Samsung, Türkiye'deki Galaxy Note7 kullanıcıları için açıklama yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Türkiye'deki Galaxy Note7 kullanıcıları için açıklama yaptı
Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy Note7'nin batarya problemi ile büyük bir sıkıntı içerisinde. Ağustos ayında yüksek satış beklentisi ile pazara sunulan cihazın patladığı yandığı raporları sonrasında firma satışları durdurmuş ve satılan modelleri de değiştirme kararı almıştı.



Daha sonra değiştirilen cihazlarda da benzer sorun ortaya çıkınca firma geçtiğimiz gün cihazlarının satışlarını değişimlerini de tamamen durdurma kararı alan firma, ayrıca Galaxy Note7'nin üretimini de durdurduğunu açıkladı.

Galaxy Note7'yi Türkiye'de de bir çok teknoloji meraklısı satın alırken, bu kullanıcıların cihazlarını ne yapacakları da merak konusu. Bu konuda dün bir açıklama yayınlayan Samsung Türkiye, değişim programını durdurma kararı aldıklarını duyurdu.

Henüz geniş bir açıklama yapmayan firma, önümüzdeki günlerde detayları vereceğini kaydederken, ayrıca detaylı bilgi için de 444 77 11 nolu Samsung çağrı merkezine ulaşılmasını öneriyor.

Samsung:

Galaxy Note7 Değişim Programı Hakkında Güncellenmiş Bilgilendirme
İstanbul, Türkiye – 11 Ekim 2016

Samsung’un küresel olarak yaptığı açıklamayı takiben, kullanıcılarımızın güvenliğini en ön planda tutmak amacıyla Samsung Electronics Türkiye olarak ülkemizdeki Galaxy Note7 Değişim Programı’nı durdurma kararı aldık. Yeni seri Galaxy Note7’lerin üretimi de Samsung’un ana merkezinden alınan bir karar çerçevesinde durdurulmuştur.

Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağız. Bu süreç içerisinde Galaxy Note7 kullanıcılarımız daha detaylı bilgi almak için Samsung Çağrı Merkezini 444 77 11 nolu telefondan arayabilirler.

Göstermiş olduğunuz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

Samsung, Türkiye'deki Galaxy Note7 kullanıcıları için açıklama yaptı
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Olması Gereken Bişey Zaten.Herkesin Hayatına Samsung Karışamaz :kop2:
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bu teslim etmeyenleri 155'e ihbar edecen bomba taşıyorlar gibisinden :ehe :ehe :kop:
 


Üst Alt