Öneri Arkadaşlar Bilen Bilmeyen Bi Baksın(rom-root)

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
benim galaxy wonder'im vardi oyle yapiyordum yani :D googleye s2 rom atma falan yaz illa birisi yazmistir ordsn bakarak yap bende oyle bakarak yapmistim sonra ustalastim hic bi yere bakmadan atip cikariyodum romdan :D sonra galaxy note2 ye gecince ne rom islemi kaldi nede baska birsey

• Beğen
Tepkiler: erhank98

yakupb03

yakupb03

Üye
benim galaxy wonder'im vardi oyle yapiyordum yani :D googleye s2 rom atma falan yaz illa birisi yazmistir ordsn bakarak yap bende oyle bakarak yapmistim sonra ustalastim hic bi yere bakmadan atip cikariyodum romdan :D sonra galaxy note2 ye gecince ne rom islemi kaldi nede baska birsey
Niye note 2 de rom yok mu :-P benim valla bugün note 3 Xperia Z 1 olacak en fazla stock haliyle 1 gün kalırım oda sarj olsun diye :-P

• Beğen
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
1.SIV Series V3 ROM for Galaxy S2 serisi rom indirin
2. Çıkan dosyayı external_sd(SD CARD) içine atın
3. Recovery moda girip Wipe data/Factory Reset, Wipe Cache
4. Restore kısmına girip Romu restore yapıyoruz.( backup and restore/ restore from external sd )
5. Geri yüklemeişlemi tamamlanana kadar bekleyin
6. Reboot System now Diyebilirsiniz.
bunlar benim izleyeceğim adımlar son kararınız mı ? :D

BurakTura

BurakTura

Üye
1.SIV Series V3 ROM for Galaxy S2 serisi rom indirin
2. Çıkan dosyayı external_sd(SD CARD) içine atın
3. Recovery moda girip Wipe data/Factory Reset, Wipe Cache
4. Restore kısmına girip Romu restore yapıyoruz.( backup and restore/ restore from external sd )
5. Geri yüklemeişlemi tamamlanana kadar bekleyin
6. Reboot System now Diyebilirsiniz.
bunlar benim izleyeceğim adımlar son kararınız mı ? :D
öyle yazmışlarsa öyledir yani :D s2'ye hiç rom atmadım öyledir yap yani birşey kaybetmezsin
Niye note 2 de rom yok mu :-P benim valla bugün note 3 Xperia Z 1 olacak en fazla stock haliyle 1 gün kalırım oda sarj olsun diye :-P
var var ama gerek duymuyorum valla :D nasil olsa canavar gibi telefon herhangi bir yetmemezligi olmadi bugune kadar :D

• Beğen
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
öyle yazmışlarsa öyledir yani :D s2'ye hiç rom atmadım öyledir yap yani birşey kaybetmezsin
ya yanlış birşey yapmak istemiyorum konuyla ilgili @0MG90 @~N.A.W.Y~ @TheMadness bi bakarlarsa :)

0MG90

0MG90

Üye
Valla sadece Htc ve Sony de denedim Samsung da hiç denemedim root ve rom ondan bilmiyorum ama onlar yazıyorsa olur adımları takip et sıra sıra ama her ihtimale karşı backup yap yedekle yani romu

• Beğen
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Valla sadece Htc ve Sony de denedim Samsung da hiç denemedim root ve rom ondan bilmiyorum ama onlar yazıyorsa olur adımları takip et sıra sıra ama her ihtimale karşı backup yap yedekle yani romu
yedekleme derken dosya yedek mi yoksa kies veya benzeri bi program üzerinden yedek mi ?
ve bu arada rom için cwm lazımmış cwm içinde root şartmış.

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
yedekleme derken dosya yedek mi yoksa kies veya benzeri bi program üzerinden yedek mi ?
ve bu arada rom için cwm lazımmış cwm içinde root şartmış.
cwm den normal kurulu olan rom u yedeklemek backup and restore den
evet root lazım :) Kingo Android Root programını kullanabilirsin PC den 2 dkya atıyor root

• Beğen
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sağ ol dostum telefondaki bilgileri bi yedekliyim root atıcam ardından başlıyacam hadi hayırlısı. takıldığım yer olursa yazarım...

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve BurakTura
0MG90

0MG90

Üye
Tamam kolay gelsin
Sonucu yazarsın

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye