senin onu yapman için ilk olarak nakitle develop alman gerekiyor yoksa yapamazsınen sonunda yapıcam Developer unlocku yüklicem oyunu olucak bitcek![]()
en 20tlmi neydi kampanya vardı şuan bilmiyorum ne kadarne kadar bu devloper
ip sistemiyle falan yuklenmıyormuen 20tlmi neydi kampanya vardı şuan bilmiyorum ne kadar
senin onu yapman için ilk olarak nakitle develop alman gerekiyor yoksa yapamazsın
malesefip sistemiyle falan yuklenmıyormu
hayır yapılmıyorip sistemiyle falan yuklenmıyormu
ben sildiğim için pek önemli değil zaten bilemiyorum eğer pc niz varsa telefonda oyun oynamak gereksiz birşey yoksa bir şey diyemem ama sanmıyorum ben bu devirde herkezin pc si var ve hiç bir şey ordaki performansı zevki vermiyor ben en son çıkan oyunları oynuyorum telde oynamak neki bana çok saçma geliyor bu benim görüşümeğer yapmazlarsa devloper aalcaz
açıkladıklarına göre optimazyon saten sağlanıcak saten oyunda üstte görünen videoda bir sorun yok yılbaşına kadar temple run 2 ve subway surfers gelicek bence.
ben sildiğim için pek önemli değil zaten bilemiyorum eğer pc niz varsa telefonda oyun oynamak gereksiz birşey yoksa bir şey diyemem ama sanmıyorum ben bu devirde herkezin pc si var ve hiç bir şey ordaki performansı zevki vermiyor ben en son çıkan oyunları oynuyorum telde oynamak neki bana çok saçma geliyor bu benim görüşüm
rica ederim kaç gündür onlarca mail attımhay yazan ellerin dert görmesin bizde kendimizi böyle yazılarla avutuyoruz
haklısın aslında ama böyle küçük ve basit oyunlar zaman geçirmek için iyi oluyor, bende karşıyım modern Combat gibi oyunların telde oynanmasına bu tür oyunların zevki telde çıkmaz
ama saten gelicek oyun yani kendinizi karartmayın.benim tahminim yılbaşına kadar gelicekbelli bir tarihte vermiyorlarki illa çatlatıcaklar, özellikle bu kiloo Games ser verip sır vermiyor
.
daha fazla konuşursan heyecandan bayılıcambenim tahminim yılbaşına kadar gelicek.

daha fazla konuşursan heyecandan bayılıcam![]()
. HAHAHAHA