papakudioflu
Emekli Yönetici
saydamdır?? Fotoğraflar menusunde olduğu gibiHem 8.1de ... çubuğunun hep görünür olacağının garantisi yok"Allow Banners" ?
Bana çok inandırıcı gelmedi çünkü aşağıda "..." butonu varken altında bir şey gözükmemesi gerekiyor. Ama orada switch görüyoruzBu arada NL1520 değil mi o
![]()

"Allow Banners" ?

kapatılma olayı kısmen var nasıl denedinizmi bilmiyorum ancak mesela bir mesaj geldi üste gelen bilgilendirmeyi sağa kaydırarak direk kapatabiliyorsunuz görünmesini gizliyorsunuz binevi tıklarsanız mesaja geliyor biliyorsunuzdur belki ancak tekrarlamış olalımBildirim gelince üstte çıkan mavi bar çubuğunu kastediyor sanırım
Hani şu sürekli "kapatılamıyor mu o" diye soran arkadaşlara "maalesef kapatılamıyor" demek zorunda kaldığımız olay.
Muhtemelen onun ayarı da geliyor, artık kapatma imkanı olacak![]()
kapatılma olayı kısmen var nasıl denedinizmi bilmiyorum ancak mesela bir mesaj geldi üste gelen bilgilendirmeyi sağa kaydırarak direk kapatabiliyorsunuz görünmesini gizliyorsunuz binevi tıklarsanız mesaja geliyor biliyorsunuzdur belki ancak tekrarlamış olalım
anlamıştım da sadece bunu belirtmek istedim neyseGizlemeyi kastetmiyorum, kalıcı olarak kapatılmasından (hiç gelmemesinden) bahsediyorum.