Haber Windows Phone 8.1 Bildirim Merkezi Ayarları Görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Biz o zamanlar amberi gözümüzde çok büyütmüştük. Yahu bide bu nokia nın da halt yemesi. Öyle bir reklamını yapıyorki en ufak şeyleri bile büyütüyor gözümüzde bakalım 8.1 bizi android ve ios un sağladığı özelliklere ne kadar yaklaştıracak
8.1 deki gelecek güncellemedeki özelliklerin en başta gelmesi gereken bi cihazda olması gereken özelliklerdi zaten ama biz 1 sene sonra kavuşacağız siz yaklaşacağımıza inanıyormusunuz?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hocam sizin dediğiniz hesapla bizim alacağımız güncelleme suresi 2020 yılına kadar gider fakat siz bunun olacağına inanıyor musunuz ? 8.1 2014 de çıkacak 2017 de destek son bulacak 8.1 için aynı yıl için 8.2 çıkarsa o da aynı şekilde 2017 de fakat 2015 8.7 diyelim geldi 2018 yılına çekeceklerini sanmıyorum ben güncelleme desteğini.
sizin sordugunuz soruların cevabı aslıdna geçmişte mevcut naıslmı ilk wp7 telefon çıktıgında ilk çıkan modelelrinde son çıakn wp7.8 mi neydi tam hatılamıyorum o güncellemyi aldımı eğer aldıysa wp8 her telefonda rahatlıkla alır bence öyle olması gerekiyor bunu bir araştırmak lazım veya bilgili arakdaşlar varsa bilgilendirirler

Bay H

Bay H

Üye
sizin sordugunuz soruların cevabı aslıdna geçmişte mevcut naıslmı ilk wp7 telefon çıktıgında ilk çıkan modelelrinde son çıakn wp7.8 mi neydi tam hatılamıyorum o güncellemyi aldımı eğer aldıysa wp8 her telefonda rahatlıkla alır bence öyle olması gerekiyor bunu bir araştırmak lazım veya bilgili arakdaşlar varsa bilgilendirirler
wp7 cihazlar bildiğim kadarı ile 2009 yılında duyuruldu ve 2012 yılında 8 ile desteği bitti son çıkan güncelleme yine 2012 yılındadır. Eğer wp 7 sistemini baz alacaksak 2015 ile bizim cihazlar ölecek demektir.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
wp7 cihazlar bildiğim kadarı ile 2009 yılında duyuruldu ve 2012 yılında 8 ile desteği bitti son çıkan güncelleme yine 2012 yılındadır. Eğer wp 7 sistemini baz alacaksak 2015 ile bizim cihazlar ölecek demektir.
benim ne demek istediğimi tam anlamadın galiba ben orada ilk çıkan telefon son çıkan sürümü almışmı demek istedim ve büyük ihtimal almış ve wp8 nereye kadar sürerse artık bütün güncellemelri alıcak bence

dakamon

dakamon

Üye
wp8 bence 2016 ya kadar gider 2016 da wp9 a geçerler :)

Rainesto

Rainesto

Üye
kim sıkılmadiki cihazlarımızın garantisi bitiyor, piyasada değer kaybı artıyor biz hala adam gibi güncelleme almadık
aynen yaafedersiniz ama bunlar zaten birkaç uygulamayla kilit ekranına ekleniyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
aynen yaafedersiniz ama bunlar zaten birkaç uygulamayla kilit ekranına ekleniyor
neyi bahsettiniz anlamadım kilit ekranına eklenen uygulama ile bizim bahsettiğimiz sorunlarla ne alakası var anlamadım..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
gdr3 Blue 8.1 ne kadar güncelleme varsa gelmeli çok bekletmenin anlamı yok hem yıl başı geldi nerede 1520

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
gdr3 Blue 8.1 ne kadar güncelleme varsa gelmeli çok bekletmenin anlamı yok hem yıl başı geldi nerede 1520
ne yapalım kendileri bilir bize beklemekten gına geldi.... elimizden başka bir şey gelmiyor müşteri kaybetmeyi çok seviyorlar anlaşılan.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
8.1 deki gelecek güncellemedeki özelliklerin en başta gelmesi gereken bi cihazda olması gereken özelliklerdi zaten ama biz 1 sene sonra kavuşacağız siz yaklaşacağımıza inanıyormusunuz?
abi komserin odasındamı yazıyorsun

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
aramız 15 km şimdi fatsa da mısın bu gün başbakanı yolladık burdan size ordan da ordu merkeze

yeminli06

yeminli06

Üye
Abi muhabbet bir kenara ballandırmayın konuyu her gördükçe canım çekiyor gelsin artııııık ! :gun1:

dakamon

dakamon

Üye
Bu muhabbeti özelden yapın arkadaş olun dost olun :) konunun dışına çıkmazsak iyi olur :) konun içeriğini takip edenler var :D

Üst Alt