Galaxy S4 Batarya Problemi Doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Batarya Problemi Doğrulandı
Galaxy S4 kullanıcıları tarafından bataryanın aşırı ısındığı ve şişme yaptığı şikayetleri gelmeye başlamıştı. Bu problemden etkilenen kullanıcı sayısının azımsanmayacak kadar fazla olduğu tahmin ediliyor. Konuyla alakalı olarak Samsung tarafından açıklama geldi.

Samsung Electronics tarafından yapılan açıklamada problemin farkında olduklarını ve problemi yaşıyan kullanıcıların teknik servislerde batarya değişimi yapacaklarını duyurdu.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D, Invoke, Buğra ve 1 kişi daha

MaxipmaN

Üye
sorun bataryadanmı ki kesin :D

uguro

uguro

Üye
Vala benim telefonun arkası oyun falan oynarken komple ısınıyor sadece batarya değil ki :D wifi den internete girerken bile ısınıyor telefon :D

Invoke

Invoke

Üye
Vay be, sağdaki bataryanın ısınarak büyümüş versiyonu sanırım :D before after :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
batarya isinmasi kotu birşey anormal bir durumla karsilasirsaniz mesela bataryada genişleme veya kapakta sekil bozukluğu varsa asla şarja takmayin.

Anil-D

Anil-D

Üye
Yenisini verecekleri iyi olmuşBenim dün akşam sarj aleti yandi yerine yenisini alabilirmiyim cihazi ucuz kurtardimyaBenim dün akşam sarj aleti yandi yerine yenisini alabilirmiyim cihazi ucuz kurtardimya

MrTech

MrTech

Üye
Bende öyle birşey yok ya :hmmm Şanslıyım :D

Anil-D

Anil-D

Üye
Bende sarj aleti yandi gene iyi

uguro

uguro

Üye
Geçenlerde arkadaşım telefonun bataryası büyüdü diye garantiye vermiş :D Garantiden değiştirmişler bataryayı şimdi 0 bataryasını bana çıkarttı benimki ile karşılaştırdık arada 1mm kadar fark var :kıskıs: Bende vakit bulunca garantiye vermeyi düşünüyorum telefonu :D

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Ne kadar oldu batarya yi kullanali

esmeran3

esmeran3

Üye
Geçenlerde arkadaşım telefonun bataryası büyüdü diye garantiye vermiş :D Garantiden değiştirmişler bataryayı şimdi 0 bataryasını bana çıkarttı benimki ile karşılaştırdık arada 1mm kadar fark var :kıskıs: Bende vakit bulunca garantiye vermeyi düşünüyorum telefonu :D

direk verince değiştirdiler mi bekletme felan yaptılar mı kardeşim

Anil-D

Anil-D

Üye
Benim sarj aleti yandi

Anil-D

Anil-D

Üye
Yarin götürürüm birden kivilcim alev aldi

Anil-D

Anil-D

Üye