Haber Windows Phone 8.1 Bildirim Merkezi Ayarları Görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

plenken

plenken

Üye
Heyecanla bekliyoruz teşekkürler.

smltrl

Üye
Gelsin artık sabırsızlanıyorum

serinaga

serinaga

Üye
Dört gözle beklemedeyiz, inanıyorum ki güzel bir şey olacak ...

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: come parti time :disko: :heyo2: :eller: :dance::dance::disko: :hehe::hehe:

respection123

Üye
YGS Sınavından sonra bırakırlar artık 8.1 i :)

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Benim aklımı kurcalayan ise görüntü yeni çıkacak olan 3D ekrana sahip telefona mı ait oldu :D ama sonra böyle bir şeyin olamayacağı aklıma geldi ve çok iyi duruyor :oke: ayarlanabilir olması da WP ye özel bir ayrıntı oluyor, işte kişileştirmesi yok diyenlere gelsin :D siz asıl kişiselliştirmeyi şimdi görün :kıskıs:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu beklenen güncellemede başka neler gelecek yoksa sadece bildirim merkezi mi geliyor ..... hani aldık aldığımıza da bin pişman olduk en azından garantisi dolmadan şöyle adam gibi kullanabilseydik

• Beğen
Tepkiler: respection123
Rainesto

Rainesto

Üye
gelsin biran önce ya

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Hocam gelse ne olacak gene bir şeyler beklemeye devam edeceğiz wp nin kaderi bu galiba sıkıldım artık :(
kim sıkılmadiki cihazlarımızın garantisi bitiyor, piyasada değer kaybı artıyor biz hala adam gibi güncelleme almadık

Bay H

Bay H

Üye
kim sıkılmadiki cihazlarımızın garantisi bitiyor, piyasada değer kaybı artıyor biz hala adam gibi güncelleme almadık
hocam şöyle bir sıkıntı daha var verilen 3 yıllık güncelleme sözünün yarısı 8.1 ile geçti diğer yarısı da son olarak bir kaç bir şey getirir sonra bize güle güle

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam şöyle bir sıkıntı daha var verilen 3 yıllık güncelleme sözünün yarısı 8.1 ile geçti diğer yarısı da son olarak bir kaç bir şey getirir sonra bize güle güle
Windows Phone 8.1 güncellemesi ve peşinden verilecek her güncelleme destek suresini sıfırlıyor.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
aynen katılıyorum size sürekli dile getirmeye çalıştığım konulardan biride bu zaten biz şimdiki zamanı yaklamaya çalışırken hep 3 gömlek ilerdeler bizden bahsettiğiniz gibi bizim cihazlar adam olana kadar daha ne yenilikler çıkacak ve biz hep geriden yaşıyacağız..

skynet

Üye
Arkadaş ambere laf ediyorduk bu dahada gecikti artık 8.1'i düşünemiyorum off :(

dakamon

dakamon

Üye
Biz o zamanlar amberi gözümüzde çok büyütmüştük. Yahu bide bu nokia nın da halt yemesi. Öyle bir reklamını yapıyorki en ufak şeyleri bile büyütüyor gözümüzde bakalım 8.1 bizi android ve ios un sağladığı özelliklere ne kadar yaklaştıracak

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone 8.1 güncellemesi ve peşinden verilecek her güncelleme destek suresini sıfırlıyor.
hocam sizin dediğiniz hesapla bizim alacağımız güncelleme suresi 2020 yılına kadar gider fakat siz bunun olacağına inanıyor musunuz ? 8.1 2014 de çıkacak 2017 de destek son bulacak 8.1 için aynı yıl için 8.2 çıkarsa o da aynı şekilde 2017 de fakat 2015 8.7 diyelim geldi 2018 yılına çekeceklerini sanmıyorum ben güncelleme desteğini.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
düşünsenize 820 920 ilk çıktıklarında ne heveslerle almıştık 820 :1350 tl 920 :1650 tl aradan geçti 1 yıl ve sonuç elimizde kaldılar telefoncular yüzüne bile bakmıyorlar benim 920 yi 1020 ile takas yapayım dedim 500 tl ye sayıyor yazık değilmi bizlere her gün yeni bir cihaz çıkarmak yerine çıkardıkları cihazlara sahip çıkabilseydiler bizlerde desteğimizi esirgemeseydik fenamı olurdu

Tmobile

Tmobile

Üye
nasıl yani 8.1 verildikten sonra destek bitiyormu yoksa 36 ay lık süreç tekrardan mı başlıyor 8.1 verilcek ve 3 yıl dahamı güncelleme gelicek yok artık :D

Üst Alt