İpucu Lumia ile Macro Çekimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Teşekkür ederim, sizler beğendikçe benimde çekip paylaşasım geliyor inanın. Aslında farklı bir şey yapmıyorum, bir anda gözüme ilişiyor ve kadraja alıyorum o kadar. :D

Ankara'daymış zaten derhal ders almak istiyorum :P

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

4MaGuS

4MaGuS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
oysu

oysu

Üye

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Uzun zamandır şu makro çekimler konusuna girmeyeyim diyorum valla musallat olursam görürsünüz:)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Haklısın makro ve refocus üzerine bir çalışma yapayım ben :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: Enes, 4MaGuS, beats ve 1 kişi daha
Dejavuex

Dejavuex

Üye

efekti nasıl verdin ?

oysu

oysu

Üye
Uzun zamandır şu makro çekimler konusuna girmeyeyim diyorum valla musallat olursam görürsünüz:)
usta ben 920 ile çektiğim fotoları 1020 de çekemiyorum.Zorluyor sanki biraz alışamadım. 1020 de 4:3 5-38mp auto ayarlarda kullanıyorum 920 hemen odaklar çekerdi bunda sıkıntı var biraz sanki

Akhtoher

Akhtoher

Üye
usta ben 920 ile çektiğim fotoları 1020 de çekemiyorum.Zorluyor sanki biraz alışamadım. 1020 de 4:3 5-38mp auto ayarlarda kullanıyorum 920 hemen odaklar çekerdi bunda sıkıntı var biraz sanki

920 ile çektiğiniz fotoğrafları 1020 ile çekememeniz mantıken mümkün değil :) belki cihaz içinize sinmemiştir. Ayrıca otomatik ayarlarda çektiğiniz fotoğraflar tamamen şansınıza kalmış manuel ayarları öğrenmenizi tavsiye ederim 1020 o zaman fark yaratıyor.

oysu

oysu

Üye
920 ile çektiğiniz fotoğrafları 1020 ile çekememeniz mantıken mümkün değil :) belki cihaz içinize sinmemiştir. Ayrıca otomatik ayarlarda çektiğiniz fotoğraflar tamamen şansınıza kalmış manuel ayarları öğrenmenizi tavsiye ederim 1020 o zaman fark yaratıyor.
Manuel ayarlar zevk işi anlık çekmek istediğimde kullanmıyorum ama teşekkür ederim.Cihaz içime çok sindi 920 deki sorunlar yok çok iyi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Manuel ayarlar zevk işi anlık çekmek istediğimde kullanmıyorum ama teşekkür ederim.Cihaz içime çok sindi 920 deki sorunlar yok çok iyi

zaman geçtikçe iyice çözersiniz daha keyifli bir hâle gelir :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: SLH.55 ve skynet

skynet

Üye
Konu biraz canlansın :eller:

• Beğen
Tepkiler: SLH.55, OttomaN TigeR ve 4MaGuS
SLH.55

SLH.55