Dejavuex
Üye
Teşekkür ederim, sizler beğendikçe benimde çekip paylaşasım geliyor inanın. Aslında farklı bir şey yapmıyorum, bir anda gözüme ilişiyor ve kadraja alıyorum o kadar.![]()
Ankara'daymış zaten derhal ders almak istiyorum :P
Teşekkür ederim, sizler beğendikçe benimde çekip paylaşasım geliyor inanın. Aslında farklı bir şey yapmıyorum, bir anda gözüme ilişiyor ve kadraja alıyorum o kadar.![]()
ilk ders makro resimler 10cm den çekilir peki bunu ölçücekmiyiz nasıl yapmalıyızAnkara'daymış zaten derhal ders almak istiyorum :P
sen biriktir bence hepsini bir defada sun sonra yine çekilUzun zamandır şu makro çekimler konusuna girmeyeyim diyorum valla musallat olursam görürsünüz![]()

usta ben 920 ile çektiğim fotoları 1020 de çekemiyorum.Zorluyor sanki biraz alışamadım. 1020 de 4:3 5-38mp auto ayarlarda kullanıyorum 920 hemen odaklar çekerdi bunda sıkıntı var biraz sankiUzun zamandır şu makro çekimler konusuna girmeyeyim diyorum valla musallat olursam görürsünüz![]()
usta ben 920 ile çektiğim fotoları 1020 de çekemiyorum.Zorluyor sanki biraz alışamadım. 1020 de 4:3 5-38mp auto ayarlarda kullanıyorum 920 hemen odaklar çekerdi bunda sıkıntı var biraz sanki
belki cihaz içinize sinmemiştir. Ayrıca otomatik ayarlarda çektiğiniz fotoğraflar tamamen şansınıza kalmış manuel ayarları öğrenmenizi tavsiye ederim 1020 o zaman fark yaratıyor.ne efekti ?efekti nasıl verdin ?
ne efekti ?
millete de bişey denmiyor efekt göremedim ben sorayım dedim hata ettin anlaşılansana bişi demedim sen niye cevapladın :S
Manuel ayarlar zevk işi anlık çekmek istediğimde kullanmıyorum ama teşekkür ederim.Cihaz içime çok sindi 920 deki sorunlar yok çok iyi920 ile çektiğiniz fotoğrafları 1020 ile çekememeniz mantıken mümkün değilbelki cihaz içinize sinmemiştir. Ayrıca otomatik ayarlarda çektiğiniz fotoğraflar tamamen şansınıza kalmış manuel ayarları öğrenmenizi tavsiye ederim 1020 o zaman fark yaratıyor.
Manuel ayarlar zevk işi anlık çekmek istediğimde kullanmıyorum ama teşekkür ederim.Cihaz içime çok sindi 920 deki sorunlar yok çok iyi