Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

wolkieee

Üye
bravo Başarılı bir şekilde hackledik sayenizde teşekkürler:alkis

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
Bi ben mi yapamıyorum ya :( yarın tele format atıp 0 dan başlayacam :(

wolkieee

Üye
safemanager Türkçeleşmesi biraz problem çıkarıyor ben 2-3 kez denedim yeniden başlat falan anca oldu sonra gerisi kolay

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
safemanager Türkçeleşmesi biraz problem çıkarıyor ben 2-3 kez denedim yeniden başlat falan anca oldu sonra gerisi kolay
adımları düzgün şekilde yapınca sorun olmaz. Benim 2 dakika mı aldı hackleme

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
Tamam baba sorunu çözdüm :) tek yaptığım yanlış . Kod girme bölümde. Kodu girmeden klasör ismi giriyodum . O yüzden yanlış diyodu :) şimdi 701 hackli :) teşekkürler

Last-Trump

Üye
ellerine sağlık bu hack yöntemiyle 3 kere hack yaptım gayet kolay

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

cebur

Üye
nokia 808 oldu çalışıyor verin elinizi öpeyim ehu ehu ağlamk istiyorum :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

marist

marist

Üye
Teşekkürler. Ellerine sağlık. :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

tek_yildiz06

tek_yildiz06

Üye
selam lar özeldende msj atım ancak . olmuyor yardım edermısınız..
Safe Manager Türkçe E Resource Apps.zip içindeki dosyalar winrar hatası veriyor
-AgileBlocker_0x20029966.R14
-AgileServer_0x20029967.R14
-AgileBlocker_0x20029966.R31
-AgileServer_0x20029967.R31

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen tel c601 senin hack yöntemin bu

Refresh ve Fp1 için Hack İşlemi
Refresh ve Fp1 Hack için Gerekli Uygulamalar
Link:

Anlatım
1. Norton.sis yükleyin ve Norton uygulaması başlatın.
2. Sırasıyla Options - Anti-Virus - Quarantine listesine gidin.
3. Seçeneklerden Restore All i tıklayın.
4. Uygulamadan çıkın ve norton uygulamasını kaldırın
5. RomPatcher v3.1 Signed.sisx uygulamasını C ye yükleyin ve başlatın.
6. Rompatcher i başlatın open4all yamasına uygulayın (yeşil olmalı)
7. File browser veya xplore kurun.
8. Bu dosya yöneticilerinden biri ile Install Server RP+ 1.7.rmp dosyasını C:/Patches klasörüne taşıyın. ve c patches klasörü içindeki Install Server RP+.rmp dosyasını silin.
9. Tekrar Rompathcer programını açın ve "Install Server RP+ 1.7.rmp" yamasını uygulayın (yeşil olmalı)
10. Telefonu yeniden başlatın.
11. Rompatcher i türkçe kullanmak için Yetkiler.sis uygulamasını c ye kurun. ve yamaları uygulayıp otomatik başlatmaya ekleyin.

• Beğen
Tepkiler: tek_yildiz06
veliozmez

veliozmez

Üye
Slm kardesım bnm tel nokıa 701 ve
pc yok pc yerine xplore programıyla
hack yapsam olr mu cok lam ltfn yoneyıcı yardm lutfn forum fazla kulanmayı bilmyrmSlm kardesım bnm tel nokıa 701 ve
pc yok pc yerine xplore programıyla
hack yapsam olr mu cok lam ltfn yoneyıcı yardm lutfn forum fazla kulanmayı bilmyrm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
xplore ile yapılacak işlemlerdeki 2. adımı yapamazsın resource ye xplore ile dosya atamazsın çünkü telefonun hacksiz olduğu için

o adımı yapmamak demek safe manageri çince kullanmak demek telefonun fontı çince yazıları desteklemediği içinde boş kutucuklar görmek demek ezbere de yapılacak gibi değil bir tane dosya değil ki ezbere tuşlara basıp dosya taşıyasın 10 15 tane dosya taşıman gerekiyor imkansıza yakın bir durum anlayacağın

en azından internet kafeye git 15 dk nı almaz ne olur vereceğin en fazla 50 kr bilemedin 1 tl

veliozmez

veliozmez

Üye
xplore ile yapılacak işlemlerdeki 2. adımı yapamazsın resource ye xplore ile dosya atamazsın çünkü telefonun hacksiz olduğu için

o adımı yapmamak demek safe manageri çince kullanmak demek telefonun fontı çince yazıları desteklemediği içinde boş kutucuklar görmek demek ezbere de yapılacak gibi değil bir tane dosya değil ki ezbere tuşlara basıp dosya taşıyasın 10 15 tane dosya taşıman gerekiyor imkansıza yakın bir durum anlayacağın

en azından internet kafeye git 15 dk nı almaz ne olur vereceğin en fazla 50 kr bilemedin 1 tl
saol para sorun degl pc den fazla anlammsaygısızlık olmasn ama bu turkce yapılırsa supr olr maksat bnm gibi pc si olmaynlr icin daha basit hem noss bar inşallah yaprsn tenk you :)forum.symbian-developers.net/symbian3-modding/hack-fp2-devices-without-flash-using-safemanager-!!/ saygısızlık olmasn ama bu turkce yapılırsa supr olr maksat bnm gibi pc si olmaynlr icin daha basit hem noss bar inşallah yaprsn tenk you :) link cıkmyr
saol para sorun degl pc den fazla anlamm saygısızlık olmasn ama bu turkce yapılırsa supr olr maksat bnm gibi pc si olmaynlr icin daha basit hem noss bar inşallah yaprsn tenk you :)forum.symbian-developers.net/symbian3-modding/hack-fp2-devices-without-flash-using-safemanager-!!/ saygısızlık olmasn ama bu turkce yapılırsa supr olr maksat bnm gibi pc si olmaynlr icin daha basit hem noss bar inşallah yaprsn tenk you :) link cıkmyr
bak sana zhmt

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: noss_bar

Üst Alt