Haber Subway Surfers Mağazaya Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bu linkteki videoda adam lumia 620 ye developer yöntemiyle yüklemiş oyunu hiçte kasma felan yok, o zaman insanın aklına optimize etmek bu kadar zor mu diye soru geliyor anlamadım gitti

respection123

Üye
Kafalar iyice karışıyor :hmmm

Heimdalll

Heimdalll

Üye
en sonunda yapıcam Developer unlocku yüklicem oyunu olucak bitcek :yuru

tgoksen1

Üye
ne kadar bu devloper

tgoksen1

Üye
eğer yapmazlarsa devloper aalcaz

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ne çektik beeeee yok mu derdimize derman olucak Bi :yuruhaber

Tmobile

Tmobile

Üye
açıkladıklarına göre optimazyon saten sağlanıcak saten oyunda üstte görünen videoda bir sorun yok yılbaşına kadar temple run 2 ve subway surfers gelicek bence :D.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
eğer yapmazlarsa devloper aalcaz
ben sildiğim için pek önemli değil zaten bilemiyorum eğer pc niz varsa telefonda oyun oynamak gereksiz birşey yoksa bir şey diyemem ama sanmıyorum ben bu devirde herkezin pc si var ve hiç bir şey ordaki performansı zevki vermiyor ben en son çıkan oyunları oynuyorum telde oynamak neki bana çok saçma geliyor bu benim görüşüm

Heimdalll

Heimdalll

Üye
açıkladıklarına göre optimazyon saten sağlanıcak saten oyunda üstte görünen videoda bir sorun yok yılbaşına kadar temple run 2 ve subway surfers gelicek bence :D.

hay yazan ellerin dert görmesin bizde kendimizi böyle yazılarla avutuyoruz
ben sildiğim için pek önemli değil zaten bilemiyorum eğer pc niz varsa telefonda oyun oynamak gereksiz birşey yoksa bir şey diyemem ama sanmıyorum ben bu devirde herkezin pc si var ve hiç bir şey ordaki performansı zevki vermiyor ben en son çıkan oyunları oynuyorum telde oynamak neki bana çok saçma geliyor bu benim görüşüm

haklısın aslında ama böyle küçük ve basit oyunlar zaman geçirmek için iyi oluyor, bende karşıyım modern Combat gibi oyunların telde oynanmasına bu tür oyunların zevki telde çıkmaz

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1 ve 4MaGuS
Tmobile

Tmobile

Üye
hay yazan ellerin dert görmesin bizde kendimizi böyle yazılarla avutuyoruz

haklısın aslında ama böyle küçük ve basit oyunlar zaman geçirmek için iyi oluyor, bende karşıyım modern Combat gibi oyunların telde oynanmasına bu tür oyunların zevki telde çıkmaz
rica ederim kaç gündür onlarca mail attım :D ama saten gelicek oyun yani kendinizi karartmayın.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Heimdalll

Heimdalll

Üye
belli bir tarihte vermiyorlarki illa çatlatıcaklar, özellikle bu kiloo Games ser verip sır vermiyor

Tmobile

Tmobile

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Heimdalll

respection123

Üye
İp yöntemi ile yüklemeyi deneyen varmı?