi amlamda yoksa gozum acikama ilk baslarda neyin ne ise yaradigini anlamazdim ve cok yavas ve tereddutlu kullanirdim yanliz bisey yapardam diye ama simdi iyice ogrendim korkmadan kullaniyorum
![]()
dalga geçiyoz sadece
klasik ben
ama gerçekten gözüm kapalıyken kullanmayı denemiştim 
anladım canımdalga geçiyoz sadece
klasik ben
ama gerçekten gözüm kapalıyken kullanmayı denemiştim
![]()
su an 4.4.2 yi kurdum ancak forumda paylasilan facebook un en son surumu olan var ben kuramadim nedense sen kurabildinmi?facebook için uyg. kullanmıyorum zaten pek girmem girersem de pc den girerim olmadı telefonun browserindensu an 4.4.2 yi kurdum ancak forumda paylasilan facebook un en son surumu olan var ben kuramadim nedense sen kurabildinmi?
alternatif çok