Haber Temple Run 2 Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Arkadaşlar o değilde oyunu oynarken bug oldu :D koşu sırasında nehir gibi biyere atladım popo üstünde kayarken birden tünele girdi tünelde su olmamasına rağmen popo üstü kaymaya devam etti ne altın ne yol ayrımı çıktı belli bir süre öylece düz gitti sonra birden goril çıktı aldı eline ve şimdi her başlattığımda sadece koşuyor

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sorun düzeldi ama sıfırlandı yine olursa sürekli emek harcayamam
hani sen sarmadın mı aletleri :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
isim telif hakkı oluyor bir de işe yaramayan puanlar geliyor pek bi avantajı yok :D

abi final haftama geldi kötü oldu.Bu kutsal haber için :tşk: :oke:
Yani bi halta yaramıyor :D bende bişey sandım :D mesela xbox konsoluyla telefonda oynaması filan dehşet olurdu

Heimdalll

Heimdalll

Üye
:anlas:
ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun. Sıkıntı oyun değil. İnsanlar belirli miktarlar verip bu telefonları bir şekilde heves edip alıyor. Düşün şimdi temple Run 2 geldi adam bakıyor ben oynayamıyorum ama daha fazla para veren oynuyor. Bak bunu savunmanı anlayamıyorum. İnsanlar tabiki sinirlenir böyle bir saçmalığı bir işletim sistemi yaparsa. Hemen savunmaya geçmişsin yok öyle Bi ihtimal yok 2 gb ram sınırıyla gelemez diye. Sen benim bu dediğimi ne maksatla dediğimi anlamadıysan, ben sana daha laf anlatmaya çalışmam, yalandan konuşmanın alemi yok. Bide android alsaydılar diyorsun. Ne saçmalıyorsun allahını seversen. Birincisi eğer bu kadar insan bu cihazları almasaydı sen daha çok beklersin mağaza gelişsin diye. İkincisi senin insanların tercihlerini eleştirme gibi bir hakkın yok. Lumia 520 bin sattığı rakama bir bak istersen. Eğer o kadar insan gidip android alsaydı yada bu dakikadan sonra o kadar insan Windows Phone alacağına android alırsa sen o elindeki telefona ne olacağını hiç düşünmüyor musun?
helal olsun iyi yazmışsın :anlas:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ya anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun. Sıkıntı oyun değil. İnsanlar belirli miktarlar verip bu telefonları bir şekilde heves edip alıyor. Düşün şimdi temple Run 2 geldi adam bakıyor ben oynayamıyorum ama daha fazla para veren oynuyor. Bak bunu savunmanı anlayamıyorum. İnsanlar tabiki sinirlenir böyle bir saçmalığı bir işletim sistemi yaparsa. Hemen savunmaya geçmişsin yok öyle Bi ihtimal yok 2 gb ram sınırıyla gelemez diye. Sen benim bu dediğimi ne maksatla dediğimi anlamadıysan, ben sana daha laf anlatmaya çalışmam, yalandan konuşmanın alemi yok. Bide android alsaydılar diyorsun. Ne saçmalıyorsun allahını seversen. Birincisi eğer bu kadar insan bu cihazları almasaydı sen daha çok beklersin mağaza gelişsin diye. İkincisi senin insanların tercihlerini eleştirme gibi bir hakkın yok. Lumia 520 bin sattığı rakama bir bak istersen. Eğer o kadar insan gidip android alsaydı yada bu dakikadan sonra o kadar insan Windows Phone alacağına android alırsa sen o elindeki telefona ne olacağını hiç düşünmüyor musun?
katılıyorum size ancak wp sadece bir model ile gelişmiyor her telefonadan bir bütçe kazanıyor ve onlar olmasa bu günlere gelirmiydi bilinmez ancak şöylede düşünmek lazım bana göre bu oyunlarda kısıtlamaları daha çok oyun yapımcıları yapıyor isterlerse en başından uyarlıyabilirler bununla birazda olsun wp bırakanlar olsun veya az daha beklesinler mantığı yatıyor çünkü ben oyun yapımcısı olsam mesela her platforma ulaşmak ve hepsine aynı anda verip daha fazla para kazanmak ister bunların altında bence şeyler aramak gerekiyor mesela geçenler bir oyun androide geç çıkmıştı apple rüşvet veriyormuş mesela onlara burda da öyle bir şey var rüşvet olmasada bir sözleşme gibi bir şey olabilir oyun yapımcılarının yaptıkları sözleşmeleri bütün platformalar için okumak gerekiyor ios,android,wp...vb yani tabiki bu kısıtlamayı microsoftta yapabilir orasıda ayrı bir şey bunuda daha stabil olması adına belki yapmış olabilirler ancak bunuda araştırmak lazım imkanımız varsa microsoft çalışına tanıdığımız bu biraz zor ama meille falan pek olucak bir iş olmadıgı için diyorum sormak gerekiyor biraz daha uzatmak gerekiyor en kolay bir soru i5s de mesela A7 işlemci var android bir telefonda 4 çekirdek olduğunu düşünelim aynı oyunu i5s de niye daha iyi oynuyabiliyorsunuz burada 4-8-16 işlemci olması önemli işlemcinin hızı önemli şuan hiç bir oyun 1 den fazla işlemci kullanmaz buda demek oluyor i5s burada daha yüksek bir performans sunuyor bunlarda öncelikli olarak optimizasyon önemli diğer şeyler yalan yani wp de 1ghz işlemci 512mb ram olması sorun değil oyun yapımcıları sorun

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:polis:

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw
Heimdalll

Heimdalll

Üye
valla çoğu insan bu yüzden telefonlarını satıyor, özelliklede 520 sahipleri. Benim etrafımda çok satan oldu, keşke 1 ay daha geç çıkarsalarda herkese aynı anda verseler

evarietyw

evarietyw

Üye
katılıyorum size ancak wp sadece bir model ile gelişmiyor her telefonadan bir bütçe kazanıyor ve onlar olmasa bu günlere gelirmiydi bilinmez ancak şöylede düşünmek lazım bana göre bu oyunlarda kısıtlamaları daha çok oyun yapımcıları yapıyor isterlerse en başından uyarlıyabilirler bununla birazda olsun wp bırakanlar olsun veya az daha beklesinler mantığı yatıyor çünkü ben oyun yapımcısı olsam mesela her platforma ulaşmak ve hepsine aynı anda verip daha fazla para kazanmak ister bunların altında bence şeyler aramak gerekiyor mesela geçenler bir oyun androide geç çıkmıştı apple rüşvet veriyormuş mesela onlara burda da öyle bir şey var rüşvet olmasada bir sözleşme gibi bir şey olabilir oyun yapımcılarının yaptıkları sözleşmeleri bütün platformalar için okumak gerekiyor ios,android,wp...vb yani tabiki bu kısıtlamayı microsoftta yapabilir orasıda ayrı bir şey bunuda daha stabil olması adına belki yapmış olabilirler ancak bunuda araştırmak lazım imkanımız varsa microsoft çalışına tanıdığımız bu biraz zor ama meille falan pek olucak bir iş olmadıgı için diyorum sormak gerekiyor
Microsoft eğer bu cihazları çıkartıyorsa, bu kadar satışın ne kadarını bilmiyorum ama buyuk çoğunluğu olduğuna eminim bu düşük seviyeli cihazlarla yapıyorsa, sonra çıkıp her yerde şu kadar lumia sattım şu kadar büyüdük sistemi her yere yayıyoruz diyip geliştiricilerin uygulama yada oyunlarını bu platforma getirtebiliyorsa, bu kısıtlama olayına izin vermeyecek kardeşim. Sen o telefonların satışından reklamını yap o kadar cihaz vs. Sattım de ama işin içine girince bakıyorsunki en büyük saygısızlık bize yapılıyor. Beklesinler ne önemi var havasında Microsoft. Biri bunlara söylemeli artık insanların %90ının öyle üst düzey cihaz alacak parası yok dünyada maalesef. Eğer sen bu politikayı izlersen buna izin vermeye devam edersen batacaksın kardeşim...batacaksın

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve 4MaGuS
enterneoll

enterneoll

Üye
512 mb ramli cihazlarda androidde gta san andreas oynanıyor düşünün artık

alical33

alical33

Üye
512 mb ramli cihazlarda androidde gta san andreas oynanıyor düşünün artık
abartma istersen bizde kullandık androidi daha subway surfers bile doğru düzgün oynanmıyor xperia neoda kasım kasım kasılıyordu değil ki gta

enterneoll

enterneoll

Üye
abartma istersen bizde kullandık androidi daha subway surfers bile doğru düzgün oynanmıyor xperia neoda kasım kasım kasılıyordu değil ki gta
xperia neo v kullanan arkadaşımda subway surfersda kasma yok ve 512 mb ram'i var ayrıca gta vice city gta 3'de oynanıyor ve 512 mb ramde gta san andreas oynanıyor ;)

alical33

alical33

Üye
xperia neo v kullanan arkadaşımda subway surfersda kasma yok ve 512 mb ram'i var ayrıca gta vice city gta 3'de oynanıyor ve 512 mb ramde gta san andreas oynanıyor ;)
ozaman bnim kullandığım xperia neo çok farklı :)

enterneoll

enterneoll

Üye
ozaman bnim kullandığım xperia neo çok farklı :)
forumda xperia neo veya ray filen kullanıcılarına sor sana söylesinler ben oynandığını kendim gördüm ve hatta oynadım :D sıra gta san andreasta benim telefonumda son ayarlarda sorunsuz bakalım xperia modellerinde nasıl olucak

alical33

alical33

Üye
forumda xperia neo veya ray filen kullanıcılarına sor sana söylesinler ben oynandığını kendim gördüm ve hatta oynadım :D sıra gta san andreasta benim telefonumda son ayarlarda sorunsuz bakalım xperia modellerinde nasıl olucak
kendi deneyimim varken başkalarına neden sorayım ? :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Microsoft eğer bu cihazları çıkartıyorsa, bu kadar satışın ne kadarını bilmiyorum ama buyuk çoğunluğu olduğuna eminim bu düşük seviyeli cihazlarla yapıyorsa, sonra çıkıp her yerde şu kadar lumia sattım şu kadar büyüdük sistemi her yere yayıyoruz diyip geliştiricilerin uygulama yada oyunlarını bu platforma getirtebiliyorsa, bu kısıtlama olayına izin vermeyecek kardeşim. Sen o telefonların satışından reklamını yap o kadar cihaz vs. Sattım de ama işin içine girince bakıyorsunki en büyük saygısızlık bize yapılıyor. Beklesinler ne önemi var havasında Microsoft. Biri bunlara söylemeli artık insanların %90ının öyle üst düzey cihaz alacak parası yok dünyada maalesef. Eğer sen bu politikayı izlersen buna izin vermeye devam edersen batacaksın kardeşim...batacaksın
tabiki böyle kısıtlamalrın olması kimes istemez ancak burada kısaca kısıtlamalrın kimden kaynaklandıgı araştırmak gerektiğini ve kim ise onalra baskı uygulamamız gerektiğini düşünüyorum senin dediğin gibi telefona herkez yüksek miktarda para veremiyor ve aldıgını sonuna kadar kullanmak istiyor böyleşeylerle karşılaşınca doğal olarak wp den soğuyor bir nebze bence bunları burda konuşmak yerine bir şekilde halkı toplayıp artık ne yapılabiliyorsa bu kısıtlamaların nedenlerini microsofttan sormak gerekiyor bu nasıl olabilir bilmiyorum ancak yapmak lazım

nusret2013

Üye
l520 kullanıyorum biz niye oynayamıyoruz böyle güzel oyunları Allah belasını versin bu lumianın bi minion rush heldi güzel oda kasmadan oynayamıyorum bile....

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
haber için teşekkürler. Umarım bu mağaza fırtınası hız kesmez. 512mb lere gelmemesi gerçekten saçma. Umarım en kısa surede gelir. Bu koşu oyunları da sıktı artık ama ya hepsi birden gelince Bi de :d