Öneri Arkadaşlar Bilen Bilmeyen Bi Baksın(rom-root)

Sponsorlu Bağlantılar

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bilen Bilmeyen Bi Baksın(rom-root)
HTML:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2346939
Şu romu galaxy s2 telefonuma atmak istiyorum bi yardım edermisiniz.
Telefonum rootlu değil, framaroot ile root atmayı düşünüyorum.(1 yıl garantisi var, rootlarsam hata yapar mıyım?)
Bu romu yüklediğim zaman telefonumda Türkçe dil desteği olur mu ?
Android 4.1.2 Stock XXLS8 sürümünü kullanıyorum bu roma uyar mı ?

Yardım eden edemeyen herkese teşekkürler...

Invoke

Invoke

Üye
Soruların hiç birinin cevabını bilmiyorum. Bak dedin diye baktım. Buna rağmen teşekkür ettiğin için ben de teşekkür ederim.Şaka şaka...=P

1. Hata yapmazsın.
2. Evet, büyük ihtimalle.
3. Evet, sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3, yakupb03 ve erhank98
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim kardeşim, peki bunu nasıl kurmalıyım ? Ben daha önce stock harici rom kurmadım da...1 yorum yapın arkadaşlar ya şu root-romu yapayım artık, kesin birşey bilmeden yapmak istemiyorum.

BurakTura

BurakTura

Üye
ya aslinda cok basit vede kolay yani. root yapmadanda rom atabilirsin bildigim kadariyla. cwm yapiyorsun sonrada romu atiyorsun ama saglam bir rom bul derim cunku cok basit hatalari olabiliyor romlarin atiyorum mesela benim hata suydu whatsappta ses tusuna tiklayinca ses cikariyodu ne yaparsam yapiyim cozemedim birde saati bi saate takiliyordu orda kaliyordu normalde saat 12 benimki 9da kalmis gibi basit hatalari vardi. saglam bir rom bulursan yap derim

• Beğen
Tepkiler: erhank98
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim rootsuz rom atılmıyor ama cevap için teşekkürler bu bulduğum romu sağlam olup olmadığını nerden anlayabilirim ?

BurakTura

BurakTura

Üye
benim bildiğim rootsuz rom atılmıyor ama cevap için teşekkürler bu bulduğum romu sağlam olup olmadığını nerden anlayabilirim ?
cwm yapıp rom atabilirsin benim bildiğim kadarıyla :)

nerden anlayabilirsinnn :D Deneyerek anlarsın s2'nin stock rom'unu bul internetten onu indir sevmessen geri dönersin stock rom'una ben öyle yaptım hep

• Beğen
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
ya şimdi yaparım hani olmazya gelir benim telefon kafayı yer birşey olur beni bulur ondan korkuyorum yoksa bugüne kadar çoktan yapmıştım, garantidende çıktığı için pek bulaşmak istemiyorum doğrusu.
sen root etmeden rom yükledin yani ? öyle garantiden çıkıyor mu peki ?

BurakTura

BurakTura

Üye
ya şimdi yaparım hani olmazya gelir benim telefon kafayı yer birşey olur beni bulur ondan korkuyorum yoksa bugüne kadar çoktan yapmıştım, garantidende çıktığı için pek bulaşmak istemiyorum doğrusu.
sen root etmeden rom yükledin yani ? öyle garantiden çıkıyor mu peki ?
ya bak ne olursa olsun kafayı yesin yeter ki telefonu download modunda açabil sonrası basit :D direk stock rom'u yüklüyceksin zaten o zamanda ne garantiden çıkmış olacak nede bir hata kendi telefonun yine aynı olucak

• Beğen
yakupb03

yakupb03

Üye
Rootsz rom atılır :-) ;-)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Rootsuz cihaza rom flashlayabilirsiniz.Ya Samsung çok bilmiyorum ama kuzenin S2sine bir kaç işlem yapmışlığım var oradan hatırladığım kadarıyla, 1.si cwm kurmamıştım, zaten stock recovery var =P. Kerneli de otomatik zipin içinde flashlamıştı. Kısacası zipi indirip sdye attık sonra, recovery girip wipe yapıp zipi flashlamıştım, olmuştu. cm10 tabanlı bir rom flashlamıştım, tam hatırlamıyorum.

• Beğen
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
bu olay garantiyi etkiler mi peki ?

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
sayaçıda kısaca açıklarsan :D

Invoke

Invoke

Üye
sayaçıda kısaca açıklarsan :D

Hiç samsung kullanmadım ya keşke daha ayrıntılı yazabilsem ben yine de kısaca yazayım da dur madness'i etiketleyelim :ehe
Tam olarak amacını bilmiyorum ama bir çeşit güvenlik herhalde, samsung tarafından ortaya atılan bir kısıtlama gibi bir şey sanırım.
Root yapınca +1 oluyor mesela gibi... Herhalde iz bırakmak için ama sayacı sıfırlamak için de yollar var.

@TheMadness

• Beğen
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Hiç samsung kullanmadım ya keşke daha ayrıntılı yazabilsem ben yine de kısaca yazayım da dur madness'i etiketleyelim :ehe
Tam olarak amacını bilmiyorum ama bir çeşit güvenlik herhalde, samsung tarafından ortaya atılan bir kısıtlama gibi bir şey sanırım.
Root yapınca +1 oluyor mesela gibi... Herhalde iz bırakmak için ama sayacı sıfırlamak için de yollar var.

@TheMadness
bilgiler için sağ ol. sen adamsın :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve yakupb03
TheMadness

TheMadness

Üye

@TheMadness
Geldim :ehe sayaç artıyor custom yükleme yapıldıkça download moddan, triangle away ve destekleyen bi kernelle sıfırlanabiliyor kolaylıkla

• Beğen
Tepkiler: erhank98 ve Invoke
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Geldim :ehe sayaç artıyor custom yükleme yapıldıkça download moddan, triangle away ve destekleyen bi kernelle sıfırlanabiliyor kolaylıkla
çok sağ ol dostum peki şuan ben cwm veya herhangi bir şey yüklemem gerekiyor mu ? bu romu yüklemek için ne yapmalıyım kısacası ?

BurakTura

BurakTura

Üye
çok sağ ol dostum peki şuan ben cwm veya herhangi bir şey yüklemem gerekiyor mu ? bu romu yüklemek için ne yapmalıyım kısacası ?
ilk cwm yapman gerekiyor benim bildigim sonrada telefonunu download moduna aliyorsun pcden usbye baglayip odin programi ile yukleyecegin romu seviyorsun starta basiyorsun islem basliyor :) bu kadar basit :D sonra telefon yeniden basliyo bir bakmissinki yepyeni telefon olmus

• Beğen
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
ilk cwm yapman gerekiyor benim bildigim sonrada telefonunu download moduna aliyorsun pcden usbye baglayip odin programi ile yukleyecegin romu seviyorsun starta basiyorsun islem basliyor :) bu kadar basit :D sonra telefon yeniden basliyo bir bakmissinki yepyeni telefon olmus
teşekkür ederim ama bu tür işlemler kesin bilgi gerektiriyor :Den iyisi birini etiketleyelim gelsin sorunu çözsün :D

Üst Alt