herkesde var black güncellemesi gelince iyileştirmeler olacak ama iso değerini düşük tutabilirsiniz grenler için genelde de flaş kullanmanızda fayda varçektiğim fotoğraflarda azcık bi yakınlaştırma sonucu çok kumlanma oluyo sizdede varmı? aynı resmi n8 ile çekiyrum daha net oluyo 1020 var şuan
TRT de kısa gezinti![]()
bence gayet güzelmakro değil ama bir resim paylaşayım gece araçla giderkendışarda duran bir şeyi çektim sizce nasıl

resimde pek belli olmasa aslında araç orda durmuyor hareket halinde ve bunu yakalaması benimde çok hoşuma gitti bir defa daha iyiki lumia dedirten bir olay buranın önünde kaç defa geçiyordum hep çekmek isterdim sonunda güzel bir sahne yakaladığımı düşünüyorumbence gayet güzel![]()
Estağfurullah.abi çekme şöyle resimler kendimden şüphe ediyorum resimden anlamıyormuş gibi![]()
sopa geliyor bak amaEstağfurullah.
Peki bu nasıl?

güzel resim eline sağlık abi sen bize bir ders ver abi ya hangi şehirdesin biz gelelim senin yanınaEstağfurullah.
Peki bu nasıl?
Teşekkür ederim, sizler beğendikçe benimde çekip paylaşasım geliyor inanın. Aslında farklı bir şey yapmıyorum, bir anda gözüme ilişiyor ve kadraja alıyorum o kadar.güzel resim eline sağlık abi sen bize bir ders ver abi ya hangi şehirdesin biz gelelim senin yanına

biraz sanata bağlıyalım mı resim çekmek bir nesneyi herkezden farklı görmek onu farklı anlatabilmek ve onu oldugundan çok daha güzel çekmektir evet 4 aydır lumia kullanıcıyım o kadar şeyini kurcaladımki yazılımsal olarak ancak daha tam olarak çözdüğümü düşünmüyorum resim konusuna gelirsek orası bam bir arakaşım mesela benim telefonla resim çekiyor vidyo çekiyor çok hoşuan giden kareler ben bakmıyorum bile ben biraz daha fazla şey bekliyorum galiba o yüzden daha tam alışamadım ben n73 e alışmam 2 yıl adlı yani kamera kısmına diyorum sistem tabiki o kadar sürmez ancak hala kullanıyorum inanılmaz fotograf çekebiliyorum anca orası öyle olunca 3.2mp de 8.7mp de daha fazla şey bekliyorsunzu doğal olarak bir nebze alıyorsunuzda ancak burada zaman ve çok resim çekmek çok önemli yakında bir profesyonelden zaten eğiti malıcam ve bir çok kıyaslama yapacağım bakalım kendimi geliştirebilecekmiyim kısa sürede aynen dediğin gibi insanlar resmin ibegenince çok daha fazla resim çekip paylaşası geliyor bu arada maxicep wp magaza arkadaşlarımızda buradan tekrar herkeze teşekkürler çok samimi bir aile gibi olduk sabah akşam burdayım annemlerin yanında bu kadar durmuyorum inanınTeşekkür ederim, sizler beğendikçe benimde çekip paylaşasım geliyor inanın. Aslında farklı bir şey yapmıyorum, bir anda gözüme ilişiyor ve kadraja alıyorum o kadar.![]()

ilham perileri tam vaktinde dürtüyor demekki abiTeşekkür ederim, sizler beğendikçe benimde çekip paylaşasım geliyor inanın. Aslında farklı bir şey yapmıyorum, bir anda gözüme ilişiyor ve kadraja alıyorum o kadar.![]()