Liseliyimben sildiğim için pek önemli değil zaten bilemiyorum eğer pc niz varsa telefonda oyun oynamak gereksiz birşey yoksa bir şey diyemem ama sanmıyorum ben bu devirde herkezin pc si var ve hiç bir şey ordaki performansı zevki vermiyor ben en son çıkan oyunları oynuyorum telde oynamak neki bana çok saçma geliyor bu benim görüşüm
mesela okulda ders boş oldumu oynuyorum yada ders matematik hoca saçmalıyor açıyorum oyun oynuyorum yani bazen iyi oluyor
Türkce sitesi yok muLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürler yalnız download satın alma bağlantısını bulamadım..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
maalesef yok![]()
Windows Phone 8 Developer Unlockteşekkürler yalnız download satın alma bağlantısını bulamadım..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şayet böyle download yerleri var gerçi ama
okula masaüstü pc mi taşıcak milletben sildiğim için pek önemli değil zaten bilemiyorum eğer pc niz varsa telefonda oyun oynamak gereksiz birşey yoksa bir şey diyemem ama sanmıyorum ben bu devirde herkezin pc si var ve hiç bir şey ordaki performansı zevki vermiyor ben en son çıkan oyunları oynuyorum telde oynamak neki bana çok saçma geliyor bu benim görüşüm

okula oyun oynamak için gidiyorsan al pc yide götür ne fark eder sanaokula masaüstü pc mi taşıcak millet![]()
adamın boş dersi olur oynar arkadaşları çatır çatır oynarken canı onun da oynamak ister lisede olan birisi de mutlaka oynarokula oyun oynamak için gidiyorsan al pc yide götür ne fark eder sana
okula oyun oynamak için gidiyorsan al pc yide götür ne fark eder sana
ben üniversitedeyim sabah hoca gelmese saat 1e kadar adamın canı sıkılır oynamak isteyebilir tartışmanın hiç anlamı yok kimisi telefonda oyunu sever kimisinde ios androd olsa bile oynamazbu iyidi
dediğin gibi kimi oyun meraklısıdır kimisede değil ben telde oyun meraklısı değilim ancak pc de tam tersi neyse iyi forumlar herkezeben üniversitedeyim sabah hoca gelmese saat 1e kadar adamın canı sıkılır oynamak isteyebilir tartışmanın hiç anlamı yok kimisi telefonda oyunu sever kimisinde ios androd olsa bile oynamaz
+1bu iyidi
ace stabil oynatamaz bu oyunu oynatması önemli değilAbi o değilde mail atalım diyelim boşver stabil olmasın azcık kassın ama paylaşsın yılbaşından önce olaya bak galaxy acede oynanan oyun wpdd oynanmıyor!