Öneri Lumia 720 cızırtı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 720 cızırtı sorunu
merhaba
bu sabah farkettim. Telefonun hoparlöründen müzik dinlerken veya vidyo izlerken kısaca hoparlör kullanımdayken cızırtı sesi geliyor. Bu sorun daha önce yoktu sanırım zaten olsa fark ederdim bariz bir durum çünkü. Telefonu alalı yaklaşık 5 ay oluyor. Telefonu sıfırlamak sizce işe yarayabilir mi. Yoksa önümüzdeki haftalarda servis yolu gözükecek

alical33

alical33

Üye
sıfırlamanın işe yarayacağını sanmıyorum ama deneyebilirsiniz dediğiniz gibi servis yolları görünüyor gibi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
izlenilen vidyo veya müzikle sorun yaşıyabilirsiniz arada banada oluyor n73de uzun süre müzik dinlemedikten sonra bir açtıgımda sesi çok farklı geliyor sizde büyük ihtimal öyle müziği yakından değilde uzaktan dinlemeye çalışın çözülür onun dışında çok aşırı bir şey varsa servise vermeniz gerekiyor

serinaga

serinaga

Üye
Kulaklıkla dinlediğinizde de benzer cızırtı var ise, fabrika ayarlarına döndürmek çözüm olabilir, zira kulaklıkta cızırtı yok ise hoparlör bozuk, servis yolu görünüyor ...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Kulaklıkla dinlediğinizde de benzer cızırtı var ise, fabrika ayarlarına döndürmek çözüm olabilir, zira kulaklıkta cızırtı yok ise hoparlör bozuk, servis yolu görünüyor ...
kulaklıkta her zmana ses çıkar çok azda olsa buna burdan karar veremezsinzi en iyi yol full hd bir filim açık yakın mesefade ses cızırtısını denemektir başka türlü anlıyamazsınız bence ve bence çok aşırı bir sorun yoksa servisle hiç uğraşma derim

Rainesto

Rainesto

Üye
Dinledigin sesede baglı

edtaah

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende vardı karşı taraftan ses çok kötü geliyordu cızırtı vardı garantiye gitti 15 gün sonra geri geldi önceleri düzeldi diyordum bir hafta geçmedi tekrar başladı 1 ay kadar kullandım bu arada şarj süresi azalmaya başladı yani tam dolduruyordum bitme süresi 13 14 saat yazıyordu daha önce 1 veya 2 gün yazan yerde .. herneyse ben tekrar garantiye verdim bu arada telefon l. 920 erken gelir sandım sonra aradan 10 gün geçti ses seda yok aradım telefonsuz kaldım nedir ne zaman gelir diye dediler şuan tamirde en az 20 gün içinde gelir tamam dedik mecburen sonra 15. gün tekrar aradım dediler kargoda ama 4. 5 günü bulur bulması dedim ben sakaryadayım istanbuldan gelmesi bu kadar uzun sürmemeli 3 gün sonra telefon geldi ve en altta türkçe yazılzr diğer hepsi almanca yapılanlar şöyleydi.....data temizlemesi yapıldı.... genel ayarlar düzenlendi.....yedek parça değişimi yapıldı...yazılım güncellemesi yapıldı... anakart değişimi yapıldı .... telefon tamamen değişmiş dediler sadece dışı aynı inanmadım im adresine baktım evet değişmiş...:)) şimdi herşey gayet güzel

respection123

Üye
Aynı durum bendede mevcut

serinaga

serinaga

Üye
kulaklıkta her zmana ses çıkar çok azda olsa buna burdan karar veremezsinzi en iyi yol fu ll hd bir filim açık yakın mesefade ses cızırtısını denemektir başka türlü anlıyamazsınız bence ve bence çok aşırı bir sorun yoksa servisle hiç uğraşma derim

3 ayrı kulaklık kullanıyorum, hepside hatırı sayılır kalitede, kendi orijinal kulaklığını da hiç kullanmadım, şimdiye kadar hiçbir kulaklıktan ne cızırtı nede parazit sesi duydum :bilmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
3 ayrı kulaklık kullanıyorum, hepside hatırı sayılır kalitede, kendi orijinal kulaklığını da hiç kullanmadım, şimdiye kadar hiçbir kulaklıktan ne cızırtı nede parazit sesi duydum :bilmm
çok yüksek kalite ise bilemiyorum ancak bende bu güne kadar bir çok kulaklık kullandım hepsinden ses geliyor eminim onada neyse uzatmıyalım fazla

Üst Alt