Formattan anlayan bir baksın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

rıza aliyev

rıza aliyev

Üye
    Konu Sahibi
Formattan anlayan bir baksın lütfen
Arkadaşlar fomat olduğu sırada pile elim takıldı pil çıktı dizüstü bilgisayarımda sonra power tuşuna basıb yeniden açdım ekranda böyle bir yazı geliyor Preparing Automatic Repair yazısı çıkıyor daha sonra Diagnosing Your PC Daha sonra tekrarlanıyor Allah rızası için yardım edin Dediğim gibi Reset 15% olfuğunda yanlışlıkla çıktı batarya daha sonra böyle oldu

MrTech

MrTech

Üye
Sistem yedeğiniz varsa onu yükleyin.Olumsuz yanıt verirse eğer format atın.Eğer o'da olmuyorsa donanımsal problem olabilir.O'da tahminen Ram'den kaynaklıdır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: rıza aliyev
rıza aliyev

rıza aliyev

Üye
    Konu Sahibi
yani düzelirmi ?şu system tune up ne işe yarıyor kardeş?

MrTech

MrTech

Üye
Bilgisayarı onarma gibi işlevlerde kullanılıyor ancak sizin bilgisayarınız açılıyor mu ki ?

• Beğen
rıza aliyev

rıza aliyev

Üye
    Konu Sahibi
Sistem yedeğiniz varsa onu yükleyin.Olumsuz yanıt verirse eğer format atın.Eğer o'da olmuyorsa donanımsal problem olabilir.O'da tahminen Ram'den kaynaklıdır.

garantisi var bilgisayarı versem aldığım yere düzeltirlermi
para alırlarmı?evet açılıyor amma böyle yazı düşüyor Preparing
Automatic Repair yazısı çıkıyor daha sonra Diagnosing
Your PC Daha sonra tekrarlanıyor

MrTech

MrTech

Üye
Kullanıcı hatası diyecekleri kanaatindeyim ki sizden bir ücret alacaklardır.Bazen kullanıcı hatası denilmiyor.Yapılıp,teslim ediliyor.Dediklerimi uygulayın prize takılı şekilde tabi.Olmaz ise garantiye vermek sizin kararınız :)

• Beğen
rıza aliyev

rıza aliyev

Üye
    Konu Sahibi
t
Kullanıcı hatası diyecekleri kanaatindeyim ki sizden bir ücret alacaklardır.Bazen kullanıcı hatası denilmiyor.Yapılıp,teslim ediliyor.Dediklerimi uygulayın prize takılı şekilde tabi.Olmaz ise garantiye vermek sizin kararınız :)

tam olarak ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

MrTech

MrTech

Üye
İşletim sisteminizin yedeğini aldıysanız onu yüklemeyi deneyin.Eğer olumsuz yanıt verirse format atmayı deneyin.Format atmakta başarısız olduysa servise verin bence.

• Beğen
rıza aliyev

rıza aliyev

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sisteminizin yedeğini aldıysanız onu yüklemeyi deneyin.Eğer olumsuz yanıt verirse format atmayı deneyin.Format atmakta başarısız olduysa servise verin bence.

tamam teşekkür ederim

exp_l0it

exp_l0it

Üye
onarmaya yapsanız yeterdi. sadece sistem dosyaları eksik olduğu için hata veriyordu. onarırken yükleyecekti onları

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt